Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Köszönöm, hogy a 2222. hozzászólásom alkalmából, megköszönjem, hogy megköszönted, a 2220. hozzászólásom!
Na csak összejött!!!
Gratula 2 év alatti, 2222 hozzászóláshoz. Ez elég egy misztikus számsorozat.
Szívesen!
És köszi, hogy nekem válaszoltál a 2222.-ik hozzászólásoddal!
Megoldok én mindent, ha kell!
mark.budai: örülök, hogy örülsz. Action: Köszi! Neked, már nemsokára a 3333. hsz. -ed lessz.
Idézet: mondta a kromofág. „Meg oldok én mindent...”
Megszorítások idején, mit lehet itt még megoldani? Még a kromofág is inkább visszakönyörgi magát az üvegbe.
Huuu!
Csak összejön egyszer nekem is! Amúgy aranyos a cicád! :hide:
Idézet: „Amúgy aranyos a cicád!” Köszi. Tudom én is! Ezért mégegyet beszereztem, hogy stereo -ba tudjam élvezni a dolgot. Gondolkodtam már azon hogy egyiket cosinus fi -nek amásikat sinus fi -nek fogom majd elnevezni, azért mert az egyik meg csak látszólagos teljesítményt mutat (lusta, de ha kaja van akkor...), a másik meg meddő teljesítményt produkál (egyfolytában játszik, csinálja a ramazurit, szerel, szétszed, és ez nem hasznos munka.) . Az egyik, ami már régóta megvan, egy éves már, s másik meg három hónapos, az jött hozzám kettő hete.
KIRÁLY!!! Kaptam egy MULTIMÉTERT!!! (igaz a csipogója nem jó...)
Gratulálok!
Én egy szkópnak tudnék ennyire örülni... Majd egyszer...
ÉN meg egy CNC -s PCB marónak tudnék így majd örülni!
Tényleg úgy mennyibe hozható ki? Egy A4 -es méretű PCB-t gyártanék vele, X Y Z tengelyes, motorokkal, végálláskapcsolóval, kontrollerrel?
Szerintem egy lézernyomtató vagy egy levilágító olcsóbb mint a CNC ha csak nyákgyártásra kell.
Hosszabb távon kifizetődő a CNC maró, mert ahhoz nem kell fotolakk, lemosó, marató, és maga az UV cső. Arról még nem is beszélve hogy erősen környzetszennyező vegyületek ezek, és jólszellőztetett helyiséget kiván, és védőfelszerelést.
Idézet: , típus vagyok. „Egyer építem meg, töbször nem” szerk.: tömeggyártás miatt is jólenne, mert ilyen igények is felmerültek.
Ott is vannak kopó alkatrészek.Meg a csapágy annyiba kerül, mint fél üveg vasklorid.bár mondjuk a csapágyat nem sűrűn kell cserélni, ha precízen rakod össze a szerkezetet.
Értem, én nem sokat számolgattam akkoriban amikor elkezdtem nyákokat készíteni. Mivel csak tintás nyomtatóm van a fotózás mellet döntöttem. Abban igazad van hogy maratni a legjobb szabadban.
A tömeggyártás fotózással sem gond, egy maszkot sokszor fel lehet használni. Ez itt eléggé OFF ellegű dolog inkább a Nyák készítés kérdések topicba tartozik. Üdv!
Nekünk is kettö ban
Az egyik hóóót lusta a másik valamivel mozgékonyabb(vagy csak azért mert nem egésznap alszik.)
valamilyen csipogós multim nekem is van,igaz rossz!
Eljön majd az ideje, amikor én IS fogok neki örülni
Az ürességtől kong a fórum!!
Miért nincs ilyenkor fent senki???
Tájékozódási problémák?! "Jelenleg 136 fő olvassa az oldalt"
Sziasztok!
Egy segítőkész Pesti kollégára lenne szükségem. Egy PicKit2 klónt építek, aminek a processzorát (PIC18f2550-I/SP) fel kéne programozni a legfrissebb SW-vel, ebbe a fázisba kérnék segítséget. Csütörtökön mennék fel Pestre 11 és 13 óra között, aki ráér és tudna segíteni legyen szíves írjon. Előre is köszi! Üdv.
Sziasztok!
Ti voltatok már úgy, hogy már napok óta cipeltek egy tábla csokit a táskátokban, hogy majd megeszitek, de sosem volt rá alkalom. Aztán mikor már szegény darabokra tört, megsajnáltátok és megettétek.
Mit lehet csinálni egy fejhibás canon pixima 1000 vagy milyen nyomtatóval? (nem megjavitani gondoltam, hanem valamit berhelni belőle természetesen )
Nemkem csak olyan volt hogy az autóban felejtettem hetekig nyáron.. aztán beraktam a fagyasztóba, de mire eszembejutott.... a gyerekek előbb találták meg
Ugyan ez itt OFF, de van benne pár mikrokapcsoló, jó kis motorok, csavarok, alkatrészek. Szétbombázás nélkül, kis átalakítással plottert csinálhatsz belőle.
Olyan még sosem volt, hogy nem volt rá alkalom.
Üdv jóreggelt mindenkinek, így délután!
Szóval nem is a maszk amin szerettem volna spórolni, hanem magán fotolakkon, előhhívón, vaskloridon, és ennek gőzeitől mentesülni. Másrészt körülményes. Igazad van. Hogy is mondjam azért az élvezet is benne lenne. Nem semmi látvány egy ilyen kreálmányt üzemeletni / megépíteni.
Idézet: Értelek én, mi nemtud elkopni / elromlani. Ezért kell jó minőségű csapágyat venni, na meg ez nem olyan hogyelég gyakran keljen cserélni. „a csapágy annyiba kerül, mint fél üveg vasklorid.”
ÜDv Action!
Nállam ez pont ellekenzőleg volt. A régi munkahelyemen hozzátudtam jutni nagymennyiségű óriás pöttös rudihoz. (napi 20 -25 ) Egyfolytában azt ettem. Éltelemben annyi csokit még nem ettem mint akkor. hu de hirtelen belejöttem az irogatásba |
Bejelentkezés
Hirdetés |