Fórum témák
» Több friss téma |
hello mindenkinek !!!! Érdekeln hogy lehet csinállni hógépet vagy habgépet eről keresek kapcsolási rajzot patykhoz kellene. Mert nem akarnák vásárolni mert nagyon drága a ilyesmi gépek inkább házilag készitenék ilyet. Ezért kérem a segitségeteket !!! előre is köszike nektek :yes:
szabi83: ezért érdemes volt reagálni rá...
láttam 1szer egy maszek hógépet:1 marhanagy ventillátor ami 1 vászonzákba fújja a levegőt,a zsákot + habfolyadékkal itatják,ettő az kívülről habzani kezd és a levegő áramlása habdarabokot visz magával és kész a hóesés!
habgép:1 kád tele hablötyivel ,bele a levegő és úgy habzik....többit Te is ki tudod találni!
A muhot csinalo gepek azok tok egyszeruek. A jeget csak nagyon aprora bezuzzak, de tenyleg aprora es nagy nyomassal kifujjak a levegobe, visszaesve meg olyan mint a rendes ho.
kösz a ifót sokat segitetél ebben
lényagében az érdekel hogy nézki belül a hógep vagy a habgép kell egy minta eről hogy le tudjam másolni .
köszi előre is
én is habgépet csinálok
most 1 egyszerű dobozt használok amiben 1 pc venti van és a habfújókról az a karikák rá 1 villanymotorra és azok meg bele 1 tartályba amiben házi készítésű titkos lötyi van
Az nem biztos, hogy jó, ha házi készítésű a folyadékod, mert az igazi hab folyadék habja nem csípi a szemed, ha belemegy, és nem lesz tőle csúszós a bőröd.
Lehet hogy több fajta hó-gép van mert én olyat láttam amiben egy ventillátor 0 fok alá hűtott és magas nyomáson elporlasztott vizet fujt ki,amiböl közben hó lett.
hello
elkellene dontsed hogy hogepet vagy habgepet szeretnel! hogep nehez lessz akar esogep is sikerulhet belole de a habgephez van egy kivitelezheto otletem. egy kis zsaknak csinalsz egy vazat(nem szukseges vaz ha nagyonjo ventiled van,de az inditasnal sokat segithet,gyakran megtudod szakitani a mukodeset es akar keves habot is fulyhat,sporlas ) egy talacska alatta amire visszafolyhat a felnemhasznalt folyadek,es ahova tolteni fogod a folyadekot. majd fogsz egy kis ponpat ami a talacskabol felszivja a folyadekot es raonti a zsakra. nemolyan lessz mint a gyari deviszont szerintem kell mukodjon. a tobbi rajtad mulik,kesobb biztosvagyok benne hogy kell majd modositsad
1 nap hijján 1 éves hozzászólásra válaszoltál
loooooooooool
szuletesnapi ajandeknak keszitettem
Valaki megtudná mondani pontosan, hogy hogyan kell hógépet csinálni?
Kellene hozzá egy venti az biztos. Vizet kellene permetezni a venti elé majd valami hűtő cucc ami megfagyasztja. Nagyvonalakba kb ennyi
HAJRÁ Ui.:Nálatok sincs hó? Bence
Engem a habgép érdekelne csak egy kicsit nehéz a felfogásom és nem értem ezt a zsákosat de ha valaki lerjzolná megköszönném de valahogy úgy hogy minden rajta van és akko lehet holnap nekiállok elkezdeni megépíteni csak nem fogom befejezni holnap de jövőhéten bitos
A méreteket mm-ben vagy inch-ben rajzolják rá?
képzelőerő...
Nekem csak km be jó és az az érték kb. megegyezik az iq-dal Képzeld el Így már jó a képzelő erősm?
Ennyit rólad...
Neked sem lesz habgéped sem ma sem holnap sem a jövő héten... Azért sajnállak, hogy ennyi leírás után nincs annyi képzelő erőd, hogy elképzeld, hogy is nézhet ki, hogy működhet egy ilyen gép. Nehéz felfogóképességgel ne akarj semmit megépíteni, vedd meg készen. Lealacsonyodok a te szintedre: Hja mondjuk a mostani taknyosoknak már erősen hiányzik a könyv olvasás világa. De nem fejtem ki mi az, neked ez magas. kb mint a habgép. Amúgy sem kell habgép a kiskunbüdösbütykösi magát DJ-nek képzelő hülyegyerek szobájába. Majd ha lesz rá pénzed megveszed, addig meg próbáld meg elképzelni.
Jaj bocs nem is tüsszentettél. Amúhy ki mondta neked hogy DJ-nek képzelem magam? Sztem már több bulit csináltam amúgy mint te de tökmindegy én nem fogok itt veled vitatkozni van annál jobb dolgom is szerintem ennyi. Amúgy ki is mondta neked hogy a szobámba lesz? Mert én biztos nem akkor lesz a szobámba majd ha nem lesz használva. Azt meg honnan veszed hogy taknyos vagyok meg hogy le kell hozzám alacsonyulni. Most pillanatba én alacsonyultam le a szintedre mert neked írok. Ezennel ennyi többet nem írok gondolj amit akarsz nem érdekel. Rélem nem találkozok veled itt vagy élőbe se sose. Viszlát
Idézet: „kiskunbüdösbütykösi DJ-nek képzelő hülye taknyos”
A habgépnek egy elvetemült kivitelezési formáját láttam:
Tálban mosószeres víz, és ebbe vezettek csövön METÁNT :yes: Mivel a metánnak kisebb a sűrűsége a levegőnél ezért oszlopként emelkedeett fel a hab. Baromi jól néz ki + meg is lehet gyújtani /ha a tűzveszélyesség baj, akkor szerintem héliummal is menne/
A metán az nem az ami a gázpalackba van? Sztem az azt én is megnéztem volna de nem veszélyes egy kicsit? Éppen lö fel a hab valaki meg mellette cigizik Aztán puff azt is megnézném
Ez benne a volt a Mythbusers (Mítoszrombolók v. Állítólag)-ban.
Ahogy én tizenéve habgébet csináltam: Egy nagy kannának (olajos, mosószeres, stb..) a nyílásán ledugtam egy csövet kb a kanna fenekéig, vagy egy kicsit rövidebb volt. Ezután kivágtam a kanna oldalát a nyílása körül (tehát jó magasan) és oda beleaplikáltam egy csövet, ez volt a kivezetés. Ezután töltöttem bele mosószeres vizet, kb a kanna 1/3-áig. Ezután a bemenőnyílásra rádugtam a zöld színű rakéta porszívó fújó oldalát. Bekapcsoltam, és örültem mert jött a hab....
igen, én is ott láttam
Ez jó ötlet. Nagyon jó. Csak a porszívót miel lehetne helyettesíteni most ezen gondolkozom mert nincs porszívóm vagyis volt csak kellett a motor belőle és szétkaptam csak az a baj hogy az új porszívókon nincs fújó rész de talán a ha a átkötném a motort? Csak az a baj hogy új porszívó nincs csak az amit anya használ és az a baj hogy még nem szeretnék meghalni
|
Bejelentkezés
Hirdetés |