Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Lapozás: OK   288 / 1388
(#) zenetom válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 15, 2009 /

Bele lehet nyúlni szabad kézzel? Mennyire árt a bőrnek? Csak annyira hogy kivenni a lemezt. Vagy inkább kesztyűvel?
szerk.: helyi idő szerint 18:33-kor raktam bele a löttybe, úgy ahogy írtad, csak kevesebb adaggal... kiváncsi vagyok milyen lesz
(#) kiskacsa2009 válasza zenetom hozzászólására (») Júl 15, 2009 /

Fogj egy fogpiszkálót, és azzal halászd ki...
máskor, meg használj szigszallagot, és csak úsztasd (úgy gyorsabban mar)
(#) Ricsi89 válasza zenetom hozzászólására (») Júl 15, 2009 /

Én mindig szabad kézzel nyúlok bele, csak kicsit sárga lesz tőle az ujjam. Nekem még a jó tömény előhívóm is csöppent már a kezemre, semmit nem éreztem, de ugyanez anyámnak a kezére is rácsöppent és ő azt mondta, hogy csíp. Szóval emberenként változó.
(#) Frankye válasza Attila86 hozzászólására (») Júl 15, 2009 /

Ilyen árért én is vennék néhány lapot!
(#) zenetom válasza kiskacsa2009 hozzászólására (») Júl 15, 2009 /

Sikerült, a marás ahogy néztem, tökéletes lett, a rajzolást kell majd szépíteni...
(#) kiskacsa2009 válasza zenetom hozzászólására (») Júl 15, 2009 /

Légyszi-Légyszi-Légyszi küldjél fotót (ha van módód rá)
(#) Moderátor hozzászólása kiskacsa2009 hozzászólására (») Júl 15, 2009

Olvasd el, légy szíves a Fórum Szabályzatát!
Különös tekintettel a XX. pontban foglaltakra.
(#) kiskacsa2009 válasza (») Júl 15, 2009 /

Áttanulmányoztam! De feladom... :peace:

nem is ezt írtam
(#) Attila86 válasza Frankye hozzászólására (») Júl 15, 2009 /

Eddig egy emberke jelentkezett rajtad kívül privátban hogy ő venne 4-5 darabot. Ja és Rakloo az előző oldalon. Ez eddig nem sok, úgyhogy egyenlőre csak egy nézetméternyit veszek, abból elvileg 15db kb A4-es lap jön ki. Ennyi hogyha rajtam marad, attól még nem leszek rosszul.
(#) Ricsi89 válasza Attila86 hozzászólására (») Júl 15, 2009 /

Helló!
Ilyen áron egy pár darab engem is érdekelne. Főleg ha a minősége is jó.
(#) Attila86 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Júl 15, 2009 /

Kiváló minőségű FR4-es nyák. Én is csak és kizárólag ilyet használok.
(#) Ricsi89 válasza Attila86 hozzászólására (») Júl 15, 2009 /

Akkor jó. Akkor nekem is kell 4db A4-es.
(#) Bari- válasza Attila86 hozzászólására (») Júl 15, 2009 /

4db A4-es jöhet nekem is

Bari
(#) gydanee válasza Attila86 hozzászólására (») Júl 15, 2009 /

Hali!

Én vennék 2db A4-eset!
(Lassan listát kell vezetned! )
(#) zenetom válasza kiskacsa2009 hozzászólására (») Júl 15, 2009 /

A képről csak annyit hogy telcsis+kevés fény van bent...
Holnap csinálok még pár ilyet, majd kikisérletezem ezt a vasalást.... Bár lehet hogy a papír volt ramaty, mert ilyen vékonyabb fotópapír szerűségre lett rányomtatva (mind a két oldala fényes (számtech bolt...). A papírboltba nem volt műnyomó papír, nagyon nem is tudták mi az

szerk.: a NYÁK-on lehet látni olyan furcsaságot, az a hátulján lévő T betű miatt van
Köszönöm mindenkinek a segítséget, Köbzolinak is, aki MSN-en támogatott
(#) Attila86 hozzászólása Júl 15, 2009 /

Jól van alakulgat ez. Akkor lehet hogy két négyzetméternyit veszek (négyzetméterenként lehet). Viszont az ár lehet hogy 500Ft lesz a szállítás meg a vágás és az Euro árfolyama miatt, de még ez is olcsóbb a legolcsóbb üzletnél is. A jövő héten dől el a dolog.
(#) slogan válasza Attila86 hozzászólására (») Júl 15, 2009 /

Nekem lehet 6db a 4-5 helyett !

És köszönöm !
(#) radocziandras válasza zenetom hozzászólására (») Júl 15, 2009 /

Én csak annyit tudok mondani, hogy ne használj gőzölős vasalót, a simának sík a talpa és az jobb.A másik a vasalót csak húzgálni kell rajta és nem kellnyomni, mint süket az ajtót...Meg keress valami jobb papírt.Nem tudom, a pauszpapír jó-e.Vagy próbáld ki azzal a fényes újságpapírral.De én még mindíg a műnyomóra szavazok.
(#) Attila86 válasza slogan hozzászólására (») Júl 15, 2009 /

Slogan: 6db
Gydanee: 2db
Bari: 4db
Gr89: 4db
Frankye: néhány
Rakloo: ?
Egy fórumtárs privátban (nem tudom hogy hozzájárul-e a nickneve kiírásához): 10db

Összesen eddig azoké akik darabszámot is mondtak: 26db A4-es lapnál tartunk, ez már két négyzetméter. Ha a magamét is hozzászámolom akkor három. (Egy nagy négyzetméternyi lapból 15db kb A4-es nyáklap (20*33,3cm^2) jön ki.)

Már eddig durván 20000Ft-nál tartunk, ennyit sajnos nem tudok most nélkülözni rövid távra sem. Úgyhogy ki kellene találni valamit, főleg ha még másoknak is kell panel.
Minden esetre előbb meg kell várni a jövő hetet, mert akkor érkezik meg a szállítmány.
(#) Bari- válasza zenetom hozzászólására (») Júl 15, 2009 /

Fotópapír helyet sokkal jobb a rendes műnyomó, ne papír írószer boltba keresgélj, a legtöbb helyen azt sem tudják mi az. Keress dekorációval foglalkozó boltot, nagyobb városokban biztosan van, de ha nem boldogulsz keress meg privát üzenetben és megoldjuk.
(#) lapose válasza Attila86 hozzászólására (») Júl 15, 2009 /

Szia!

Igen, hozzájárul.
(#) lewi válasza Attila86 hozzászólására (») Júl 15, 2009 /

Szia.

Igen, én is írtam neked priv ben, ezzel felvehetsz a listádra amúgymeg szerintem, ha ez így van, akkor egy előleges dolgot ki lehet találnirá. gondolok itt olyasmire, hogy egy időpontot egyeztetünk, és mindenki vagy előre, vagy előlegben fizetne neked..
Természetesen ezen még csiszolni is kell, de ez az az út, ami szerintem érthetően járható.
(#) guliver83 hozzászólása Júl 15, 2009 /

Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne
pozitiv 20-al lefujtam egy nyákot és megszáritottam,
kb olyan 15 percig száritottam és aztán 15percig volt benne a levilágitóban,mikor beletettem az előhivóba
lemart mindent,miért lehet ez?
(#) zenetom válasza radocziandras hozzászólására (») Júl 15, 2009 /

Mezei hőfokszabályzós vasaló... beállítottam kb 190°C-ra bár lehet kevés volt neki... meg ha mondjátok hogy a fotópapír nem jó. De a nagy része rátapadt egyébként, viszont tisztítás közben jöttek le részek... Vagy tényleg ennyire ramaty ez a papír vagy csak most nem jött össze...
(#) gydanee válasza guliver83 hozzászólására (») Júl 15, 2009 /

Hali!

Szerintem túl erős az előhívó oldatod!
Én külön tárolom a P20-as számára hígított előhívót, és külön a gyári lakkozottnak valót is. Ami gyárilag lakkozottnak tökéletes, az a P20-at egy-két lötyögtetés után leszedi.
(#) guliver83 válasza gydanee hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Köszi a segitséget.
Granulátumot vettem és az volt ráirva 0.3-0.5L viz
én 0.3-al higítottam.
(#) kiskacsa2009 válasza Attila86 hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Tudod mit? Liciteljünk... 500Ft-ot adok lapjáért.
Amúgy mennyi eladó lap van???
(#) bujan válasza Attila86 hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Nekem is felírhatsz 4 darabot.
(#) mammut válasza guliver83 hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Én is azt használom! Bizony 2 tasakot legalább 1L vízben kell oldani, de még 1.3L vízbe is mehet! Amíg friss nagyon aktív az oldat.
(#) gulasoft válasza Attila86 hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Én is vennék 5db-ot írj fel a listádra.
Következő: »»   288 / 1388
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem