Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
rakj fel róla képet. De van "autórádióbekötős" topic, ott hátha...
itt a képp
Írtam már abban a topikban is de eddig nem tudtak segiteni sajna!!
üdv!
túrtam-fúrtam a netet, de nem találtam kapcsolási rajzot a következő végfokhoz: an17830a csak az an17831-hez, szerintetek ez alapján is megépíthető? ha van valakinek kapcsrajza a 30-ashoz akkor megosztaná velem? köszi előre is, beeerka
Üdv Mesterek!
Valakinak nincs egy jól használható kapcsolási rajza a következő feladatra?: Autó műszerfalában az izzókat szeretném ledre cserélni. Ehhez kéne kapcsolás, hogy a változó feszültség ne okozzon bajt illetve, hogy lehessen szabályozni a fényerőt. Ezt néztem ki bele, és ebből kb 15 db-ot kell vezéreljen. A ledeket csak a számlap világításhoz szeretném a kontrollámpák maradnak izzósok.
Itt a válasz. Ez a topik nem az a topik...
Szia!
Az AN17830A az 30W/ 2 csatorna, az AN17831 az pedig 44W/ 2 csatorna. Ha nem baj, az eltérés a teljesítményük között akkor nyugodtan csinálhatod AN17831-el, de vigyázz mert 24V a max. amit adhatsz neki. Az adatlapjában meg tudod nézni, hogy mekkora fesz. mellett mekkora teljesítményt ad le, mekkora torzítással. Üdv!
üdv!
tehát akkor a lábkiosztása ugyanaz mind a 2 végfoknak? an17831-ről van adatlapom, kapcsolásom, a szerint meg tudom építeni. köszi a választ, beeerka
Szia
Nem túl részletes,de szerintem megteszi.
Sziasztok!
Reflex PA400 hoz keresek kapcsi rajzot, mert nagyon érdekes jelenséget produkál. kiment benne az egyik oldal, ki is cseréltem pár alkatrészt benne végtranyók egy része, többit kimértem, meg 1-2 ellenálat is megnyúlt, azokat is kicseréltem. összeraktam bekapcsoltam és szuperül szolt is kb 2 napig, hajtottam is közben rendesen semmi hiba nem jelentkezett. Majd! Kikapcsoltam, másnap vissza és abban a pillanatban pukk. No de mind1, a lényeg hogy kéne egy rajz hozzá mert gyanús nekem néhány dolog benne... Úgy látom nem az első ijedtsége.
Azt nem tudom, hogy lábkiosztása ugyan az-e mert amit tiggersoft belinkelt azon nincs lábkiosztás. De szerintem ugyanaz.
Az alsó képen van lábkiosztás, aszerint ugyan az...
Aha tényleg. Szerintem megpróbálhatja működni fog. Ugyan miben volt ilyen "ritka" IC.
Szerintem valami "csodahifi"- ben
Ja de szerintem valami fadobozos régi rádiós HIFI-ben volt.
Köszi, de nem arról a végről van szó. Az csak valami pa 400, ez pedig a reflexéké... teljesen más mint ami a képeken van. Egy db 800VA toroid van benne elöl középen két oldalt a két végfok, oldalanként 8db 2n3442 van benne 2 sorban külön nyákon a felső sorban van a többi alkatrész az alsón csak a nagy wattos ellenálások és a végtranyók, a trafótól hátra van a 2db nagy puffer elkó mögötte a lágy indítás és a védelem. Elején bekapcs gomb 2 hangerő poti, oldalanként 2-2 led clip, és ready.
kb ennyi. A végek előtt van: 2n3440 bc212 bc 182, 2n5415 azt hiszem. Szóval tuti nem azt keresem.
De azért gyártó neve csak van... Úgy könnyebb lenne keresni.
Vagy inkább keress rá a googleban igy:
-PA-400 schematic -PA-400 service manual -PA-400 service
Tényleg Kicsit szétszórt vagyok most. Rákeresek ha van valami írok!
Érdemes talán megnézni pár "hasonló" típusszámú erősítő rajzát itt: elektrotanya.com
Ha végképp nem megy, és nagyon meg akarod javítani, akkor itt van pénzért: www.manuals-in-pdf.com. Én vettem már innen szervizkönyvet (legutóbb pont egy Sony VX30L-hez kellett), korrekt leírások voltak.
köszi a választ nézek valami hasonlót, de lehet h megveszem.
köszi szépen mindkettőtöknek a segítséget!
üdv, beeerka
ez egy philips 3cd-s mini-"hifi"-ben volt eredetileg.
Beírom ide is a kérdésem hátha...
Az alábbi problémával kerestek meg. Adott egy CREE led (vagy több max 3-4) és kellene hozzá egy olyan áramkör ami egy gombnyomásra folyamatosan ráadja a tápot (3,7V akku) majd egy újabb gombnyomásra leveszi. Tehát a lényeg hogy folyamatosan nőjön és csökkenjen a fényereje (0 és a teljes között) kb. 1,5-2s alatt, mindezt egy-egy gombnyomásra. Az ák.-nek a lehető legkisebbnek kéne lenni. Megoldható ez valahogy 555-el, vagy PIC/AVR kéne hozzá? Az illető fizetne is érte ha valaki megtervezné/legyártaná.
Üdv!
Keresnék Fisher rs-9020 kapcsolási rajzot, fontos lenne. Előre is köszönöm. Gergő
Szépjonapot
Keresnék Thomson 24VS65J kapcsolási rajzot. Megtetszet elhoztam, a kép csak középenvan benne ez természetes vagy hiba Köszi a segitséget István
Sziasztok!
Találtam egy rajzot hőfokkapcsoláshoz, németül. Le van írva minden amire szükségem van a megépítéséhez. A kérdésem az volna, hogy a konrádos leírásban közölt változat nem-e megvolna valakinek, hogy láthassam a különbséget, mert annak nem találtam a rajzát sehol. Vagy talán ugyan az volna csak más beállítással? Köszönettel:VIM
Hello!
Tekintve, hogy ez olyan egyszerű, mint egy faék, sok különbség nem lehet köztük. Amit belinkeltél Conrad-ost azzal teljesen nem egezik meg, viszont a 194883-50 rendelési számúval teljesen azonos a kinézeti képe az áramkörnek.. üdv! proli007 |
Bejelentkezés
Hirdetés |