Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sajna ezek egyike sem tudja amit szeretnék. A monkey még grabbelni sem tud.
Őkelméhez mit szólsz?Bővebben: Link
Megtudja nekem valaki mondani, kinek a hirdetése volt a nyák gyáráts 5ft-ért a hirdetések közt?
Aszem lejárt, és eltünt.
:no: Ez sem, de ha találok jelzem, hátha mást is érdekel.
Állítani szeretnéd a grebbelési bitrátát?
igen, és a mintavételezést is. Fel a csillagos égbe.
Akkor én is ajánlanék egy programot: Easy CD-DA Extractor
Hátha sikerül...
Próbáld ki az Exact Audio Copy-t. Ez mindent tud, ami egy ilyen programtól elvárható, még az írási és olvasási offset értéket is be lehet állítani, ha valaki tökéletes másolatot szeretne készíteni.
EAC
Sziasztok!
Csatolok egy mozgó képet. Nézzétek meg és írja le mindenki, hogy kinek merre forog a női alakzat. Óramutató járásával megegyezően vagy ellentétesen
Ezek közül egyik sem jó arra amit szeretnék, holnap kipróbálom még adobe audition 3 és steinberg. Nem emlékszem hogy ezek tudnak-e grabbelni, de majd kiderül.
Jajj igen, még azt is írjátok meg, hogy ki milyen kezes. Köbzoli, ha jól tudom te jobbos vagy.
Hapro: Próbáltad amit én ajánlottam? freerip mp3 ?
Elég fura egy animáció, végülis arra forog amerre elképzelem hogy forog szóval a forgásirányt simán lehet változtatni. Jah és jobb kezes vagyok
Régen nekem is ment a változtatás, de most akármennyire akarom, csak az óramutató járásával megegyezően forog, ellenkezőleg nem. Pedig régen nekem is ment, meg Matthew is írta az előbb, hogy ő is oda-vissza látja.
Szerk.: Szuper! Mielőtt megint megnyitottam volna a file-t elképzeltem magam elé az alakzatot, és hogy ellentétesen forog és igen, megnyitottam és úgy láttam! (Még szerencse, mert előbb tettem msn-en egy olyan kijelentést, hogy amíg nem látom visszafelé is, addign em megyek feküdni )
Próbáld meg úgy hogy csak az egyik szemeddel nézed, a másikkal nézz a monitor mellé.
Az Easy CD-DA Extractor nevű program(csomag) képes grabbelni, pontosabban rippelni, én csak úgy laza 7-8 éve használom kb. ilyesmire.
Azért remélem ennyire erősen nem próbálkozik
Épp hajnalban néztem a filmet, amiben ez a pasi van. Egy kis kiruccanás, Louis de Funes főszereplésével, zseniális!
Nekem Louis de Funes főszereplésével a horgász a pácban tetszett. A fordítva idomított kutya... Gyere ide Takarodj
Stadi, hogy van a 200 wattos wellered? :hide:
Hát igen, ezek a jó kis régi filmek... Lányok pórázon, Szárnyát vagy combját, Jákob rabbi kalandjai és a csendőrős sorozat, hogy csak néhányat említsek a Funes-i életműből.
Köszönöm kérdésed, remekül érzi magát. A héten megint megyek vele dolgozni.
Ó tudom mit kell már letöltögetnem a héten. Nem is emlékszem már mikor láttam ezeket a filmeket. Holnap el is kezdem a keresést.
Ha valakinek van ötlete, hol lehet megtalálni a neten az egész csendőrös sorozatot, az ne habozzon PÜ-t küldeni...
Ez durva
Én mindig óramutató járásnak megegyezőnek látom Nem tudja valaki hol vannak még ilyenek? Valaki linkelt be ilyen képeket meg powerpoint vetítést is, ami átveri az agyat. szerk.: persze néha átkapcsol az agyam és a másik irányba forog (biztos egy H-hídra van rákötve a csaj )
Szerintem hogy merre forog, az egyenlő jobbra. Hogy lehetne eldönteni óramutatójárással, hiszen az rá 90fokos elforgatást tartalmaz, és nem mindegy hogy forgatod. De az biztos hogy jobbra forog (Vagy nem jól gondolom?)
Nálam arra forog amerre akarom. :eek2:
És mindjárt kapjuk a megfejtést, miszerint aki mindkét irányba látja forogni a képet, az be van tépve! :smoke:
Azta!
Én nem iszom! 14 évesen főleg! És még is mindkét irányba látom forogni! :guluszem1:
Doncso papa mentális erőkkel forgatja!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |