Fórum témák
» Több friss téma |
Felirat semmi, most mértem meg, és 60uF. Valamivel többet vártam volna el egy ekkora behemóttól. Valóban valami 400 kilós röntgen vagy szeroxgépből származik. Hát aligha hiszem, hogy egy ilyennek hasznát fogom venni.
A nagyfeszültségű mivolta miatt ilyen nagy. Ki vannak építve a készülékből?
Olyan formában igen, hogy a 400 kilós monstrumot szétszedtem darabjaira, vagyis ez az egység egy darabban lekerült róla. Akkora ez az egység mint egy fél villamostábla, ebben van benne a két gondenzátor, de nincs ezen belül szetszedve darabokra, nincsenek elvagdosva vezetékek és hasonlók.
Lehet, hogy az adatai a túloldalon vannak feltüntetve, és így most nem látható.
Így sincs semmi. Na mindegy, a lényeget megtudtam, nem valami nagyon újrahasznosítható alkatrész, de nem az adathiány miatt. Köszönöm.
szia! ha még érdekel a téma akkor Olaj vagy Gázégőfejnek a vezérlő elektronikája.
Sziasztok!
Nem tudjátok hol lehet olyan csatlakozót kapni, ami olyasmi mint ez, csak nagyobb az átmérője is, és a pinek is sokkal kisebbek.
Sziasztok!
Van valakinek ötlete, mi lehet ez? SMD kódok alapján keresgéltem már, de semmit nem találtam. Köszi
Milyen készülék panelja? 2SD 1117, az nagyfeszültségű darlington, talán lehet az is.
Ami viszont valószinűbb az:low-drop stabilizátor.
Egy TFT monitor panelja. A környékén van egy pár 16V-os elkó, nem hiszem hogy nagyfesz cucc lenne. Most nézem, hogy a pozíciószámozás szerint IC-nek kell lennie. Talán egy stabilizátor lesz...
Igen, ahogy irtam low-drop stabkocka. Keress rá például :L1117-re.
Üdv!
Valaki tudna ezekről a diódákról mondani valamit? Vagy esetleg egy adatlap is jól jönne, én nem találtam a google-el semmit
Hello.
Honnan szoktátok vadászni a Marking Kódok jelentését? Nekem van egy lelő helyem a netről, de ahogy észrevettem sok minden nincs benne. Ha tudtok, légyszi írjátok meg. Köszi
Szia!
A félvezetők adatlapján szokott szerepelni a marking kód. Vagy a lap elején, vagy a végén.
Hali!
Ezekre tud valaki valamit?(IC-k) 10042A_46A4242A ELMOS 014_44AL_82111 M45AP_014_65422 09352534 (ST) 6513_POEE 9375365 (ST)
Szia!
Légyszíves válaszd el vesszővel a külön álló típusokat (ha ezek típusnevek).
Ami 1-1 sorba van írva az 1 db ic tokján levő jelölés.
A _ jel azt jelenti, hogy köv. sorban van. (lehet hogy az már dátumkód) Üdv: Z.
Azt tudom.
Itt egy példa, amit mostanában sehol nem találok. Teszek róla egy képet. SOT-89 -nek látszik. Az egyikre az van írva, hogy: DK QZ A másikra meg AG QZ. Valószínű, hogy komplementer lehet, de nem biztos. Ez egy "D"osztályú erősítő végfok fetjeinek a meghajtója. Ez mi lehet? ? Kössz.
Hali!
Ezek mind 2x4-es smd tokozásu ic-k. Ha akarod majd lefényképezem, de ezek vannak ráírva. Így pl: 10042A 46A4242A Elmos Z.
Ezek lehet, hogy gyári kódok. Nehéz lesz ezek alapján beazonosítani őket.
Miben vannak ezek az IC-k? Ezt a marking code gyűjteményt én is ismerem. Azért nem hittem neki, mert mint mondtam, ezek a tranyók egy fetmeghajtó fokozatban vannak, és akkor hogy lehetnek különbözőek? Mondom az nem lehet. Akkor mégis?? Köszönöm.
Újak, kaptam őket.
Talán autóelektronika. Z.
Én se találtam, sok helyen néztem. Z.
Sziasztok!
a segítségeteket szeretném kérni! van egy smd tranzisztornak tűnő alkatrész amit nem tudok beazonosítani ez áll rajta:96 mellette függőlegesen 22 van írva előre is köszi! |
Bejelentkezés
Hirdetés |