Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Fénycső (neon) zene ütemére való villogtatása
Témaindító: lorant, idő: Ápr 19, 2008
Témakörök:
köszönöm mar most vilagos minden ...
Na devolna itt meg valami a Kondit azt, hogy tegyem oda hat ha elektrolit akkor az egyik fele a testre megy nem? akkor most hogy kössem mert a rajzon nem teljesen ugy van
Értem..köszönöm szépen a segitseget ..működik a dolog ..hogy lehet pontot adni neked vagy valami ilyesmi ?
Meg annyit ,hogy igy minndenre villig ..magas,mely..mindnre es aha en csak basszusra szeretnem akkor szűrőkell ugye..de mien lattam itt az oldalon 2 fajtát de az együk subwoofer be a masik pedig stereo hangszinszabályozó es nemtom milyen kéne nekem .. ha tudna valaki meg segiteni?thx
Eltudnad ezt nekem magyarazni mert nem nagyon ertem ha kifejezem a kepletedböl a c t akkor c= 1 / reaktancia*2*pi remelem jol fejeztem ki na a reaktancia az Xc ugye Xc= 1/omega*c de nemtom a c t mert ugye aszt keresem..es akkor itt most megakadtam ... mábocs hogy ilyen értetlen vagyok esetleg ha c negyzeten=1/2*pi*f*omega de nemtom menyi az omega ..nemtom ez igy nemjo sztem wáá
Vettem 6.8 nanos keramia kondit es hat nem úgy villog ahogy en azt szeretnem..nekem ugy 60 Hz körül keellene...ahoz kb mekkora kondi kell..kiszamolnam en is de én nemertem hogy ezt te hogy számolod..elöre is thx
én olyat szeretnék hogy gépház moddig-hoz van egy nagy floppy meghajtóm abba lyukakat fúrni és teli rakni ledek-kel
ezek zenére villognának ezt úgy valahogy nem tudnám megcsinálni hogy a led-et mellé kötöm a hangszórónak? 2,1 esem van 1 bemenete és 2 kimenete van
azt szeretném kérdezni hogy ezt http://www.computermode.hu/index.dw?mit=101&kezd=10&t_kat1_id=15&t_..._id=40 felehet használni másra is szerintetek vagy csak gépbe jo??
senki?
http://www.youtube.com/watch?v=zNRZgVxr6fc&feature=related ilyet hogy kell csinálni?Bővebben: Link
nekem egy 2.1 essel nem akar működni
mind a kettőt 14 db leddel amiket egy floppy lemezmeghajtő elejébe fúrok 5 mm es ledek
4 kék 10 piros vagy a knigth riderhez 14 piros 12 v ról menne mert a gépbe kellene 3 voltos ledek
cső megvan a kninght riger effect tálátam itthon egyez 8 égővel autóba valóta az égőt ledre fogom kicserélni
és tennék még a gépbe + ventiket is úgy meglehetne oldani hogy a villogót és az házhűtőket egy külső tápforrásara kötöm hogy ne terheljem tovább a tápot?
nyákot hogy készítek vagy hol vehetek?
Egy tapegysegben kaptam es nem tudtam mi az
Szia Köbzoli !
Még 2008-ban írtál a fénycsővillogtatás fórumban, és csatoltál is 1 képet . Erről szeretnék kérdezni, a : tranzisztorok milyen fajták ? A kapcsolásban vannak számomra nem érthető dolgok, erről szeretnék kérdezni , : Az a moc felirat az micsoda ? ( dioda+trac jel asszem) akkor azt értem hogy a földpontok össze vannak kötve, a 10 Volt földjével de a plusz jelekre a 10 V plusz jele megy de ott a kapcsoláson van nagatív jel is bekarikázva, ide jön a hálózati feszültség negatívval jelölt kapcsa ? A fénycsövet csak úgy tegyem be, semmi trafó semmi nélkül, csak ahogy a boltba naturan megveszem, ? Köszönöm a segítséged ! és várom a válaszod . ha nem emlékszel akkor a 3. oldalon van a fénycső zenére villogtatás forumban. Esetleg ha van jobb kapcsolásod ? vagy esetleg panelterv ? köszönöm még egyszer !
Értem - értem ! köszönöm !
Már csak azt szeretném kérdezni , hogy a bmenetnél lévő tranzisztor és a darlingtonban lévő tranzisztorok milyen tipusúak ?
köszönöm a segítséget és a türelmet !
/ Henrik /
Sziasztok szeretnek kesziteni egy olyan gepezetet amely egy kek neont, egy piros neont, egy zold neont, 3 uv neont(az uv neonok egybe ,a tobbi kulon)kapcsoljon olyan modon hogy:
-lehessen allitani hogy osszevissza vagy sorra kapcsolja a neonokat -lehessen alitani a valtas sebesseget A neonok 220 voltosak. Elore is koszonom annak aki segit! Udv CASNICA
Szia de nekem 4es kene es a negyedikre 3 darab neont kene rakossek
Meg tudom csinalni regebb mar csinaltam hasonlot
De nekem mar megvan az elektromos tarto
Legyszi nem rajzolod le az egesz rajzot?
Ha jol tudom 60 wattos hatul van a garazsba
Hallode hogy lehetne pontosan ugy megcsinalni csak szines egovel?
Sziasztok!
A legelső hozzászólásokhoz kapcsolódva szeretnék kérdezni valamit. Kaptam egy Revoltec márkájú picit régebbi PC-s fénycsövet. 12 voltról működik, ha adapterrel hajtom, világít szépen. 2.1-es "hangrendszerem" van, és ha (ahogy azt korábban írták), az invertert hozzákötöm a mélynyomó kimenetéhez, akkor csak igen nagy hangerőnél villog, azt is halványan. Értem én, hogy nem elég neki csak az, amit a mélynyomó jeléből kap , de mit lehetne tenni? Külön kéne adni neki a feszültséget, vagy a jelen kellene erősíteni? Köszönöm a választ! |
Bejelentkezés
Hirdetés |