Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Üdv!
Szükségem lenne TDA7375-ös IC-vel felépített erősítő kapcsolási rajzára! Ha lehet, a 2x40 watt-os változatra lenne szükségem! Kösz előre is!!!
Datasheet 4.oldal 2.kép.
Sziasztok!
Van egy notebookom és arról szeretném átküldeni a hangot vezeték nélkül az erősítőre. Nem tudom, hogy merre induljak el, hogy csináljam. Ehhez kérnék ötleteket. Előre is köszi!
FM transmitterrel a legegyszerűbb, de lehet venni BT adaptert is, vagy a leges legegyszerűbb de minőségileg nem csúcs az az infra átvitel. A magyar elektorban találsz hozzá kapcsolást, az oldalon a könyvek újságok topicba meg el tudod érni mind a 3 évfolyamot.
Heló!
Panasonic VHS Omnimovie videókamera kapcs.rajzot tudna valaki adni? Kiment valami a táp részében. Szériaszáma: L6WB12694
Üdv!
Keresnék Fisher rs-9020 kapcsolási rajzot. Előre is köszönöm. Gergő
Szia mindenkinek!
Keresek egy BRAUN CEV 510 ERŐSÍTŐ kapcsolási rajzát . Ha valaki tud segítsen előre is köszönöm.
Szia! Tessék ez az:
Sziasztok keresnék kapcsolási rajzot
GANZ GLE2 -höz.Előre is köszönöm
Nincs róla képed?
(Ha van, tedd fel légy szíves!)
Azt hiszem valami régi lépcsőházi világítás kapcsoló,1300W tud kapcsolni beállitási idő 1-4 min.
Előre is köszönöm llaci56
Ehhez azért talán nem kellene rajz. Van benne két tranzisztor, meg pár ellenállás;kondi meg egy telefonrelé.
A tranyókat meg az elkót kicseréled és már megy is. A Lerajzolása sem tart tovább mint 10 perc- szerintem. De holnap-ha időm engedi, keresek hozzá rajzot.
Én egy Japán HIFI rendszer kapcsolását keresném.:
Cybernet P2RC és (vagy) Cybernet T2RC
Helló mindednkinek! Keresek egy firstline fcr800-as tipusu autorádiohoz kapcsolási vagy bekötési rajzot.segitsetek!
Sziasztok , THOMSON RP46-os TV-hez nem tudna valaki kapcsi rajzot lőni, nagyon kellene és sehol nem találok. Sasszi száma ICC9.
Elektrotanyás-táp rajz már megvan. Előre is köszi bármit. Üdv. Doncso
Igen, ezeket megtaláltam, de biztos ez lenne a rajza, mert csak egy CRT szerepel a rajzán?
Egyébként tényleg 3db izzó és CRT van ezekbe a TV-k be? Üdv.
Az icc9 az egy sima tévé sassziszáma, nem a projektoré.
Sziasztok! Én egy Sony STR-AV280L típusú erősítőhöz keresek kapcsolási rajzot. A problémám az vele, hogy a táp résznél a puffer kondik után melegszik két tranyó (C1826; B734). Már kiforrasztottam az stk ic-t hátha zárlatos és az miatt melegszik de ic nélkül is ugyan olyan. A tranyókat bemértem és jók. Valakinek ötlete?
köszi a válaszokat.
Tessék, feltöltöttem: Thomson RP46_RP52 Chassis ICC9 full service manual
Hú Doncso! Ez torokfájás ellen is jó!
Köszönjük!
Szia Laci, ne haragudj, de ezt most nem értem. Torokfájás ellen?
Jaj, bocs! Az Kocos, akinek torokgyuszia van.
Ezaz,ezaz, isten vagy, köszi! Ezt kerestem, tökéletes.
Helló mindenkinek nekem senki nem tud segiteni?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |