Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
pár oldalt olvass vissza, ott a komplett leírás, sőt a honlap címet is feltettem Tud fetet is, azzal mértem a fet-jeimet melyet a cnc-be teszek
Szia!
Arra a "picike" hálózati kapcsolóra 250V 3A van írva, és egy 60W-os toroidot kapcsolok vele. Ki kell bírnia.
Szia!
Az előző tápom ez alapján készült. Bővebben: Link
Sziasztok. Én egy sztereo kivezérlésjelzőt építettem a monitorom mellé. Nagyon mutatós lett.
Készíthetnél neki rendes dobozt és egy kicsit rendezettebb bekötést, mert ez most úgy néz ki mintha belelapátoltak volna egy adag spagettit egy cipős dobozba. A többi jó.
Igyekeztem vele hogy szép legyen. Igaz bent van a pc mögött és nem látszik. De legközelebb jobban figyelek
Nem azért kell szépnek lennie, mert sűrűn nézegeted
Köszi a linket.Azt hiszem láttam már korábban itt ezt a kapcsolást,a színes ellenállások megfogtak.Most kutatok egy "rendes" labortáp után ,de még nem tiszta ,melyiket építem meg.
István
Sziasztok!
Csak megmutatnám, hogy mit dobtam össze a délután. Ez az első de még lesz három, mert van háromra elég alkatrész és eladom egyszerre vagy külön külön. Na beszéljenek a képek
Jól néz ki!
De pontosan mi is ez? :hide:
GS tanusítvánnyal? Hol csinálnak és mi pénzért ilyet? Szép, igényes munka.
én 5000-ért csinálok, itt a számlaszámom......
Igen az ezt elfelejtettem oda írni.
Olyan tanusitvanyt nyomtatok ra amilyent akarok... meg van TUV is de ez jobban tetszett!
5000-ért bármit, de itt a tanusítványra gondoltam, persze viccből csak.
Sziasztok
Elkészült kettő múzeumszökevény ellenálás felhasználásával a 4 Ohm 500W-os műterhelésem. Ez egy teljesen nyákmentes projekt lett! CE Tanusítványt keresek hozzá.
Nekem nagyon tetszik, és a szünetmentes tápok dobozába tényleg gyönyörűen lehet építkezni
(legalábbis a teteje biztos az)
Hali!
Ma is össze dobtam valamit. Az oldalon lévő alul áteresztőt. Volt hozzá minden így most összedobtam és megy az apróhirdetésekbe!.
Hello
Ha nem titok, elárulnád, hogy a feliratokat hogyan vitted fel a doboz előlapjára? Üdv.
Hello
Ezüstszínü öntapapós tapétára nyomtattam lézerrel, laminálásnak ráragaszva átlátszó öntapadós tapéta. A porszort festékeken rosszúl tapad, ezeket át kell festeni. ORCALL felirat tapéta hátsó oldalán. Én csak ezt használom mióta egyik fajta úgy jött ki a nyomtatóból mint a salátalevél. Alig tudtam kitisztítani a nyomtatót. A széleket 1-2cm-rel nagyobbra lehet hagyni, így visszahajtható az előlap hátulsó felére.
Fúúú, Te! Én ebből egy mondatot se értettem (nyelvtanilag)...
Írd már le érthetőbben, hogy egy asztalos is megértse.
Szia! Egyszerű és nagyszerű, nekem tetszik. Doncso 5000.- Ft-ért bármilyen tanúsítványt beszerez.
Én pedig 5000-ért tanúsítom a Doncso-eredetiséget! :hehe:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |