Fórum témák
» Több friss téma |
Bemenetekre én is RCA-ra készülök, csak nem annyira ódivatú valaki, hogy DIN szabvány szerinti Tuchel dugósra csinálja...
A kimenetek fogadására leónozott, avagy ónozatlan síma vezetékvégek lesznek, mert a banános kimenetek nem mindenkinél egyértelműek, akkor már csíptetni is lehessen, a banános kimenetnek meg alá lehet csavarni! A kiválasztó kimenete viszont banános lesz, de alá is lehet csavarni... Az én erősítőimnek is : 100w-os csiptetős, SE aranyozott banán, de alá lehet félkör sarut, vagy a tengelyébe kialakított lukba vezetéket dugni! A 2x30w UL is aranyozott banános alácsavarható... ![]() Ha valakinek egyéb kívánsága van, akkor viszek sorkapcsot, és kompatibilizáljuk! ![]()
Nekem is kéne vagy 2 asztal, és hangfalakat is viszek, nameg a már említett THOMSON CD "variant"-ot!
Autóhifis haveromnak volt egy kézi 130dB-ig mérő hangnyomás mérője... Majd rákérdezek!
Srácok!
Nagyon közeleg az időpont... ![]() /Trafók lesznek már, amit vigyek.../
Alig bírnak magukkal a pacik a simson blokkban
![]()
A demó zene is mát készülőfélben, a vágó asztalon van.
![]() ![]()
Az enyémbe se nagyon bír magával a három és fél ló
![]() ![]()
Üdvözlet mindenkinek "NEM a szervezést szeretném átvenni!!!" Csak látom hogy elég tájékozatlanok azok akik a kiállításra jönnének mint kiállító és mint vendég. Mivel én biztosítom a helyet a kiállításhoz ezért bátorkodom tájékoztatni a nagyérdeműt , néhány dologról. A Helyszín Kecskemét MÁV-kultúrház megtalálható a Noszlopy Gáspár Parkban a Távolsági Busz Pu. mellett közvetlen. Vasút pályaudvar Kb. 300-400 méter. Gépkocsival is megközelíthető természetesen.Ezt nem lehet eltéveszteni. Amit javaslok a kiállításon résztvevőknek hozzanak magukkal hosszabbítót , megfelelő csatlakozó kábeleket "Rca , Din , stb" Technikailag amiben én tudok segíteni a helyszínen van 4 Db. 300 Reflex bébi láda "falra szerelve" a csatlakoztatásuk sima vezeték igény szerint használható átalakítható...stb. asztalok méretük Kb. 1 méterszer 2 méteres 15-20 Db. Ha jól tudom a rendezvény belépő díjas azaz vendég és kiállító egyaránt fizet engem úgy tájékoztattak hogy ez 500 forint/fő .De nem szeretném a szervezők kenyerét elvenni viszont ha valakinek kérdése lenne az legyen szíves az e-mail címemre írni, ami: Email
Még annyit hogy az időpont 2009.07.11 és ami még kérdéses mert 10.-én egy Hiphop buli van a klubban.
Kb. du 14 órai kezdés ez még nem lett letisztázva a szervezőkkel kérném is őket hogy jelezzék , jó lenne e az időpont!?
Szia : Még jóhogy ide irtál ! Ezt nem érteni ezek szerint mi itt készülünk a találkozóra és még az sem biztos hogy ez az időpont JÓ? Etz akkor még nem is láttad ? Szervezők ! Holvagytok ? Már most sok az ellentmondás lessz ebből eggyáltalán valami ?
![]()
valamit félre értettél vagy rosszul fogalmaztam a dátum 2009.07.11 csak az ÓRAI KEZDÉS MÉG NEM tisztázott ezért írtam hogy a du 14 óra jólenne? vagy kicsit előbb esetleg később.
![]() LÁTTAM a flayert köszönöm végre hogy engem aki a termet és technika egy részét adom valaki tájékoztat. akkor nem kérdéses Reggel 8.00-tól lehet jönni ha már engem senki nem kérdezett meg hogy nekem ez megfelel -e? De nem gördítek akadályt elébe , kicsit hosszú lesz mert 10-én pénteken HipHop party lesz és minimum 04.00-ig én prezentálom a zenét . Így nem kel sokat aludnom ![]()
Nem én szervezem nem is tudok sokat de az előzetes információk azok mást takarnak? Az előre meghirdetett időpont az 11.-e de viszont reggel 9 órai kezdéssel ? Lásd a plakátot ! Du 14 órától mi a fenét keresnénk ott ? akkor már hazafelé kellene menni ! lassacskán . Passz de majd csak előkerülnek a szervezők !
![]()
Don't panic!
![]() ![]() De ami minden mást illet: CIROKL: Idézet: Így van! sokunk több száz km-ről jön. 3-4 max 5 óra körül indulnánk haza.„Du 14 órától mi a fenét keresnénk ott ?” Itt a tervezett program. Ez EGÉSZNAPOS! Hosszabbítók meg ilyenek: Már ezt is kitárgyaltuk. (most nem állok mindent belinkelni) Idézet: „végre hogy engem aki a termet és technika egy részét adom valaki tájékoztat.” Úgy tudom Gábor, vagy Rockersrác tarja veled a kapcsolatot. Nem mondák, nem kérdeztek semmit? ![]() Idézet: „engedelmetekkel hírdetném én is a börzét némi webes úton.” Természetesen, miét ne.
Semmi gáz csak nekem kellett a hétvégén a Márkot felhívni hogy mi a helyzet a programmal ne hogy mást szervezzek arra a napra. Végre ma kaptam egy linket ahelyett hogy korrekt módon lettem volna tájékoztatva.Én kérek mindenkitől elnézést a tudatlanságom miatt...De úgy gondolom hogy érint annyira a dolog engem is hogy tudjam mi mikor kivel stb. és időben. De most már megnyugodtam én is ezt javaslom mindenkinek "A PLAKÁTON FELTÜNTETETT INFÓK A MÉRVADÓK"
Még csak annyit írnék hogy bárminemű ital behozatala szigorúan tilos. A nagy terembe senki nem vihet be még a helyszínen vásárolt italt sem "ez érthető remélem" ![]() Idézet: Én pedig elnézést kérek, hogy nem jutott el az infó hozzád. Szerencsére még nem késő.„Én kérek mindenkitől elnézést a tudatlanságom miatt...” Az ital dolgot megértettem, betartatjuk. Majd teszek ki figyelmeztető feliratot, ha nincs. Illetve, felkerül majd a helyszíni részletes program plakátjára is.
Kedves fórumtársak, örömmel értesítek mindenkit, hogy sikeresen levizsgáztam és mostmár hivatalosan is értek az elektronikához, és Ipari Elektronikai Technikussá lettem minősítve
![]() Innenől fogva mostmár mindennap élérhető leszek. Ezúttal közölném, hogy a találkozóra tudok vinni 1 pár Premiere hangosítási hangfalat, és 1 pár BEAG HOX 41-es hangfalat ![]() A premiere hangfalakról tudni kell, hogy 15"-os mélysugárzóval és egy tölcséres driverrel van szerelve, 98dB-es ![]() A BEAG hangfalak a maguk 96dB jével is nagyon szépen szólnak, igazi Hifi hangfalak. És mint kiállító, jelentkezem a GU-50SE erősítőmmel, amit komplett meghallgatás formájában szeretnék bemutatni mindenkinek.
Szia: Gratulálok a vizsgáidhoz ! Arra a legendás HOX-ra kiváncsi vagyok már most ?
![]()
Gratula a vizsgához! Nem hiába szorítottunk.
![]()
Köszi.
A HOX-nak meg valóban csodálatos hangja van. A GU-kkal otthon a 2x8W-tal nagyon gyönyörű hangja van. ![]() Laci számodra pedig tartogatok egy külön meglepit a kimenő takarólemezekért cserébe, és majd a találkozóm odaadom.
Gratulálok én is. Akkor most az APX100-ak nincsenek ezentúl biztonságban!
![]()
Egyébként a találkozóra milyen hanghordozót van szándékodban hozni ?
![]()
[OFF]
Idézet: „A HOX-nak meg valóban csodálatos hangja van.” Elnézést az OFF-ért, csak eszembe jutott, hogy ezeket a HOX hangsugárzókat a HFM anno nemigen magasztalta. Nagyjából ezt írták: "Cseng, sziszeg, érdes, fémes, a basszusa hiányzik. Nehéz elviselni. A közepe ordít, basszusa nincs, bosszantó. Az énekes számokon nem is olyan rossz. Összetömöríti a zenét, mindenki itt van előttünk, együtt ordibálnak. A bőgőt szabályszerűen eltünteti. Vitatkoztunk rajta, melyik rosszabb, a HOX22, vagy inkább a HOX41. A többség jobban elmarasztalta a nagyobbik dobozt.A HOX41 hangjában viszont (többen is!) felfedezni véltünk egy olyan jelenséget, amilyennel eddig nem találkoztunk, s amelyet kétzongorás effektusnak neveztünk el. A sztereofóniát a különféle hangsugárzók más-más módon szokták eltolni.A Spendornak meglehetősen szép tere van, a kis Orion HS280 színpada szűkebb, de még mindig színpad. Egyes Videotonok (így a DC4014) hajlamosak monóban szólni, középről, mindig ugyanarról a helyről. A HOX 41 ezzel szemben egy egészen különleges, kétoldalról szóló monofóniát produkál. Ez különösen zongoraszólókon figyelhető meg. Mintha jobbról is, balról is egy-egy zongora szólna."[OFF] Az eredményes vizsgájához Gábornak gratulálok. ![]()
Hello
Szerintem szép hangja van, de majd kíváncsi leszek, hogy ti mondotok róla ![]() Amúgy az APX-ek eddig se voltak kímélve, annak rendje és módja szerint hajtottam őket a bulijaimban, és nagyon derekasan helytálltak ![]() Fleta, az APX ért pedig 2-3 nap múlva el tudok menni, mert le kell mennem Szegedre, és Félegyháza útbaesik. Majd a részletekkel kapcsolatban telefonálok.
Hát azoktól a HX125-ös hangszóróktól abban a felállásban 8 darab/doboz nem is lehet mást várni. Elképesztő fázis és átviteli hibák jellemzik.
Csatlakozom Imi,és pl 13 hozzászólásához,ha arról a HOX-ről van szó,amire gondolok,(8 hangszóró,harmonika felületen),annak a hangképe minden,csak nem csodálatos.Senkit nem akarok bántani,de csöveshez picivel (sokkal!!) jobb illene... Az érzékenysége az EGYETLEN,ami elfogadható.
Illetve az impedanciamenete, mivel a BEAG a vasmag csapjára egy rézsapkát húzott, és a kialkuló örvényáramokkal sikerült leszorítani a hangszóró impedanciáját egész lineárisra a mgasabb tartományokban is. Ennek persze jókora közép-magas kiemelés lett a következménye, amit a döntött elhelyezéssel (nem direkt sugárzás), próbáltak kezelni. Aztán így sikerült.
Nagyon szép hogy így elkanyarodtak az urak de valami más topikban kellene megvitatni ennek a hangsugárzónak a magán életét ?
![]() ![]()
Igen,plusz a Bose cég koncepcióját akarták lekoppintani,ha jól tudom,az eredmény több,mint kétséges...
Külön felhívnám a figyelmet, hogy nem a HOX 22-es széria közismert nevén BIFRONS van nekem (8 hangszórós harmónika előlapon), hanem a HOX 41-es, ha valaki nem ismerné, akkor nézzen utána a szériának, mielőtt még a hangképet jellemezné, hogy mi való, és mi nem való a csöveshez...
Visszatérva a topic eredeti témájához: Hanghordozónak kizárólagosan bakelitlemezt és CD lemezeket kívánok hozni a találkozóra. |
Bejelentkezés
Hirdetés |