Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
A nevét meg a memória méretét kiíja az everest,de a hőmérsékletet nem.Már kerestem, de nem találtam.A Geforce 6200 asnál kírtam.aztán, mikor kicseréltem, eltűnt a hőmérséklet.
Próbáld meg egy másik everst verzióval, mert midegyik más és mást jelez ki.
Nállam következő telepített verziók vannak tömörített fájlban. Home$Edition Ultimate$Edition Professional$Edition. Corporate$Edition Mindegyik máshol mutat több információt a hardverekből.
Igen, ez egy behatolás érzékelő. Egy sima mikrokapcsolóval figyeli az oldallemez(ek) eltávolítását. Ez nem az, ami a hőfokot méri.
Nekem a home edition van meg, de nem töltöm le a jobbikat, mert ezt sem használom.
117°C-os monitor eléggé necces lenne, de még video GPU-ban is.
![]()
Behalt a shottky dióda.
![]() ![]() ![]()
Inkább innen válogassunk.
Ha ez a típusa, s XP-re kell, akkor az első megfelel szerintem.
Akkor jól sejettem.
Az a baj hogy a supportjában nem találtam mást. Az alaplapom még egy Idézet: A$U$ P5B. „régi”
Jóéjszakát mindenkinek! Megyek aludni, mert holnap az új munkahelyemen kezdek.
![]()
Szép álmokat, sok sikert az új munkádhoz!
Srácok, tegnap feltaláltam a legjobb PC-s játékot
![]() Egy szúnyog (vagy mi ) rászállt a monitoromra.. Ugyebár LCD azt nem lehet püfölni ezért (meg a lustaság is) elkezdtem üldözni az egérrel a bogár meg repült is ![]()
Ezt nem értem!
![]() [OFF]Ma elkezdtem a labotápot!
Váhuuuu! Ma elkezdtük kijavítgatni a pince ablakait(ki lettek bontva,be voltak falazva) az egyik tök jó lett,a másik még készül.
Az ablaküvegeket le kell mosni,az előtte lévő rács meg le lesz festve feketére vagy sárgára. A műhelyben feltettem még egy konnektort,valamint elkezdtem a labortápot építeni,az eleje meg is van,a többi fából lesz(szép barna fekete csíkmintázott),már össze is vagdostam,valamint utána összepakoltam,összetakarítottam(mert nem fértem a fűrészportól ![]()
Te jó ég...
Fellátogattam BSS elektronikára, hogy ott mennyi szefós van ![]() Az értelmesebbek meg nem győzik őket oltani, szánalom ![]() Értem már, miért bannoltak itt a különc szmájlijaim miatt! ![]() Hát igen, ez azért tényleg egy igényes hely, nem bántam meg, hogy regisztráltam ![]()
Szúnyogok ellen jobb ötletem van.Van egy kék-fényt kibocsájtó szúnyogirtóm, amikor a szúnyog,éjjeli bogár stb. a monitoron mászkál és már nagyon idegesít-monitort lekapcsolom - a lámpás elintézi a többit...
Óóó az ismerem
![]() Olyan jót szikráznak benne a cserebogarak ![]()
Meg a lepkék, meg ami még beszáll a nyitott ablakon. Csak győzze az ember a gyűjtőtálcát üríteni..így járnak a hívatlan vendégek: :shocking:
Nekem is van egy olyanom csak nincsen benne izzó, vagy nem is tudom mi jár bele..
De nekem szúnyogháló van, szóval 1-2 bogárral eljátszok ![]()
Nekem is van. Nekem UV cső van benn. A baj az, hogy viszonylag kicsi, és nagy helyen használjuk
![]() ![]() üdv: Dávid
Értem!
Akkor hívatlanul én sem megyek feléd! Még én ís úgy járok mint a bogaraid :hide: ![]()
Nyugodtan jöhetsz! (kivéve ha ellenállhatatlan vágyat érzel a kék-UV-fények megközelítésére...de a rácson nem férsz be úgyse... ) Annyira bogaras nem vagyok...
![]()
Én tavaly építettem egy ilyet. Egy kék led volt az UV helyett.
![]()
Sziasztok! Jóestét mindenkinek. :kalap:
Tudjátok a legjobb rovarcsapda a számítógép. Idézet: televan eresztve ventillátorral a gépem, és a belsejében is található egy pár darab. Nem győzőm havonta levenni a plexiházam oldalát egyszer, hogy kiporszívózzam a molylepkéket, szúnyogakat. Kicsik és nagyok egyaránt ízekre, atomokra, neuronokra , protonokra, eletronokra bontott állapotban megtalálható, a gép aljában. „Szerencsére” ![]() ![]()
Szép jó estét! :kalap: Hogy telt a napod az új munkahelyeden? Lehet hogy holnap én is leveszem a gép oldalát ,és kitakarítom belőle a szúnyogokat, porcicákat...!
Köszi a kérdést, nagyon jó volt. De tényleg. Kapásból senki nem dohányzik, de annyira hogy az építkezésre amire mentünk, senkit nem láttam dohányozni.
![]() ![]() ![]()
Jóestét mindenkinek, megyek aludni, mert egy éjszakát elfelejtettem átaludni.
![]()
Idézet: ismerős az eset „egy éjszakát elfelejtettem átaludni” ![]() ![]() Ez meg tisztára olyan mint a Need For Speed Most Wanted. Csak élőbe ![]()
Ha megnyugtat én vasárnap este házibuliba voltam reggelig és onnan mentem dolgozni. Még nem nagyon pihentem ki.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |