Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Akkor a gomblyukba tűzött csokor ellenállást mellőzzük?
Dehogy! Ha 150 ohm körüli, ninimum 20W-os huzalelenállásokból rakod össze.
Én szívesen kinyomtatom Color LaserJet-en, de miről ismerlek majd meg, hogy odaadjam???
Neked viszont fel tudom ajánlani, hogy Solymárig elvonatogolsz, és onnan mehetünk együtt.
És Te miről ismered meg a többieket?
(...és mi az a hippi?)
Én 185 magas kék kabát-os piros sapós és erősen bizonytalan mindenben ember vagyok könyű lesz megismerni.
Idézet: „+ 2 szemmel” Varázsszemmel??? nem bírtam kihagyni üdv
Müszit majd arról lehet tehát megismerni, hogy nem műszeme lesz, hanem varázsszeme, és a legyezők villognak benne.
Puskás börze lesz a jövő héten! (2009. febr.07-én szombaton.)
Ha valaki vidékről jönne vonattal, de ismeretlen itt a fővárosban, - nekem mindegyik pályaudvar útbaesik.(jövet-menet!) Ha jelzi, akkor összefuthatunk, és nem kell kóvályognia a városban. (Reggel, 8 -óra körül szeretnék menni!) Akik ott találkoznának a fórumtársakkal, meg beszélhetnének konkrét helyet és időt. "Össznépi" találkára pl. javasolnám: 9-kor a folyosón, a nyilvános telefonok kiállításánál. (Nem lehet NEM MEGTALÁLNI!)
Szia! Én még nem voltam ilyenen, de érdekelne, mégis hogy néz ki egy ilyen börze! Az időpont is megfelelne. Viszont az "össznépi találka helye" alatt nem tudom, pontosan mire gondoltál?! Hol is van ez?
A börze a Puskás Tivadar Távközlési Technikumban lesz, (és ez a börze itt van cca. havonta,) tehát egy iskolaépület. Annak a folyosóján van az említett kiállítás, - mindenképpen megtalálod.
Ha visszaolvasol, találsz képeket és linket is a börzéről!
Na én mindenképp megyek majd igyekszem megtalálni titeket.
Ha jól írtam be mindent, akkor majd a Népligetnél kell leszállnom a 3-as metróról, és egy keveset gyalogolok!
vagy a népligettől 1-esel mész gyáli útig és onnan még egy kicsi séta (legalábbis én így szoktam).
Én a BKV útvonaltervezőt szoktam használni, de ilyen lehetőséget nem adott ki. Az 1-es az busz?
Nem az villanyos, gyáli útnál leszálsz és a felüljáró mellett van egy lerombolt épület az mellett kell egy kis utcába bemenni ott végig a vasút alatt át egy aluljárón onnan tovább egyenesen és az első sarkon ott a puskás.
Idézet: „a felüljáró mellett van egy lerombolt épület” Tudod! Ott a kiásatlan kút után! (Bocs, ezt nem hagyhattam ki...)
Itt egy kép, ez alapján már remélem menni fog, a lerombolt panel meg igen feltűnő a maga két emeletes sitkupacával ezért is bátorkodtam belevenni a leírásba
A mellékelt ábrához hozzátartozik, hogy a Gyáli út CSAK GYALOGOSAN járható végig a Könyve K. krt. felől, autóval a felüljárón kell átmenni, és visszafelé megközelíteni a Puskást.
Igen de zolee1209 tömegközlekedéssel szeretne eljutni ezért ezt a lehetőséget nem jelöltem.
Sziasztok!
Engem a kecskeméti börze érdekelne, erről mit lehet tudni (bővebben)? Elég régi az oldal, ahol írva vagyon, hogy minden hó első szombatján szokott lenni... Létezik még egyáltalán? Előre is köszönöm az információt! Üdv: FazksG
Hú köszönöm a sok tippet! (azért nem válasz gombot nyomtam ) Szerintem meg tudom oldani, ha véletlen nem, akkor majd valakitől segítséget kérek, még nem találkoztam olyan környékbeli emberrel, aki nem tudott volna útbaigazítani! :yes:
Ott (pláne reggel!) "környékbelivel" nem nagyon fogsz találkozni, - legalábbis ez a tapasztalatom. (Elég kihalt, inkább iparterület.) Ha viszont látsz valakit, az nagy valószínűséggel a börzére megy!
A kecskeméti börze minden honap első szombatján van. Az aluljáró után jobbra.
Mint Pesten, csak itt a felüljáró után jobbra...
Melyik balról, Zolikám? Ez a fő kérdés...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |