Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Látom régen borotválkoztál, nem ártana. Különben is, az oroszlán egyvalakitől fél: az oroszlánnétől... Kis zene.. No dark sarcasm in the classroom Így suli kezdete előtt
Mindig valami tálban hozza. Azt szoktam mondeni, hogy vannak nagyobb tálaink, ha kell...
:peace: Köbüki! Itt vagy még?:peace:
Szabad átiratban:Nem a tál kicsi...
Itt inkább a többesszám volt a lényeg...
A tál egy bizonyos méret felett már lavor.Sok lavor =sok csirke=sok toll=tömeges nyák gyártás.
Akkor ragadd meg a kagylót!
Melyiket?
A hozzászólás módosítva: Júl 21, 2014
A világért sem szeretnék tolakodni a képeimmel de látom fogékony vagy a naplementékre. Ime:
Találtam egy nagyon jó webrádiót. Egy kliens programmal megy, és több mint 10000 rádió közül lehet válogatni, teljesen hallgatható minőségben. Szerintem minden stílus megtalálható itt. Ha valakit érdekel nézze meg: Bővebben: Link
Talán a ciciket nyomhatja a kagyló, az nem oda való, tegye csak vissza a tengerbe.
Sportoló lévén nem vagyok egy nagy alkohol ivó, maximum sörözök, de azt is mértékkel. Gondoltam megbontom a Bailyes-em és megiszok egy fél whisky-s pohárral, ami aztán több lett. Gyanakodtam, hogy kicsit erős meg szar, de csak megittam. Most, hogy egy kicsit szédelgek, elolvastam, hogy whiskyből van és 17%-os. Rohadtul nem bírom és nagyon szar... Csak gondoltam megosztom Veletek, eme nagyszerű eseményt. Jó éjt!
Idézet: Gyorsan, gondosan zárd vissza az üveget! Írhatom a postacímemet? „Rohadtul nem bírom és nagyon szar...”
Tisztelt moderátorok! Kérem vegyétek figyelembe, hogy googa kollégánk kicsit ittas állapotban irta a HSZ-t és van benne pár SZ betűvel kezdődő szó!
Ja, ez mondjuk igaz... Bocsánat! Holnap kiteszem a napra, elpárolog és majd eső formájában szétosztom nektek a maradékot!
A B terv pedig az, hogy az "ágy megtöltése változatos csajokkal" programom itthoni segédeszközeként nagyon jó lesz.
Na ezt ne tőlem kérdezd már csak 362 nap van az évből.
Használjátok értelemszerűen..:Bővebben: Link
De egy hülye volt, aki ezt kitalálta. Irigykedem... Én is vagyok ennyire hülye.
Jó reggelt mindenkinek!
Anyám!
.... nem csak norberto, hanem jómagam is.
Esetleg nagyobb felbontásban is meglennének, akkor első letöltője lennék a képekre.
Ejjnye!
Csontrakéta is az én szövegem volt! :hehe: Én sem bukom rá,de még is az vagyok! Nincs nagy étvágyam,nagyon kevés dolog van amit úgy tényleg megeszek. Ha el kellene ma sorolnom mit ettem... nem lenne nehéz...
Mentünk egy Gyöngyös -Parádsasvár-Szuha-Dobogókő-Pásztó kört, gyakorlatilag érintetlen 10 cm-es szűzhóban. Egyetlen nyom volt előttünk egészen addig, ahol Szuháról kibukkan az út Dobogókő alatt.
Érdekelne, hogy ki a másik elmeroggyant, aki ma éjszaka szintén végigautózta ezt.
Jó reggelt neked is.
Igaz autóm nincsen, de egy pár információt azért tudok írni. Errefelé szakadt a hó, egy részét elvitte a szél. Jelenpillanatban nagyon fúj a szél, néha viharos lökések is vannak, így aki négyüteműbe ( esetleg kettőbe ) száll, az gondolja meg kétszer is mielőtt elindul.
Idézet: „Anyám!” Melyikük az??? Bocs, ezt most muszáj volt. :hide:
Nem árulhatom el, mert a végén udvarolnál neki! :hehe:
Semmi gond. |
Bejelentkezés
Hirdetés |