Fórum témák
» Több friss téma |
hello! Érdeklődnék nem érdekelne e csere? Ezért a komplett dvd ért adnék egy erősitő panelt készreszerelve. 12v táppal és hasonló végfokIC-vel mint ezek, csak dobozolni kell és a kivezetéseket megcsinálni. Nem nagy teljesitményü de komplett kész.
üdv
hát az eleje meg a dvd része nincs meg az baj? de engem 5,1 es erősítő érdekelne
Hello!
Nem idetartozik, de ezért nem akarok új témát nyitni. Szóval a kérdésem az lenne, hogy mi a különbség a fém és szénrétegű ellenállások között?
Más a szerkezetük. Ezért más minőséget képviselnek. A fémrétegűek általában kisebb teljesítményre készülnek, és pontosabbak, ezért drágábbak is.
Kicsit részletesebben érdekel, akkor mi ebből? Vagy elég ennyi?
Hello!
A MEV gyártmányú tranzisztorok milyenen? Azt tudom, hogy Magyar termék, de jók vagy valami más márkával jobban járnék? (BD245-246-249)
Szia!
A MEV 1985-ben leégett, nem hiszem, hogy túl sok eredeti MEV-es termékkel találkoznál. Viszont hamis BD249-em már nekem is volt MEV felirattal. Egyébként egész jó minőségűek voltak, néha még bontásból, vagy elfekvő készletből lehet velük találkozni.
Üdv!
Köszi! Amúgy szerintem nem hamis, és igen, elfekvőben voltak ezek is! ![]() ![]()
Szia!
Mielőtt kidobod őket, tedd bele egy dobozba és tdd félre! A vaterára tedd fel 1 forintos aukciónak és nézd meg, mi lessz a vége! Ha valakinek orosz műszere-skópja van az örömmel veszi meg őket! Sok sikert! ![]()
Szia!
A számítógép tápokban van hasonló. Számítógép táp meg lomozáskor az utcán. Olcsó alkatrész forrás..... ![]() Kevesebb smile is elég, hogy értsük. Köszönöm! ![]()
Szia!
Ha ennyire nem értesz hozzá, akkor inkább ne barkácsold! Ártasz neki! Pakold össze és hirdesd meg a hangmesteren! Rövid idő múlva megtalál egy csőguru és megveszi tőled. Ő érteni fog hzzá és az erősítő újraéled! Szia! ![]()
Üdv. "szomszéd". Ha kell segítség a javításában, vagy másban, szólj, hisz pár km-re lakunk egymástól.
Itt egy két kép az eredetikről és a hamisról is. Ez alapján jó biztonsággal el lehet dönteni, hogy eredetik-e.
Üdv!
Ez hány mA-es? Bővebben: Link Ha nekem kell a LINK gombot használnom helyetted, akkor azért morcos szoktam lenni! Frankye
Üdvözlet a tapasztalt bölcseknek, és azoknak is, akik azt hiszik, hogy még nem azok!
A képen látható diódáról tud valaki valamit? A méréseim szerint normál szilicium, férfias lábai okán pedig Amper nagyságrendű áramokat is bírhat, de semmi adatom nincs róla. Köszi előre is! MZ/X (ahol X nem lehet nulla)
Üdv!
Jajaja, nekem is patent ugyanilyen BD249C-im vannak, mint amik az "Eredeti MEV.jpg" képen vannak. A TO-3-as tokozású tranzisztorokon ami van jel, eddig azt hittem, hogy az a Motorola-nak a jele (mert ugyebár ilyenem is van, csak nem 3442 :crazya: ), szóval akkor ma is többet tudtam meg. Köszönöm! ![]() ![]()
Szia!
A Motorolának más az M betűje, ami szintén történelem, mert már Onsemi...
Sziasztok!
A képen lévő alkatrész mire szolgál? A típusa SDL145.
Szia!
Bár elég kicsi a kép, szerintem ez egy késleltető művonal, ha jól látom.
Bár nem tudom mire jó, de már tudom mi a neve
![]() Köszi szépen ![]()
A bemenetére adott jelet késlelteti egy megadott idővel. Általában egy kristálylapka van benne. TV-kben videókban, szkópokban használják a legtöbbet őket.
Másra nemigen használható.
Szia!
Szerintem ez is 20mA-s Led. Álltalában a magas fényűek minek nincs feltüntetve a teljesítménye (0.5W, 1W stb) azok 20 mA-s Led-ek. Így több mint valószínű hogy ez is 20mA-s, és mivel piros szerintem 1.8-2V-os. 25mA-nál biztos nem több és 10-nél több. Remélem segítettem.
Szia!
Én egy 1N400X szériának könyvelném be. Ha már vastag a lába és több mint valószínű hogy "amper"-re utal akkor én ezt mondanám. Onnan gondolom hogy láttam már régí tipusú 1N4001-es diódákat ilyen tokozásban. Ebből következtetve szerintem 1A-t elbír, feszültségre pedig nemtudom mit mondjak de ha mint az általam régen látott 1N4001 testvére akkor 50V-nál többet nem mondok. Esetleg várd meg ha valaki jártasabb ilyenekkel, de szerintem az 1N4001 adatlapja talál ennek is.
Az a baj Romániában élek és itt nincs se vatera se teszvesz. Köszi a bíztatást de szerintem már a régi orosz skopokat dobigálják ki ha használatról van szó és nem nosztalgiáról, na meg egy használt orosz oszcillószkóp is nagyon olcsó, nemhiszem foglalkozna vele valaki. Hogy őszinte legyek egy köszönömért is odaadnám valakinek ha segíteni tudnék vele
![]()
Sziasztok!
Kezembe került egy adapter ami hibás. megvan a hiba oka is. A primer oldalban van egy szakadás. Ezt is megtaláltam, egy őőőő ![]()
Kép,vagy a nyákon fel van tüntetve valamilyen jelzéssel?
Üdv.
nem a nyákon van, hanem a tekercsen rajta. mintha el lenne vágva a tekercs és bele van rakva ez az izéke. ránézésre (gugli a barátom) tényleg lehet hőbizti csak biztosra mennék.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |