Fórum témák
» Több friss téma |
Érdekes, hogy nekem a gugli egyből ezt hozta ki. Bővebben: Link Amúgy az nem HEY hanem MEV lesz szerintem.
Jé ez ugyanaz, amit én is linkeltem, csak más az előtagja.
ohh köszi bár ezt csak elrakom majd jóó lesz vmihez.. ám már reggel óta itt ülök so sry csak rosszul kerestem.. és köszi még1x..
amúgy tudja vki h ezt a 74154 ic t mihez tudnám felhaszn..?
Nameg a gyártója is más, ennél a konkrét típusnál Fairchild. De itt a lényeg az "R" utótag. Ez adja meg az áramerősítési tényező tartományt. Jelen esetben: hFE1 = 2000 ~ 5000.
Üdv4
Csinálhatsz belőle tranzisztorokkal kiegészítve kijelző meghajtót, vagy egy gyatra minőségű 16 fokozatú hangerő szabályzót.
Ez így igaz, Lacikám, de a műszer, amit a kolléga kérdezett, nyilván nem erre szolgál. Szerény véleményem szerint egy egészségügyi határértékhez, vagy ehhez hasonlóhoz képest méri a Napból érkező UV sugárzás mértékét, ezért a %-os skálázás. Konkrét típus ismerete nélkül nehéz lenne behatárolni, mire is készült.
Sziasztok!
Van valakinek valami információja az mg12512-15K ic-ről? Köszönöm.
meg tudná valaki mondani mire lehet használni ezt a kondit,mekkora a kapacitása?jó nagy 60mm átmérőjű
Fázis javító kondi, 25 µF/220V, Fénycsövekhez szokták, vagy inditó kondinak motorokhoz.
1000 kösz
Hello!
Ez nem az analóg MPX amire gondolsz, hanem a TTL. Ebből max csak relékkel lesz hangerőszabályzó! üdv! proli007
Köszi.
18VACról 150mA 36VACtól se ég ki, bár ekkor már 250mA az áram és hosszú távon se próbáltam. Kellemes a fénye is, úgyhogy laptophoz jó lesz billentyűzetvilágításnak, 19VDC... és pont jó a hossza is
Heló azt szeretném megtudni h egy n213A (nem feltétlenül "n" hanem csak arra emlékeztető orosz karakter) tranzisztor mivel helyettesíthető
Az a h is benne van? (...vagy csak levegőt vettél közben?)
Fiat Seicento, Magneti Marelli IAW16F befecskendező rendszerrel, ebben van egy L9150 nevű alkatrész, ez vezérli a befecskendező szelepet (injektort). Kérdésem, hogy mi lehet az L9150 nevű alkatrész, hol kapható, adatlap hozzá és mivel lehet helyettesiteni ?
Köszi a válaszokat!
Az egy "hogy" akart lenni csak megszakitottak a gondolatmenetemben és elfelejtettem befejezni
Szerencséd, hogy öregapámnak szólítottál! :yes:
Azt egy AD1202 -vel vagy ennek megfelelőjével tudod helyettesíteni. Az "n" = "P"
Általában az autókba vezérlési feladatok ellátására a gyár által kifejlesztett un cél ic-ket szoktak alkalmazni amit a gyár programoz fel ezért nem biztos ha találsz is ilyen ic-t az működni fog.
Ámbár lehet ,hogy ,ez az L9150 csak egy kód és lehet ,hogy a helyettesítőjét 50Ft-ért meg kapod,csak győzd meg fejteni ezt a kódot.
Helló!
Nem tudjátok megmondani hogy a képeken látható alukeretes lámpa milyen berendezésben járműben vagy akármiben volt? Mert kaptam belőle párat és kíváncsi vagyok miből lettek kibontva, én valami járműre tippelek.
Sok típusban és sok mindenre használták. Egységesített lámpatípus volt. Talán valamelyik Csepel teherautó irányjelzőjeként látott napvilágot, később magasságjelző, autóbusz és egyéb járművek belső világítása, a megfelelő színű üveggel.
Köszi Csak érdekes, mert semmilyen kódszám nincs rajta :S
Üdv mindenkinek.
Itt kérdeztem, hogy valaki ismeri e a képen mellékelt IC -t , és jött is rá válasz csak tévesen. Pontosabban nem az XC9572 adatlapjára voltam kíváncsi, hanem arra az IC -re amit a fényképen mellékeltem. Ez az ismeretlen IC kötötte össze a reléket a CPLD -vel, és nem tudom mi lehet a funkciója, hogy érdemes e megtartani, tudok vele esetleg valamit kezdeni.
Annyit tudok, hogy lehet venni a neten, de adatlapot nem igazán találtam. :no: Ha reléket hajtott és a CPLD után volt, akkor valószínűleg tranzisztormező lehet.
Értem.
Voltaképp ez az IC reléknek (AGN21012) is adott impulzust és fogadott is, onnan továbbá, egy rakás optotól (AQV221) fogadta az inputot, és ezen keresztül volt összeköttetésben a CPLD -vel.
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni ,hogy a képen látható alkatrész mi is lenne. Az üveg csőre csak annyi van ráírva ,hogy 4,-khz és az hogy MB ,ezenkívül három kivezetése van.
Noés ez mibe van beépítve? A fotó túl homályos, számomra legalábbis.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |