Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Konkrétan arra gondoltam, hogy ha most még nem álltok Velük kapcsolatban, nem jelenti azt, hogy nem is állhattok...
[OFF] Pontosan ezért írtam a végére h csodák még történhetnek
Ilyet csak hasonló, más célból rossz, készülékből tudsz kitermelni. Kizárt, hogy ilyet készen tudj venni valahol, hacsak fel nem veszed a gyártóval a kapcsolatot.
Hát ha tényleg egy ilyen költséges műszer alkatrészéről van szó, akkor is szerintem úgy tudod ezt megmentetni, ha a szegmenseket hajtó összes vezetéket (pl. egy szalagkábelen keresztül) egy meghajtó áramkörre vezeted (tranzisztormezők) és 7 szegmenses LED kijelzőkre rakod. A speciális kijelzéseket LED-ek jelezhetnék ki, mindegyik mellett egy felirattal.
Ez a megoldás sok időt igényel, nagy lesz a panel, sokkal-sokkal nagyobb lesz az áramfogyasztás, és felmerülhetnek még funkcionalitási problémák is az átrendezett elhelyezés és főleg a méret végett. Milyen készülék ez?
Üdv!
Találtam egy számomra megfelelő 3,5 digites LCD kijelzőt, a kérdésem az lenne, hogy ennek van háttérvilágítása? LCD3,5 digit Esetleg ha nincs, hogyan lehetne megoldani? Üdv: Peti
Peti027: szerintem nem háttérvilágításos...
Amúgy pedig. Főleg "leonart" a HEStore topik illetékes munkatársa A Toslink kategóriában csak optikai adók vannak - TOTX# - vevőt sajnos nem találtam. Tudnátok beszerezni TORX173-at is? Előre is köszi...
HEStore terméklapon van adatlap. Ebben az 2. ORDERING INFORMATION fejezet szerint, ha a 6. karakter 'R', akkor reflective típusú az LCD ( ellenétben a T vagy M-mel ).
Nem háttérvilágításos az LCD és nem is tehető mögé a standard háttérvilágítás. Illetve mögé tehető csak abból nem látszik semmi mert az LCD hátán nem áteresztő réteg van.
Egy B verziós megoldás esetleg: Oldalról ledekkel megvilágítani. Tudom kicsit régimódi, de elvileg múkodnia kell. Ha az üveg részébe oldalról irányítod a fényt akkor az elvileg kvázi homogén világítást eredményez (kritikus szög, visszaverődés, stb... miatt) Remélem segítettem
Helló!
Igazából nem tudom feltehetem-e itt a kérdést, de bátran megteszem mert email-ben nem válaszolnak. Hestore-ban kapható adó-vevő modulokat nézegettem és az lenne a kérdésem, hogy szerintetek a TX-SAW433/s adó és hozzá az AC-RX-433 vevő tudna kommunikálni 250-300m távolságban, nyilt, akadálymentes terepen? Egy sima távirányító lenne amiben a TX2-RX2 ic párost használnám. Köszi Üdv
Elvileg tud együttműködni a két eszköz, mert mindkettő OOK(On-Off Keying)-t használ. (Persze ez még nem garancia hogy fog is. )
Az hogy milyen messze tud működni nagyban függ a terepviszonyoktól. De nagyjából ki lehet számolni ha a vevő érzékenysége -100dBm, az adó által kisugárzott teljesítmény 10dBm akkor a szakaszcsillapítás plussz a beiktatott csillapítások, meg a zaj nem lehetnek nagyobbak 110dB-nél. Persze ez elméleti határérték én azt mondanám hogy kb 30dB-vel kevesebb azaz 80dB-vel lehet számolni.
A 433-as modulok átlagos kisugárzott teljesítménye 150-200m-es hatótávolságra elég maximum.
868 MHz-es FM modulokkal már jócskán nagyobb 300-400m-es hatótávolság is elérhető. Zaj védettség, pontos egyező frekvencia (nem szupreg), magasabb freki -> magasabb "bitráta" -> ugyan azon idő alatt sokkal több kód csomag kiküldése. Általad írt 300m-hez már biztos hogy kelleni fog erősítő fokozat... (amihez meg utána kell nézni, hogy ezen a frekvenciájú ISM sávon, mekkora a megengedett max. kisugárzott teljesítmény) Ha ragaszkodsz a 433-hoz. OOK modulokkal szemben az FM moduloknak rengeteg előnyük van. Adás-vételi stabilitás szempontjából, zavarérzékenység, burst hossz, stb.
Köszönöm a választ!
Tulajdonképpen nem ragaszkodom a 433Mhz-es frekihez, csak ezek a modulok voltak szimpatikusak. Mondjuk van épp egy nagyobb teljesítményű adó is: a TX-SAWBOOST. Akkor valószínű inkább az kellene nekem. Erre a hatótáv kérdésre úgy igazán sehol nem találtam válaszokat, nah persze valóban sok mindentől függ.
Mivel ugró kódos, ezért random kódot sugároz. Ha arra gondolsz, hogy nyilván akarod tartani a kulcsokat, akkor szerintem az nem megoldható ezzel. Mert vevő csak azt figyeli, hogy az előzőleg sugárzotthoz képest ez a "következő" kód-e.
Persze van olyan ugró kódos rendszer, ahol van gyártáskori egyedi kód. De szerintem ebben nincs benne! Általában olyan adókon szokott egyedi kulcs lenni, mint autó, stb.
Sziasztok,
megrendeltem hestore.hu-ról a kitj051-et, és az adatlapon elírást találtam. Nem vészes, ki lehet következtetni, digitalizáló eszköz hiányában megmutatni sem tudom, hol van, de a papíron található mindkét felsorolásból hiányzik a C7 jelű kondenzátor. Nyilván mivel a végére egy kondi marad a csomagból, egyértelmű a helye, de mivel jelenleg a kit összeszerelve problémákkal küszködik, rákérdeznék, hogy a C7 jelű kondenzátornak a KITJ051 csomagban milyen kapacitásúnak kell lennie? Remélem, nem ez a hiba! Bővebben: Link Előre is köszi. Továbbá, a TYP 0510 állvány mini fúrógéphez milyen fúrókkal használható még? Hestore-ról rendelt Bionic AD-19 fúróm van, valami 2000 Ft volt, (vonalkód melletti számok: 000000158 ill. 10022316), jelenleg nem kapható az áruházban. Ez belefér az állványba? Bővebben: Link Köszönöm, az oldal szuper, elégedett vásárló küldi üdvözletét, zimpee
Sziasztok!
Áfás számlát lehet kérni? Valamint szükségem van ISD2560-as "médialejátszó" IC-re
a küldött doksiban elvileg van egy sematikus rajz is az áramkörről azon van csak rajta hogy 220nF-nak kell lenni a C7 kondinak. A gyári doksiból is hiányzott az alkatrészfelsorolásban.
Az állvány működik minden ilyen kis fúróval. A fúrót fogó része állítható.
Kész. Feltettem több típust is ide.
Hello mindenki!
Lenne egy olyan gondom, hogy keresnék két alkatrészt de sajnos egyiket sem találtam meg az áruházban. Két IC-ről lenne szó: LM13600 és az FV-1-es mindent tudó effekt IC. FV-1 ről itt van infó: Link Link Azt szeretném megkérdezni, hogy tudnak e ilyet szerezni? Köszönöm a válaszokat előre is. Bye!
az LM13600 helyett én ezt találtam: NE5517
Megfelelő lenne? Ha igen,itt találhatod. FV-1-et pedig sehol sem találom a beszállítóink között. Elég speckó IC ezért nem valószínű h lesz.
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy LM723-ból tudtok szerezni SMD tokozásút?
Voila!
Ne tévesszen meg hogy ennek 'uA' az eleje. Belül ugyan az mint az 'LM'.
Köszönöm szépen!
Egyébként ez benne volt a HE-store-ban, és én voltam figyelmetlen, vag most adtátok hozzá?
8 bemenetes OR, vagy NOR kaput szeretnék 74-es sorozatból.
És jól jönne pár LOW-ESR kondi is. (konkrétan 4.7µF 16V, 100µF 400V) Köszi Zoli
"8 bemenetes OR, vagy NOR kaput szeretnék 74-es sorozatból" - légyszi adj pontos típusszámot amire keresni tudok.
LOW ESR kondi pedig nemsokára lesz.
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy TSOP 4840-t tudnátok-e beszerezni? |
Bejelentkezés
Hirdetés |