Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Lapozás: OK   289 / 1388
(#) gulasoft válasza Attila86 hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Adsz egy bankszámlaszámot és mindenki átutalja a kért darabszor 500Ft-ot. Ennyire meg tudunk bízni egymásban, hogy nem ezzel a 20.000Ft-al lépsz le braziliába, meg egyébként is ha lelépsz is megtalálunk és jaj neked
(#) lidi válasza Attila86 hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

4db jöhet nekem is
(#) Attila86 hozzászólása Júl 16, 2009 /

Slogan: 6db
Gydanee: 2db
Bari: 4db
Gr89: 4db
Frankye: néhány
Rakloo: ?
Lapose: 10db
Egy emberke e-mailen: 4db
Egy másik emberke e-mailen: 4db
Lewi: 4db
Bujan: 4db
Gulasoft: 5db
Lidi: 4db

51-nél tartunk. Ez azt jelenti hogy négy-öt lap. Ennyit nem is tudom hogy meg-e tudok venni.
Igazából egy cég rendel nyákokat és néhány lappal többet rendel mint amennyi kell nekik. Mivel segítettem nekik, azért felajánlották hogy vehetek abból a készletből. Egyelőre nem tudom hogy mennyi a többlet vagy hogy mennyitől válnának meg. Minden a jövő héten dől el, valószínűleg hétfőn.
(#) szabi83 válasza Attila86 hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Légyszives, nekem 5 db jöhet
(#) petya100 hozzászólása Júl 16, 2009 /

Sziasztok! Lenne egy pár alap kérdésem a vasalásos nyák készítésével kapcsolatosan. Vagyis hogy ezt a paíprt használhatom-e HP Q2552A a vasaláshoz.
Előre is köszi
(#) JZoli válasza Attila86 hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Én is vennék ilyen panelt mondjuk 8-10 db jó lenne. Az árát, ha kell előre átutalom. A posta megoldható lenne?
(#) WaRL0 válasza Attila86 hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Szia.En szlovakiai vagyok es ha attutalnak neked 1800ft tudnal nekem 3darabot kuldeni postan?

Koszi;Szia
(#) szabi83 válasza WaRL0 hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

500gr-ig 1500Ft a posta
Bővebben: Link
(#) WaRL0 válasza szabi83 hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

De ha elkuldi mind egyszeru level akkor olcsob en ugy tudom.
(#) Attila86 válasza WaRL0 hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Mindig, minden esetben ajánlva és elsőbbségivel szoktam küldeni a nyákokat.

WaRL0!

Megoldható, de Mint Szabi83 is írta, Felvidékre jóval több a posta. De fentebb utaltam rá, hogy ekkora mennyiséget nem is biztos hogy meg tudok venni, úgyhogy nem biztos hogy mindenkinek fog jutni. Ez a jövő hét hétfőn derül ki.

Már 66db-nál tartunk egyébként.
(#) Attila86 válasza petya100 hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Üdv.!

Itt írtam erről a papírról:
Bővebben: Link
(#) WaRL0 válasza Attila86 hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Na akkor meg megkereslek hetfon.

Szia
(#) Hujikolp válasza Attila86 hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Szia!

4db érdekelne, utalni tudok
(#) petya100 válasza Attila86 hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Szia! Igen elolvastam csak egy dolog aggaszt,hogy ha rávasaltam a nyákra az áramköröket és elkezdem leáztatni akkor jól leázik-e vagy ráfog ragadni és nem bírom leszedni! Ez lehetséges?
(#) Attila86 válasza petya100 hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Lejön az tökéletesen, nem kell emiatt aggódni.
(#) slogan válasza Attila86 hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Az utalásban ,vagy személyes átadásban én is egyet értek !
Bizalom hiányról szó nincs !

Viszont amit hiányolok némely hozzászólásból ,kérésből , a légyszives és a köszönöm !

Ennyi tisztelet még a TESCO-s eladónak is jár ,nem hogy a topic társnak !

Üdv : István
(#) Attila86 válasza slogan hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Egyenlőre most nem tettem én semmit amit meg kellene köszönni.
(#) Attila86 hozzászólása Júl 16, 2009 /

80db lapnál tartunk, plusz még az én 10-15 lapom...
Ekkora mennyiségre nem gondoltam. Igazából kétlem hogy ekkora mennyiség lenne feleslegben annál a cégnél de megérdeklődöm. Az a baj hogy a beszerzési forrást nem kérdezhetem meg tőlük, mert az ipari kémkedés lenne részemről. Ezért nem tudom kihagyni a céget a dologból, így viszont csak annyit tudok venni amennyi nekik feleslegben van és nem sajnálják odaadni.
(#) lidi válasza Attila86 hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Igaz én sem írtam, meg is kövezem magam, csak annyira megörültem neki, és gyorsan írtam hogy kell. Szóval elnézést kérek, én is szeretnék 4 db-ot. Személyesen hol lehet átvenni , és hova kell küldeni a pénzt ?
(#) Alkotó válasza Attila86 hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Szia!

Legyél megfontolt!
Saját tapasztalatból mondom, hogy nem célszerű a barátságot, és a jószándékot ütköztetni a gazdasági érdekekkel. Azok a csereüzletek szoktak jól működni, ahol mindkét fél úgy érzi, megtalálta a számítását.
Na ez kicsit ködös lett. Konkrétan arra gyanakszom, hogy az említett beszerzési forrásod, neked akart jót tenni, mikor egy nagyon kedvező árat mondott. Viszont könnyen változhat a státusz megítélése, ha 10db-ból 100db lesz.
Én sok-sok céggel, emberrel, tartok fenn jól működő baráti viszonyt, de ezeket mindig a kölcsönös érdek működteti. Nem forog a pénz, mégis mindenki jól jár.

Azért remélem össze jön a bolt, és jut nekem is az "OLCSÓ"-ból.

Alkotó
(#) lidi válasza Alkotó hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Hát igen , valószínűleg nem sejtette Attila hogy mibe vág bele. Viszont megkérdezheti a beszerzési forrást, maximum azt mondják hogy titkos, vagy hogy kis embereket nem szolgálnak ki. De megkérdezni érdemes, abból csak nem lesz baj. Pláne ha elmondja hogy tovább fogja adni, tehát nem állítja azt hogy saját magának kell a 100nm nyák.
(#) Attila86 válasza Alkotó hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Szia!

Nem kell aggódni, ahogy mondani szokás: "nem ma jöttem le a falvédőről".
(#) Attila86 válasza lidi hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Idézet:
„Személyesen hol lehet átvenni , és hova kell küldeni a pénzt ?”

Még ne igyunk előre a medve bőrére. De ha összejön a dolog akkor a pénzt egy OTP-s számlaszámra kell majd utalni és valahol Pesten lehet majd személyesen átvenni a nyákokat.
(#) gulasoft válasza WaRL0 hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Nem hiszem hogy 3 a4-es nyákot szlovákiába 300Ft-ért elvisznek.
Kérdezz utána.
(#) gulasoft válasza lidi hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Most ezt a kis embereket komolyan gondoltad mikor már 100 A4-es nyáknál tartunk? Ha kell, van vállalkozásom abban benne van az elektronikai készülékek gyártása, és rögtön nem kis ember vagyok hanem vállalkozó, Ti meg kaptok róla számlát. Nekem a bevétel kiadás 0-ra jön ki, szóval ha a forrás csak vállalkozókat szolgál ki szóljatok.
(#) Hujikolp válasza Attila86 hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Üdv!
Alig merem megkérdezni/felvetni, ha esetleg akitől serzed azt mondaná, hogy ez sok, nekik ennyi nincs, meglehetne puhatolózni, hogy egy kicsivel többért tudnának-e hozni? Szerintem még úgy is jóval kedvezőb... Csak ötlet, nem akarnám feltornázni az árakat.
(#) zoly15 válasza Attila86 hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Jelentkezem én is nyáklapért!
(#) Frankye válasza Attila86 hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Bocsánat, szentigaz, hogy nem adtam meg, hány db-ot kérnék, ha lehetne. Mentségemre legyen mondva, egy efféle "túljelentkezéstől" és esetleges beszerzési nehézségről volt egy halvány előérzetem.
Szóval, amennyiben lehetséges, 4-5 db, A/4 méretű lapot én is vásárolnék.
Topictársak! Attila nagyon megbízható, rendes srác, már többször találkoztam, üzleteltem Vele, attól nem kell félnünk, hogy nem teljesíti, amit megígért. Természetesen minden attól a cégtől függ, akik felajánlották, hogy elhozhat Tőlük kedvezményes áron néhány lapot.
A szállításban WaRL0 felé annyit tudok esetleg segíteni, hogy Stúrovó-ba (Párkányba) el tudom juttatni, ha kell, és ha lesz mit. Már ha ez segítség.
(#) Attila86 válasza Hujikolp hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Üdv.!

Nos, annak a cégnek ez nagyon csekélyke kis aprópénz lenne ha nekem felárral adnák tovább az a néhány lapot.
Minden esetre köszönöm az ötletet de higgyétek el megteszek minden tőlem telhetőt az ügy érdekében...

Frankye!
Semmi gond, most már tudom hogy 4-5 lap. Jelentkezett egyébként egy emberke e-mailen és azt mondta hogy majd az ő nyákjait adjam oda neked személyesen mert te majd eljuttatod őhozzá. Gondolom biztos egy ismerősöd.
(#) Frankye válasza Attila86 hozzászólására (») Júl 16, 2009 /

Idézet:
„Jelentkezett egyébként egy emberke e-mailen és azt mondta hogy majd az ő nyákjait adjam oda neked személyesen mert te majd eljuttatod őhozzá. Gondolom biztos egy ismerősöd.”

Vajon ki lehetett az?! Csak nem Köbzoli?
Következő: »»   289 / 1388
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem