Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » ICD2 NYÁK-gyártás
Már ezer éve olvasgatom ezt a témát, és most jövök rá hogy nekem van eredeti ICD2-nyákom. Nyákterv, alkatrészlista meg hex a 16F877-be. Ha valaki esetleg igényt tart rá akkor előtúrhatom. Lehet hogy össze is rakom én is az enyémet.
Engem pl. érdekelne
Jöhet a doksi ide: Email Javítás: Azért betettem nospam mailcímként. Ne kapj rá szemetet! Neked is érdek! - Topi Idézet: „Köszi ”
Sziasztok! Nem a karok nagyon OFF lenni, de nem akarok ezért új topicot nyitni. Van egy urban elektronikás próbapanelem, és nincs meg hozzá semmi doksim, a letölthetőn kívül. Írták hogy az RT 04/1- ben volt ez taglalva. Nincs valakinek meg ez a cikk, és esetleg nem tudná felém továbbítani valahogy? Sürgős lenne, köszi előre is.
Norberto: Nem küldöm mailben inkább közkinccsé teszem itt, hátha másnak is kell valamikor.
Ez nem az USB-s ha véletlen félreértettük volna egymást hanem a soros portos (Aramis), de tökéletesen a gyári nyák mása.
Őszintén szólva fogalmam sincs. De így van az ICD2-ben úgyhogy valamire csak jó Az egy 100K-s digitális potméter, ennyit tudok.
Hali
ez teljesen egyértelmű, h miért van ott az az mcp-s "cumó". Azért mert vannak picek, amik 12,5 van ami 13, és asszem van amelyik 12 V-os égetőfeszt igényel. Azzal állítja be a Vpp-t. Üdv, Szetty
Hát nemtudom, de amit én adatlapokat néztem, ott ilyen 9.xx és 13.xx volt között adták meg az égetőfeszt(ha e két határ között van, akkor vált át programozásba, de még nem megy tönkre).
Biztos elővigyázatosak a microchip-nél De nem eléggé mert open source project lett ebből az ICD2-ből ahogy látom
Mindenesetre én már tönkrevágtam a PICKIT 2-es égetőjüket. De egy alkatrészcsere megoldotta szerencsésen. Jövö héten összerakom ezt az ICD2-t amit feltöltöttem aztán kiderül jó-e.
Én ahogy átfutottam, ez ugyanaz, mint amit mspike is felrakott, csak itt más alkatrészek vannak, meg van pl. HiZ-s buffer a vonalakon.
Köszi! Megkaptam az ICD2-t
talán holnap már ki is tudom próbálni! Aztán írom a bajaim Nagyon kezdő vok. most látok először PICet Viszont programozásból jó vok
Bocsi, hogy csak most, nagyon igyekszem mindenkinek minnél előbb kiszállítani, a cuccost.
np
amúgy már most van egy kis kérdésem AZ ICD-vel csak arra az 5lábú csatira kötött PICet lehet progizni, vagy lehet azt is ami benne van??? mert sajna ritkaság felénk a PIC és nagyon elszomordnék ha még 1 hónapot kéne várnom mire ideér egy PIC amivel játszhatok
én gyanítom, h ami benne van azt nem lehet programozni
akkor szereznem kell még egy PICet
remélem a helyi boltba tudnak rendelni... mert a postaköltség nem olcsó. 25öt meg nem akarok rendelni...
Ahogy megkaptam a cuccot így működőképes? vagy még a PICet előtte fel kell progiznom???
(annak nem örülnék mert azért ICD2-t választottam, mert azzal progizni is lehet... és nincs másik progizóm amivel felprogiznám az ICD2t) Ja és tudna valaki küldeni egy rajzot amin rajta van, hogy az 5 tüskés csatlakozó melyik lábát a PIC melyik lábáhozz kötögessen???
Hello, ami benne van az a lelke a dolognak, tehát azt nem szabad onnan kivenni, se átprogramozni, mindenki akinek készen szállítom annak már más dolga sincs csak bekapcsolni és rákötni a picet. A bekötést megtalálod ennek a forumnak a második oldalán egy hozzászólásomba .doc
Hello!
ICD2 klón nyák engem is érdekelne! Remélem még nem késtem le róla. (1 db)
Szerintem erről már lecsúsztál, mivel kb. 10 hónapja volt róla szó. Egyébként inkább az usb-s icd2-t ajánlom. Nem azért, mert én tettem fel róla a cikket, hanem azért, mert sokkal gyorsabban működik. Itt az oldalon megtalálod a kapcsolások között is, vagy az oldalamon: http://potyo.extra.hu
Potyo oldalán van lehetőség NYÁK-ra (nem akarom reklámozni, de még nem jelzet vissza senki :nemtudom: )
Ide is beírom:
Olvassátok el, amit potyo honlapján írtam. Akit komolyan érdekel a NYÁK az névvel, címmel privátban keressen! Kellő számú jelentkező esetén szerintem 1500 alatt kijön egy NYÁK (legalább is a gyártó kalkulátora szerint) Erről van szó
Helló mindenki!
Nekem egy olyan kapcsolás kellene amiről USB- kersztül tudok pic et programozni! Ha tud valaki tegyen fel egyet köszi
Szia MPI-c!
Privátban akartalak megkeresni, de nem műxik sajnos. Szóval olvastam, hogy akit érdekelne a potyo honlapjára feltett ICD2, akkor le tudod gyártani. Engem nagyon érdekelne és szerintem másokat is rajtam kívül. Tudsz adni egy elérhetőséget, ahol meg tudnánk beszélni a részleteket? Előre is köszi! Üdv Csaba
Hány embert érdekelne a potyo-féle 3. változat nyákja?
két oldalas, furatgalvános kivitelben, forrasztásgátló bevonattal szitázás nélkül?
Engem ESETLEG érdekelhet akár...attól függ, milyen ár jön ki egy NYÁK-ra...
eddig úgy számoltam, hogy kb 3000 Huf (de majd személyesen is felkeresem a céget, hogy ott helyben adjanak árajánlatot)
(még 3300 hozzá a két PIC + digit potméter a többi alkatrész már nem drága, bőven kijön 8k alatt)
Várjatok egy picit a gyártással. Épp most tesztelem a módosítást, hogy ne kelljen a 13V-ot elviselő 4066-os chipet vadászni, hanem megfeleljen az 5V-os is. Ha jól viselkedik, akkor módosítom a nyákot, és felteszem. 1-2 nap, és fent lesz.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |