Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Univerzális távirányító nem működik
Lapozás: OK   3 / 5
(#) Lajos7404 hozzászólása Jan 9, 2009 /

Nekem van egy MEDION MD 3830 távirányítóm, amit egy videóhoz szeretnék beállítani.

Megvan a leírása is, de nem tudom elindítani rajta a keresést...

Valami ötlet?

md3830.pdf

(#) elysyum hozzászólása Jan 26, 2009 /

Hali! Én vettem egy skymaster 2421-es tipusú távirányítót, de a kódfüzete eltünt. Samsung tv-t szeretnék irányítani vele, de kód nélkül ez nem megy. Elvileg 2-tv, 2-videó, dvd , sat irányítására jó, de nemtudom azt sem hogy hogyan kell beprogramozni. Ha valaki tud segíteni a probléma megoldásában azt nagyon szépen megköszönném.
(#) rejano hozzászólása Márc 19, 2009 /

SKYMASTER 2421-es távirányítóhoz keresek Magyar nyelvű programozáshoz szükséges használati,kezelési útmutatót. Segítséget előre meg köszönöm.
(#) rotor82 hozzászólása Máj 3, 2009 /

Sziasztok!
"URC22B UNIVERSAL" Hogy lehet dvd lejátszóra kapcsolni, vagyis melyik a dvd választó gomb? Mert ezen csak TV1,TV2,VCR,SAT,CBL,és AUX van... A használatijában meg ott van, hogy: "ld/vcd/dvd
Konkrétan samsung dvd-recorderhez szeretnék kódot kérni!
(#) rejano hozzászólása Máj 11, 2009 /

"SOS"Skymaster 2421 univerzális távirányítóval kapcsolatba nem tud senki segíteni!/Kezelési útmutató/
(#) blas88 válasza Lajos7404 hozzászólására (») Jún 14, 2009 /

Hali! Nekem is Meridian MD3830 as távirányítóm van én sem tudom hogy kell programozni. Nekem a kézikönyv sem volt meg kösz hogy feltöltötted, ha esetleg jutottál már valamire akkor légyszíves írd le nekem is. Köszi!
(#) jegemisi hozzászólása Jún 22, 2009 /

üdv.
Thomson roc 3205 távirányítóhóz szeretnék rajzot kérni, hátha van valakinek.
(#) Laksi válasza heni25 hozzászólására (») Aug 3, 2009 /

URC 11T tanítható távirányító by Somogyi Home

Nem teljesen idevág a téma, de jobb helyet nem találtam neki, és hátha másnak is tudok segíteni. 3600-ért vettem a Vaterán, tokkal-vonóval üzletből nyugta, garancia mifene. Jó kis szerekeztet, megéri az árát, főleg, ha tudjuk mit szabad és mit nem.
Elvileg 10x31 lehetőség (plusz a 3 Macro/Fav) gomb programozható vele. A valóságban csak kb 50. Ami nem rossz, ha a tanítható funkciót vesszük, nem az előre betáplált kódsor beállítást, ami a jó nevű drága készülékeken kívül, úgysem működik. Szóval a lényeg, hogy a gombok tanítgatása során egyszer csak elfárad, és nem akar többet bevenni. Típushiba lehet. Ilyenkor nem marad más, mint összeszedni a valóban fontos dolgokat fejben, törölni az egészet, és szépen, csak a megfelelő számú programot megetetni vele. Én amíg erre rájöttem, már majdnem a kiba..omeztaxartafrancba állapotnál tartottam. De most már meg vagyok vele elégedve, nagyon kényelmes 3-4 eszközt ugyanarról a távirányítóról vezérelni. Ajánlom mindenkinek.

ui.: ez a regisztráció nagyon gáz. Kattingatni, várni ezeret. Ez is valami robot ellenes xarság?
(#) oliante válasza heni25 hozzászólására (») Aug 5, 2009 /

Sziasztok
nekem is egy ilyen somogyi home 8 az 1-ben távirányítóm van egy ideje és nem találom itthon a kódjaimat és ha jól olvastam van a készülékben gyorskereső.Ezt hogy tudom létrehozni,vagy nekem az is nagy segítség lenne ha megírná valaki hogy egy Lg tévének mi a kódja.
Előre is mindenkinek köszönöm
(#) rolandi350 hozzászólása Aug 5, 2009 /

Sziasztok.
Van egy URC22C-15-ös univerzális távirányítóm.
Ha teszek bele elemet akkor az IR LED folyamatosan világít míg lenem merül az elem.
Mi lehet a probléma?

Nos azért én sem vagyok hüye azért teszem fel ezt a kérdést.
Mert én rávágnám hogy ennek annyi megbolondult az IC vagy valami, kilehet dobni...

De történt egy furcsa dolog....
Ugyan ez volt az asztali DVD távirányítójával, szétszedtem nem kontakt hiba kipucoltam és akkor is ugyanazt csinálta már teljesen lemondtam róla elraktam a szekrénybe porosodni.

Na de a mai napon félévre rá elővettem beletettem az elemeket és láss csodás semmi baja!
Hogy lehet ez?
Mitől javult meg?

Éppen ezért írok az URC-s távirányítóról mert azzal most ugyanez a helyzet csak még nem javult meg.
Nem tudjátok mit tehetnék vele?
Talán tegyem a másik helyére és félév múlva megjavul?

üdv.:rolandi350
(#) titi válasza rolandi350 hozzászólására (») Aug 5, 2009 /

Hali!
Első körben a tisztítással kezdeném, de nem csak a panelt, hanem a gombokat is alaposan tisztítsd meg.
Az ember gyakran fogdossa ezeket izzadt kézzel, sőt hajlamos más "testnedvvel" is megtölteni...(van aki egy izgalmas film közben nem a körmeit rágja... )
Ez vegyülve némi porral, jó kontaktot tud adni.
Ha nem segít, tedd be a szekrénybe, hátha...

Na akkor bevágom egy kád acloholba
Pill és írok a fejleményekről.

Még mindig nem jó. :no:
Egyszer feszt világít máskor meg egyáltalán nem.
Na mindegy holnap megyek és veszek egy új URC-t.
(#) Procedli válasza Müszi hozzászólására (») Aug 6, 2009 /

Én a 22 éves Videotonomat csak ezzel tudom irányítani pedig már vagy hatot kipróbáltam...

(#) szati69 hozzászólása Aug 30, 2009 /

IMEX im-1010 tv táirányitó leírást szeretnék ha valaki tud légyszi külgyön. köszi
(#) juppi válasza oliante hozzászólására (») Szept 28, 2009 /

Nos, elég sok butaság elhangzott itt a fórumban, úgyhogy beírok pár infót.

A Somogyi 8 az 1-ben távirányítót nemrég vettem kb. 1500 ft-ért az MM-ben, és kiválóan működik.

Tudni kell az infrakódot, és akkor minden könnyű.

Le kell nyomni egyszerre a Set gombot, és azt a gombot, amelyhez hozzá akarjuk rendelni a készüléket. Eután beütjük az infrakódot 10 mp-en belül, és annyi. A termékhez mellékelt táblázatban egy-egy márkához több kód (4-6) van megadva, végig kell őket próbálgatni.
A kódok innen letölthetők:
http://thepiratebay.org/torrent/5089477/Universal_remote_controller..._codes
(#) Nicolca hozzászólása Nov 5, 2009 /

Sziasztok!
Sajnos én teljesen béna vagyok az új URC22B-s (pofonegyszerű) távirányítóhoz.
Végigcsinálom a lépéseket (set+tv gomb, majd 3 jegyű kód és semmi. Variálom, hogy utána még egyszer nyomom a tv gombot, mert valami olyat is olvastam, de úgy sem működik) Végig próbálgattam az összes kódot.
Tudnátok segíteni, hogy mit rontok el? (biztos, hogy valami semmiségnek tűnő fontos dolgot)
Köszönöm előre is.
(#) kadarist válasza Nicolca hozzászólására (») Nov 5, 2009 /

Szia!

Milyen típusú készülékhez szeretnéd beállítani?
(#) Nicolca válasza kadarist hozzászólására (») Nov 5, 2009 /

Thomson a tv, de bővebbet sajnos nem tudok róla
(#) jdani válasza Nicolca hozzászólására (») Nov 5, 2009 / 1

van egy funkció, ami magától végigviszi az összes kódot. megnyomod a TV funkciót. Aztán SET-et lenyomod, és a Power gombot is, majd pár másodperc után kivilágít a led. Ilyenkor csak a TV felé tartod, és amikor a TV kikapcsol, vagy be, az a Te kódod. Ha esetleg nem lenne minden gombnyomás az a funkció, ami kéne, keresed tovább a kódot.
(#) kadarist válasza Nicolca hozzászólására (») Nov 5, 2009 /

A set gombot nyomva kell tartani, és úgy a tv gombot. Thomsonhoz pedig vannak kódok, persze nem sok.
(#) Nicolca válasza jdani hozzászólására (») Nov 5, 2009 /

Köszike. Máris próbálom.
(#) Nicolca válasza kadarist hozzászólására (») Nov 5, 2009 /

Nyomva tartottam a set gombot és így világított a led folyamatosan, mikor pedig a kódot ütöttem villant.
18 kód van a hozzá adott füzetben, egy sem volt jó
(#) jdani válasza Nicolca hozzászólására (») Nov 5, 2009 /

nem megy?
(#) Nicolca válasza jdani hozzászólására (») Nov 5, 2009 /

Ezer köszönet! Működik.
(#) Inhouse válasza rejano hozzászólására (») Dec 13, 2009 /

Kicsit megkésve, de törve nem:
Skymaster 2421

Egyébként egy nagy kalap ka-ka...... DVD-ből nagyon keveset tud, nekem nem lett jó, még jó, hogy csak kölcsön volt. A neten ahol megtaláltam, 18749Ft-ért volt...normálisak ezek? A Lidl-s Silvercrest, az igen!

Üdv
Inhouse
(#) Gaboka5 hozzászólása Dec 26, 2009 /

Van egy elég régi univerzális távirányítóm, de sajnos nincs meg hozzá a leírás. Már kerestem a neten is valamit, de nem sok sikerrel . Annyi van rajta, hogy COM 3008. Egy régi Samsung tévét szeretnék vele irányítani. Tudna valaki segíteni?
(#) tothzsolt hozzászólása Jan 2, 2010 /

Van egy PILOT SP-01 SUPERTEL tipusu univerzalis taviranyitom. Es szeretnek egy UNIVERSUM 221 es tipusu tv-t iranyitani vele, de nem kapok kodot sehol. Tudnatok segiteni?
(#) mayki42 hozzászólása Máj 23, 2010 /

Tulajdonképp működik,de a Silvercrest(Lidl-s)távirányítót hiába próbálom összehozni a Grundig televízióval,semmilyen módon nem sikerül,mindent megpróbáltam ! Kellene segítség,ha tudtok ! Köszönöm!
(#) mihu1971 hozzászólása Jún 1, 2010 /

Sziasztok! Van egy BUSH tv-m, aminek a típusa ITV 6600, az eredeti távirányítója valamiért nem kommunikál vele. Kaptam egy UNIVERSAL NSE URC22-6A típusú távirányítót. Tudsz kódot, és leírást hozzá? Előre is köszi Mihu
Következő: »»   3 / 5
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem