Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Tudod néha ki kell próbálni a gépeket, hogy beindulnak-e és jók-e még. Egy kis próbarepülés, meg egy kis gyakorlás kell néha.
Lehet, hogy valaki befizetett egy városnéző körútra és most vitték el.
Szerintem azt gondolták, ha Pestig nem zuhant le, fölötte sem fog, és akkor már valami látványosság is van...
Ja, akkor lehet, hogy már az augusztus 20-ára készülnek?
No sziasztok!
Két napra eltűnök, hogy Kecskeméten feltűnhessek (tiszta X akták), oszt megint 5 oldal olvasnivaló OFF. Nem bírom ezt elektronokkal.
Nem Te rendelted ide a két vadászgépet, hogy levigyenek Kecskemétre?
A fenébe, lebuktam! Pedig direkt mondtam, hogy lopakodó üzemmódban menjenek.
Hát, elég amatőr pilóták lehettek, ha lopakodóban így mentek... Az összes ablaktábla beleremegett...
No meg ügyetlen ablaktisztítók. Nem tudják, hogy a legjobb ablaktisztító a féltégla, íves alkalmazással.
Szerintem Müszi vezette az egyiket! Bővebben: Link
Hoppá! Lebuktak! Akció Laci és Müszi összebeszéltek, hogy az új irodaház ablakait megtisztítják, olcsóbban, mint az alpintechnikás pucolók, akik most "pókembereznek" körbe az épületen, miközben Lacit lejuttatják Kecskemétre. :hehe:
(Amúgy az alpintechnikások között van egy kis hölgy is, ami önmagában is érdekes látvány, de azon felül meg még... "hűha" is! :finom: :pirul: (Norberto barátom tudja, ha én így nyilatkozom, annak van alapja! )
Müszi! Még hogy nem tudsz Kecskemétre menni... Ha már Frankye-t le akartad vinni a MIG-29-el, akkor Te miért nem szálltál le Kecskeméten?
Mert Frankye-t csak katapultálta volna, ahogy engem. Jaj már megint elszóltam magam.
Az még hagyján, de ha tudnátok hogy Topi is Mig-29-es pilóta, csak egy katapultálás következményeként nyugállományba vonult. Itt az utolsó repülése: Bővebben: Link Szabó Zoltán álnéven volt tagja a Kecskeméti Repülőezrednek, de a Topi hívójel elárulta.
(na jó ezzel nem jó viccelni, ez a baleset rosszul is elsülhetett volna) Egyébként imádom a 29-es hangját, főleg mikor ráadják a forszázs-t, akkor olyan a hangja mint egy disznópörzsölőnek. Idézet: „akkor olyan a hangja mint egy disznópörzsölőnek.” Persze, azért, mert a disznópörzsölőket a leselejtezett MIG-ekből készítik, újrahasznosítással.
Idézet: „ha tudnátok hogy Topi is Mig-29-es pilóta, csak egy katapultálás következményeként nyugállományba vonult” Na persze aki a hobbielektronikát szerkeszti repülés közben, alig alig odanézve a pályára, én is így járnék. Ja egy tízemeletes ház, hopp épphogy megvolt. Jajj Lakihegy, na ezt is kikerültem, hol is tartottam, ja igen, meg van, a kávénál. nemtudtam kihagyni, annyira beleéltem a szituba magam.
Azért egy ilyen MIG-es pörzsölőnél már szépen sülne a szalonna meg a hús...
Ja, eladó egy Tumanszkij RD33-as tipusú disznópörzsölő.
Használati utasítás: ... alkalmazása előtt ajánlatos a disznót erősen lerögzíteni!
Már leszerelték, van ideje a Hobbielektronikát szerkesztgetni!
Pont ezért írtam le ezt a kis
Idézet: . „sztorit”
A disznót kéne csak lerögzíteni? Mi lessz a perzselővel? Akkor aztán lessz gáz! A lakóingatlanok épsége meg már nem kérdéses, majd megoldják valahogy a lángbiztos szigetlést.
Ha lehet Sopron környékén kéne ilyennel hazárdírozni, hogy az ingatlanárak lemenjenek. Kéne egy jó kecó, az a nagy helyzet.
Most néztem pont az adatlapomat és kiderült, hogy pont ma két éve regisztráltam ide. Volt már előtte is egy regisztrációm, de annak elfelejtettem a jelszavát és nem akarta a rendszer elküldeni az új jelszavamat. De sebaj, ez már így maradt. Még így folytatódjon nagyon sokáig és remélem, hogy sok.sok év múlva majd kijelenthetem, hogy még mindig tag vagyok.
Szerk.: És két hsz-el ezelőtt volt a 2222-ik hozzászólásom is.
Isten éltessen 2.évfordulód alkalmából még sok-sok pákaforgatós évet...!
Nem ezzel a pilótával repült a Danubiu$ rádiós (vagy akkor más $láger rádiós?) Bochkor Gábor?
Idézet: „És két hsz-el ezelőtt volt a 2222-ik hozzászólásom is.” Nekem is már csak hármat kell beböknöm, és meg van a 2222. -ik. Hoppá, már csak kettő! Mik vannak.
Na akkor válaszolsz erre, én válaszolok arra, te meg megint válaszolsz és meg is lesz.
Ez jó ötlet!
Gratulálok a 2. évedhez ezen az oldalon! Gratulálok a 2222. hozzászólásodhoz! Ampi! Gratulálok a 2220. hozzászólásodhoz, és előre is a 2222.-hez!
Tessék válaszoltam. Huhh, már csak egy és, és végre elérem, hogy magamra haragítom az összes modeerátort!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |