Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Vag-com-hex interfész (kábel hibák)
Témaindító: illestibor, idő: Máj 20, 2008
Témakörök:
Igen, az MPROG a 93C46-ot olvassa.
Ha nincs hozzá tartalmad kár vele foglalkozni. Melyik verzióra készült a klónod eredetileg?
Itt nézz szét...
A google dobta , valami ilyesmit keresel de a nyelvet nem értem, de hátha Te boldogulsz... ![]()
Szoval vegul sikerult egy ket tartalmat megszerezni!Proalkozzatok vele mar csak egy atmega suto kell
![]() Ja es csak 704.1 verziohoz persze!felesleges massal probalkozni!Udv mindenkinek! ![]() ![]()
valakinek nem kell galetto1260 eeprom tartalom, vag k can commander eeprom tartalom az interfacebe
![]()
No, valaki érti az oroszt ezek szerint
![]()
http://www.hestore.hu/kat_302.html
Itt megtaláljátok az FTDI égetőt az orosz oldalon minden fenn van igaz hogy a 704.1-ből 607-est tudtok csinálni de az enyém már működik.
Teny hogy probalkoztam de feladtam az orosz tanulast!Segitsegul hivtam a babelfish-t.Joi kis dolog!
![]() ![]()
Tiszteletem
Tud nekem valaki segiteni,hogy golf 4 es 2003 benzineshez milyen interfeszt es programot lehet hasznalni lehet univerzalis is. Köszönet a segitseget Andras
Helló!
Nekem skoda fábia combi 1,9sdi 2001-es kiadású autóm van. Szerintetek ehhez milyen interface, és szoftver kell. előre is köszönöm: Józsi!
Halihó!
Úgy néz ki nekem is behalt a kábelem,de nekem semmit sem lát a gép!Régen 1-et pittyent,amikor rádugtam,most 3-mat gyorsan egymás után.Már többször volt javítva,kb havonta,pedig internet sincs a gépemen, ![]()
tudok segíteni ha gondolod!
csak csak priviben!
Ha valaki tudogat programozni itt vannak az eeprom es atmega tartalmak a 6os es 7 es vagcomhoz.
Hi....
Meg tudtad csinálni a kábelt? ![]()
Hali.
Végülis jó lett,de nekem nem sikerült felprogramozni.Állitólag megint "csak"az volt a baja.Kb fél év alatt 6x ![]()
Probaldd meg a 604 es verziot.az nem lep netre es nem torol interfeszt
sziasztok!
A problémám a következő: van egy 311 verziójú vag-com programom a hozzávaló interfésszel. A leírtak szerint lett telepítve, illesztve az interfész. S a 3-as com port helyett a windows a 9. vagy 10 com portra illesztetette az interfészt. Én rontottam el valamit vagy a Windows, vagy a laptopom hardveresen ezt ajánlja?
SZia!igen a widows alapbol mar olyan messzire rakja.plane ha laptop es nincs rajta com port.De a device manager-ben magyarul eszkozkezeloben ameg tudod valtoztatni hogy melyik portra tegye melyik szamot adja neki.Esetleg a beepitett telos modemmel utkozhet, de van 4 lehetoseged, com 1,2,3,4
![]() ![]()
Szia Tibi!
Köszi a választ! Működik! ![]()
Sziasztok! Van egy ross-tech kábelem, jól működik, de most a feliciámhoz nem tud kapcsolódni. Sima K-vonala van, csak motort tud elvileg, megkerestem a bekötést, a 7-es láb a K, rákötöttem, +,- rákötve, de nem kommunikál. Más obd-n jó....
szia.Probaldd meg masik fele programmal.peldaul egyes magneti marelli vezerloket nem tud diagnosztizalni csak a vac com ujabb verzioi.probaldd meg peldaul vw toolal.\azzal altalaban minden regebbi vezerlo compatibilis.Vagy ha tenleg regi modell a kocsi akkor szukseg van az l line bekotesere is.ez az ecu ebresztesere szolgal, hogy tudd tesztelni.
96-os skoda felicia, bosch cpu. Csak a K-vonal van kivezetve....
Újra kell programozni,93C46-ot,és az AT162-t!
Üdv mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne, hogy ugye a 93C46-ot lehet kábelen keresztül programozni, az AT162-re is van ilyesmi okosság, vagy azt csak külső égetőben lehet megtölteni tartalommal? Előre is köszönöm! |
Bejelentkezés
Hirdetés |