Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Üdv!
Szükségem lenne TDA7375-ös IC-vel felépített erősítő kapcsolási rajzára! Ha lehet, a 2x40 watt-os változatra lenne szükségem! Kösz előre is!!!
Datasheet 4.oldal 2.kép.
Sziasztok!
Van egy notebookom és arról szeretném átküldeni a hangot vezeték nélkül az erősítőre. Nem tudom, hogy merre induljak el, hogy csináljam. Ehhez kérnék ötleteket. Előre is köszi!
FM transmitterrel a legegyszerűbb, de lehet venni BT adaptert is, vagy a leges legegyszerűbb de minőségileg nem csúcs az az infra átvitel. A magyar elektorban találsz hozzá kapcsolást, az oldalon a könyvek újságok topicba meg el tudod érni mind a 3 évfolyamot.
Heló!
Panasonic VHS Omnimovie videókamera kapcs.rajzot tudna valaki adni? Kiment valami a táp részében. Szériaszáma: L6WB12694
Üdv!
Keresnék Fisher rs-9020 kapcsolási rajzot. Előre is köszönöm. Gergő
Szia mindenkinek!
Keresek egy BRAUN CEV 510 ERŐSÍTŐ kapcsolási rajzát . Ha valaki tud segítsen előre is köszönöm. ![]() ![]() ![]()
Szia! Tessék ez az:
Sziasztok keresnék kapcsolási rajzot
GANZ GLE2 -höz.Előre is köszönöm
Nincs róla képed?
(Ha van, tedd fel légy szíves!)
Azt hiszem valami régi lépcsőházi világítás kapcsoló,1300W tud kapcsolni beállitási idő 1-4 min.
Előre is köszönöm llaci56
Ehhez azért talán nem kellene rajz. Van benne két tranzisztor, meg pár ellenállás;kondi meg egy telefonrelé.
A tranyókat meg az elkót kicseréled és már megy is. A Lerajzolása sem tart tovább mint 10 perc- szerintem. De holnap-ha időm engedi, keresek hozzá rajzot.
Én egy Japán HIFI rendszer kapcsolását keresném.:
Cybernet P2RC és (vagy) Cybernet T2RC
Helló mindednkinek! Keresek egy firstline fcr800-as tipusu autorádiohoz kapcsolási vagy bekötési rajzot.segitsetek!
Sziasztok , THOMSON RP46-os TV-hez nem tudna valaki kapcsi rajzot lőni, nagyon kellene és sehol nem találok. Sasszi száma ICC9.
Elektrotanyás-táp rajz már megvan. Előre is köszi bármit. Üdv. Doncso
Igen, ezeket megtaláltam, de biztos ez lenne a rajza, mert csak egy CRT szerepel a rajzán?
Egyébként tényleg 3db izzó és CRT van ezekbe a TV-k be? Üdv.
Az icc9 az egy sima tévé sassziszáma, nem a projektoré.
Sziasztok! Én egy Sony STR-AV280L típusú erősítőhöz keresek kapcsolási rajzot. A problémám az vele, hogy a táp résznél a puffer kondik után melegszik két tranyó (C1826; B734). Már kiforrasztottam az stk ic-t hátha zárlatos és az miatt melegszik de ic nélkül is ugyan olyan. A tranyókat bemértem és jók. Valakinek ötlete?
köszi a válaszokat.
Tessék, feltöltöttem: Thomson RP46_RP52 Chassis ICC9 full service manual
![]()
Hú Doncso! Ez torokfájás ellen is jó!
Köszönjük! ![]()
Szia Laci, ne haragudj, de ezt most nem értem. Torokfájás ellen?
![]()
Jaj, bocs! Az Kocos, akinek torokgyuszia van.
![]()
Ezaz,ezaz, isten vagy, köszi! Ezt kerestem, tökéletes.
![]()
Helló mindenkinek nekem senki nem tud segiteni?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |