Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Amatőr Audiokészülék Építők Találkozója

Bővebb olvasni-látnivalók az AAÉT hivatalos honlapján. http://aaet.nhely.hu

Lapozás: OK   16 / 84
(#) mokka23 válasza CIROKL hozzászólására (») Júl 8, 2009 /
 
Mivel az egyik szervező "MÁRK" akivel megállapodtunk szóban az anyagi részletekről.Amit szombaton reggel kell kiegyenlíteni , a megbeszéltek szerint.Ott sem lesz és a telefonba is azt mondta hogy én már úgy is átvettem a szervezést ami nem fedi a valóságot.Most már akkor illene tudnom hogy kivel beszélhetek komolyan a hely és a jómagam költségei tekintetében.Ez nem ide tartozna de gondolom jelentkeznek a szervezők mielőbb.

Üdv : Madarasi Róbert
(#) CIROKL válasza mokka23 hozzászólására (») Júl 8, 2009 /
 
Hát reméllem minnél előbb előkerülnek akkor az illetékes szervező emberkék ! De most már így egy-két nappal a rendezvény előtt azért érdekes lenne visszamondani ? bármiféle kifogásból adódóan is , hisz már legalább 2 hónapja szerveszkedtünk !
(#) mokka23 válasza CIROKL hozzászólására (») Júl 8, 2009 /
 
Na de azt senki nem gondolja komolyan hogy ingyen és bérmentve kap egy 300 fő befogadására képes Klubot személyzettel rezsi költség stb.
Nem határolódok el a rendezvény megtartásától csak hogy tudjátok a bérleti díj 50.000 Ft/ alkalom amiből csak 20.000 Ft kértem a Márktól mivel ismerjük egymást stb. Ezt kb. 2 hónapja beszéltük meg.Eredetileg úgy tudtam hogy zártkörű lesz ezért is adtam ekkora engedményt.De most azt sem tudom hogy ki szedi majd az 500 Ft-os belépőt.Meg hogy Kb. hány ember lesz összesen. Merjek e én rizikót vállalni hogy a belépő díjakból meglesz a pénz. Na azért ez is érthető nem?
(#) szamóca válasza mokka23 hozzászólására (») Júl 8, 2009 /
 
Szia!
Ez érthető, csak ezt már régen el kellett volna rendezni egymásközt.
(#) mokka23 válasza szamóca hozzászólására (») Júl 8, 2009 /
 
Ha nem regisztrálok be az oldalra akkor azt sem tudom hogy a Márk ott se lesz mert ide ugyan beírta de engem arra sem méltatott hogy felhívjon , akkor kivel beszéljek.Az egész ma derült ki számomra mert egy másik szervezővel kontaktoltam én megelőlegeztem a bizalmat és tartottam magam a megbeszéltekhez nem szerveztem arra a napra más programot sőt válaltam hogy nem alszok csak kb.3 órát mert 10-én HipHop parti van és ott kel lennem reggel négyig utána takarítás rendrakás 08.00-kor nyitás. Kezdődhet a börze. Akkor ki nem tartotta magát a megállapodáshoz.???De még mindíg VÁROM a SZERVEZŐK HÍVÁSÁT 06 70 415 8729
(#) Mate78 válasza mokka23 hozzászólására (») Júl 8, 2009 /
 
Megpróbáljuk gyorsan előkeríteni Action2K-t, szerintem ő lesz az illetékes.Jól értem, hogy 20 ezer Ft-ot kell összedobni a belépőkből?
(#) Kovidivi válasza mokka23 hozzászólására (») Júl 8, 2009 /
 
Huh... Csak az a kérdés, hogy ki is a szervező? :o Action2k talán? Igazából senki sem vállalta fel a szervezés feladatát, mindenki közösen adta az ötletetek, egy kézben nincs csoportosulva az egész... Kedves Mokka23 , láthatod, hogy vannak egy páran, akik mennek, és biztosan be lesz fizetve az az 500Ft, ha már Kecskemétre elmennek! A másik pedig, hogy itt rendes emberek vannak Üdv!
(#) mokka23 hozzászólása Júl 8, 2009 /
 
Tisztelt uraim és esetleg hölgyek!

Senkit nem illettem azzal hogy tisztességtelen lenne , viszont az tény hogy "egy emberke"nem arról híres hogyan kel bármilyen programot megszervezni és itt nem Action2K -ra gondolok. Nem attól félek hogy bárki aki eljön , kiállító , börzéző , vendég nem fizetné be a belépődíjat . Csak volt egy megállapodás igaz, szóban de a bizalom szerintem két ember közt illik hogy oda-vissza működjön. Tudom hogy nem ide tartozik , de 2009.08.14-15-re itt a link " http://www.hiphop.hu/sub.php?pg=hir_5_2056 " szerveztem egy fesztivált 400.000 Ft a költsége szóbeli megállapodások mellett 12 fellépővel szerintetek ha nem tartanám be amiben megállapodtam az emberekkel kiállna velem szóba a későbbiekben? Sorolhatnám ezeket. A lényeg hogy Már nem érdekel ki szervezi vagy kik . NEM SZERETNÉK AZOKKAL AZ EMBEREKKEL KISZÚRNI AKIK HÓNAPOK ÓTA KÉSZÜLNEK A SZOMBATRA ÉN BIZTOSÍTOM A HELYET ÉS VÁROK MINDENKIT
(#) lpcollector válasza mokka23 hozzászólására (») Júl 8, 2009 /
 
Ez így már megnyugtató. Két felnőtt és 1,5 gyerek látogató biztosan lesz
(#) mokka23 válasza lpcollector hozzászólására (») Júl 8, 2009 /
 
Gondolom a kislányod a profil képről az egyik
(#) Mate78 válasza mokka23 hozzászólására (») Júl 8, 2009 /
 
Nagyon szépen köszönjük a segítséget és a bizalmat.


üdv

(#) lpcollector válasza mokka23 hozzászólására (») Júl 8, 2009 /
 
Az én lennék úgy 37 évvel ezelöttről
Most a kisebbik fiam ennyi idős
(#) Doncso válasza mokka23 hozzászólására (») Júl 8, 2009 /
 
Idézet:
„NEM SZERETNÉK AZOKKAL AZ EMBEREKKEL KISZÚRNI AKIK HÓNAPOK ÓTA KÉSZÜLNEK A SZOMBATRA ÉN BIZTOSÍTOM A HELYET ÉS VÁROK MINDENKIT”


Ez a beszéd!! Mellesleg ne aggódj, Action2k biztos fel fog hívni, csak szerintem még nem jött fel a fórumra, de nekem az a véleményem, hogy nem kell aggódnod, a végén mindenki boldog lesz és rendben lesz minden. Ide nem suttyadékok járnak, rendeződni fog a probléma, ebben biztos vagyok.
(#) mokka23 hozzászólása Júl 8, 2009 /
 
Még esetlegesen annyit ha a későbbiekben lenne igény ismételten ilyesféle rendezvényre akkor kérlek keresetek fel. Itt most csak az a probléma hogy helyi szinten még csak egy plakát sincs kirakva a rendezvényről pedig biztosan lenne rá érdeklődő.Ha ezt előbb végig gondolom... Na de majd legközelebb.
Még egyszer megnyugodhat mindenki lesz kiállítás és börze!
(#) mokka23 válasza lpcollector hozzászólására (») Júl 8, 2009 /
 
Nos akkor kb. egy idősek vagyunk bocs hogy benéztem

(#) Moszkvai válasza mokka23 hozzászólására (») Júl 8, 2009 /
 
Köszönjük!
Én is ott leszek +2fő.
Lemondtam már minden programomat az napra.

Én úgy tudom, hogy valaki a plakátozást is magára vállalta.
Én Pécelen megszórtam aki szóba jöhet.
(#) CIROKL válasza Moszkvai hozzászólására (») Júl 8, 2009 /
 
Én is ott leszek + a feleségem , szóval kettem megyünk ! Már itt helyben több mint 1 hónapja reklámozom a találkozót pedig én Kecskeméttől 200 kilométerre lakom !
(#) fleta hozzászólása Júl 8, 2009 /
 
Én is +1 fő
(#) EcoPityu válasza lpcollector hozzászólására (») Júl 8, 2009 /
 
Szarvas: vasúti átjáró-penny-valami park-ERSTE bank-Kollégium... Melyik szakaszon keressem?

Vagy mondj utcát, van térképprogim...
(#) Mate78 válasza fleta hozzászólására (») Júl 8, 2009 /
 
Mosonmagyaróvárról, JZoli + magam megyünk ketten ami biztos + plusz még egy fő lehetséges.
M1-M0-M5 útvonalon van még egy vagy két hely a kocsiban.
(#) EcoPityu válasza lpcollector hozzászólására (») Júl 8, 2009 /
 
Pedig KODAK "ízíseer" jó-jó csak 3,1Mp felbontásban /a színfelbontása elég gagyi sajnos/de 6,3Mp-lel sem jobb, csak nagyobb a kép...

Ja a hangfalak KODA házimozi szett első hangfalai 3 utasok, 16cm-es mély, 10cm-es közép, és legalább akkora magas. Én nagyon szeretem a hangját! /bár csájná/ de mi nem az manapság...
(#) EcoPityu válasza mokka23 hozzászólására (») Júl 8, 2009 /
 
Én is 2 fő!Tuttira!
(#) fazksg válasza Action2K hozzászólására (») Júl 8, 2009 /
 
Sőt, még ugyanaz a lánc is szólhat máshogy - másik szobában. Ez nekem is "okoskodásnak" tűnt egész addig, míg nem volt alkalmam rövid időn belül több helyen is használni a dobszerkómat. Volt, ahol klasszisokkal jobb volt a hangja, pedig csak át lett rakva egy másik szobába. Biztosan gépzenénél is számít...
FG
(#) Action2K válasza mokka23 hozzászólására (») Júl 8, 2009 /
 
Ajjaj-JAJ!!! Hogy mik vannak! No de mindegy! Itt vagyok!

Az a baj, hogy Márk /rockersrac/ kicsit bekevert. Április 27. én ezt írta:
Idézet:
„A tulajjalŰ(vagyis a bérlővel) beszéltem pénteki napján a múlt hétnek,és mondta hogy ő benne van mindenben,csak belépősre kell csinálnija,mert nem az övé a hely! 500 ft körüli max belépőt akar szedni,és úgy hogy felesbe megy a bevétel.(Fele az övé,fele meg a szervező(k)é!)”

No ebből indult ki az, hogy a helyszín biztosítója szedi a belépőket. PONT
Probléma nincs, csak akkor még ezt a belépőszedést is meg kell oldanom.

A plakát, holnap lesz, hogy pont egy hónapja elkészült. Kértem is, a helyieket, hogy segítsenek plakátozni. Bővebben: Link

Ami pedig a 20000HUF bérleti díjat illeti, viszem, vagy ha adsz egy számlaszámot, átutalom előre.

Egyébként mint mondtam (írtam) a topik elején, ezen rendezvény szervezését magamra vállaltam. Gondoltam, hogy lesznek kisebb problémák, de hogy ekkora kavarás lesz azt nem gondoltam.

Bocs, hogy telefonon nem hívlak, de sokkal korrektebb, ha itt mindenki előtt leírom ezeket.
(#) mokka23 válasza Action2K hozzászólására (») Júl 9, 2009 /
 
Köszönöm a válaszod Pü.-ben megírtam a számlaszámot , amiben tudok természetesen segítek a helyszínen . Hidd el elég sok dolgom lesz hogy reggel 08.00-ra a hely rendben legyen aludnom nem kel szerintem tulsokat .
A lényeg hogy legközelebb "ha lesz ilyen " csak velem beszéljetek. Biztos hogy sokkal gördülékenyebb lesz az egész. Pár eseményt már lebonyolítottam ez lesz az idén az egyik legnagyobb : HipHop Fesztivál 2009.08.14-15: Link
(#) szamóca válasza mokka23 hozzászólására (») Júl 9, 2009 /
 
Ez korrekt hozzáállás volt részedről! Köszönjük.
(#) szamóca válasza Action2K hozzászólására (») Júl 9, 2009 /
 
Azért azt megjegyezném, hogy Márk volt itt 8órával ezelőtt, és nem nyilvánult meg az ügyben. Pedig láthatta hogy gond van.
(#) ngyzoli válasza Action2K hozzászólására (») Júl 9, 2009 /
 
Persze nem akarom túldramatizálni a dolgot,de hogy az én gépem lesz a legjobb,azt azért kétlem.Lesznek ott profik is,én különben is csak amatőr lennék.
(#) ngyzoli válasza EcoPityu hozzászólására (») Júl 9, 2009 /
 
Én is komplett rendszert vinnék,vagyis olyan készülékösszeállítást,mely sztem jól muzsikál együtt.Ez azért is kuriózum,mert a dobozok is saját építésűek,csak a műsorforrás lenne gyári készülék.
(#) Gubán_Gábor hozzászólása Júl 9, 2009 /
 
Üdvözlöm az urakat!

Már erőteljesen megy a készülődés a szombatra, mivel helybeli vagyok a hangfalak és az erősítő odaszállítása meg van oldva.
Esetleg a helyszínre való elkalauzolást is vállalom, ha valaki kecskeméten belűl eltévedne.
Matthew kollega elé kimegyek az állomásra, ami kb 200 méterrre van a helyszíntől.
A helyszínen a pakolásnál, és a jegyszedésben is tudnék segíteni.
Következő: »»   16 / 84
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem