Fórum témák
» Több friss téma |
Szia!
Köszönöm a segitséget, holnap megnézem. Hátha szerencsém lesz. Üdv. oregdiak
sziasztok! kellene nekem is a kodok a távirányitóhoz vagy is Thomson tv márkához Ha valaki tudna segiteni megköszönném Attila
hello van egy GRUNDING tvém egy skymaster univerzális távirányito és ehez kelenének kodok ha valaki tud segitcsen elöre is kösz
Sziasztok.
Egy Philips DVD-hez kellene a beállitási kód. A távirányitó UR 89-es Köszi
Üdv mindenkinek!
Nekem Samsung tv- hez kellene kód,és nem tudom hány számjegyűnek kell lennie Pl Sony 0028 .Én most itt láttam egy kedves fórumozott aki felvetette a samsung tv kódját az alábbiakban,no de most ha be kell írni a kódot akkor az az egész szám számrendszert érvénybe kell iktatni vagy csak elég az utolsó négy? Köszönöm a megtisztelő válaszaitokat,üdv zoli
Szólitsd meg a "vasnavigátort" biztosan segít. Nekemezt ajánlotta a LIDLBŐL és még meg se köszöntem. Ezútőn köszönöm a segítségét! A link:
http://profibolt.hu/?page=taviranyito&tv=SILVERCREST&nav=silvercres...anyito Biztosan fog adni tippet nagyon sok figurán segített , köztük olyan hálátlanon is mint én. A kóddal kapcsolatosan is van megoldása.
Milyen távirányítóhoz kellene a kód? Mert ahányféle irányító, annyiféle kódszám tartozik egy tévétípushoz.
Sziasztok,
Május 6-tól ismét lesz a Lidl-ben távirányító! 1999-ért! Ez nem pont olyan, mint amit Én vettem, de biztos jó ez is... Amint lesz egy kis időm, bescannelem a papírját, és felteszem ide(vagy a gmail docs-ra) Silvercrest táv
Sziasztok!
Vettünk a Thomson DVD-hez egy Vivanco UR 12 márkájú univerzális távirányítót, de nem tudjuk beállítani.Ha valaki tudna segíteni azt nagyon szépen megköszönném.
Sziasztok! Vki tudna nekem abban segíteni, hogy mi a Tevion tv kódja?Fontos lenne
univerzális távirányítót vettünk hozzá és a beállításához írják, hogy irjuk be a tv kódját. de sajnos azt nem találtam meg sehol
Adtak hozzá kódtáblázatot? Abban kellene megkeresni a megfelelő kódot. Ha nincs az adott készüléktípushoz kód megadva, akkor az automata keresést próbáld meg.
Mi a távirányító típusa?
Üdv!
Vásároltam a Lidl-ben egy Silvercrest RCH7S52 univerzális távirányítót. Tulajdonképpen csak a televízióm távirányítója helyett vettem, mert tönkrement. Az adott kódtáblázat szerint végigzongoráztam a lehetőségeket és egy megadott kóddal szépen működik is minden funkció. Azonban egy számomra idegesítő tényező felmerült. Mégpedig az, hogy csak úgy működik a távkapcsoló, ha a TV-t szeretném kapcsolni, hogy a TV gombot meg kell nyomni, kb. fél perces időközönként. Ennyi idő után, hiába van TV állásban a távirányító, nem tudok vele semmit kapcsolni. Magyarán ha pl. a csatornákat váltogatom, egy fél percig tudok kapcsolgatni, utána újra meg kell nyomnom a TV gombot, hogy működjön. Kíváncsiságból beállítottam a VRC gombra egy videó magnót és az tökéletesen funkcionál, nincs ez a folyamatos félperces leállás. Valakinek esetleg van ilyen irányú tapasztalata, ötlete, hogy mi lehet a probléma? Esetleg hibás lehet a távkapcsoló? Ezt leszámítva tökéletesen működik, csak idegesítő, hogy ha adott esetben át akarok kapcsolni másik csatornára, elsőként a TV gombbal kell kezdenem.
Szia,
Próbáld meg azt, hogy a TV-t beprogramozod a SAT gombra is, hátha...Amennyiben nem használsz SAT-ot. Nekem modjuk nincs ilyen problémám, mert a TV az TV, a SAT az meg Digi beltéri. Tehát esetemben csak bekapcsolom a TV-t, átnyomom SAT-ra, és a csatornákat ott váltom, a hangerő pedig a TV-t viszi. Amit tanítanom kellet neki, az az, hogy a TXT gombra a Digi TXT-t kapcsolja be!(Meg a DVD-n a tekerés gombot nem tudta egyből) Még egy észrevétel: szétszedni még nem mertem, nehogy eltörjem, elkezdtem méregetni, hogy miért kell bele 4 AAA-s elem, és a következőre jöttem rá: Baloldali kettő, jobboldali kettő sorbakötve, majd ezeknek a + és - kivezetése lepárhuzamosítva. Tehát esetemben elég csak 2 elem bele. Egy hónap alatt megevett 4 db AAA-s elememet, és azt sokallom, most kiderül, hogy meddig bírja majd. Gondolom kapacitás növelés volt a céljuk, hogy lepárhuzamosították őket, vagy nem tudom...(De akkor miért nem csinálták meg AA-s ra???) Na mindegy. Üdv. Vasnavigator.
Szia!
Köszi a választ! Sajnos a SAT gombra nem tudom a TV-t beprogramozni, pedig az automata keresővel végiglapoztam az összes kódot. Egyedül az AUX gombra sikerült, de ott ugyancsak előjön a félperc utáni felejtés. Gyanítom a TV-m típusa miatt is gond lehet(Thomson) mert hallottam, hogy itt valami ugrókódot vagy mit használnak... nem értek hozzá sajnos, ez csak tipp részemről. Nekem programozni szerencsére nem kellett, igaz csak a videót és a tv-t próbáltam ki, de ezeknél tökéletesen működik minden funkció, még programozni is tudok és a txt gombok is működnek. Ez az elem téma érdekes, mert az enyém alapból 2 db AAA elemes. Kíváncsi vagyok meddig bírja, igaz még nincs egy hete, hogy vettem. Ha gyorsan fog merülni, akkor a gomb és kijelző világítást ki fogom kapcsolni.
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen vagyok e de ha valaki tudna segíteni megköszönném. Vettem egy Philips SRU 5130 univerzáli távirányítót, ami 1 perc alatt kalibrálta tévémet (SAMSUNG) és a DVD-t (JVC) de sajna a digitális beltérimet nem izgatja (INTEK HD TV) Nincs véletlenül valakinek valami jó ötlete, hogyan lehetne összehozni a kettőt? köszi előre is
HOME Univerzális távirányító, 8in1 (URC 21) távírányítóhoz a Digi tévé beltériéhez volna szükségem kódra.
Sajnos automatán nem talál semmi használhatót és a kezelési útmutatóban sincs semmi. Köszönöm előre is aki tud segíteni!!
Szia,
Én anno URC-22C -vel próbáltam a Hyundai beltérit, nem sok sikerrel... Nekem sem találta meg automata keresési módban (a listában sem szerepelt a típus...) Én azt mondom: Silvercrest a Lidl-ből... Üdv. Vasnavigator
Üdv!
Vettem ezt a SilverCrest csodát... na most sem a számítógép tv tuner kártyájának a távirányítóját nem tudtam vele összehozni (mindíg kidobott azzal hogy FAILED), sem a Windows Media Centerrel nem tudom működésbe hozni:S esetleg valami tipp?
A használatiban írja nekem, hogy ha Failed van, akkor többször kell próbálni... A DVD-m meg a Digim TXT-jét nekem is csak 3.-ra sikerült tanítanom... PC-re nem is próbáltam, nincs is vevőm. (csak telefon kommunikációhoz TFDS 4500)
nekem a tv tuner-hez a vevő de már érzékelte de nem jó:S
Sziasztok,
Végre eljutottam odáig, hogy be scanneltem az URC 801-es távirányító kódjait! Akinek kellenek , le tudja tölteni, hátha más távokhoz is jók ezek a kódok...
HEITECH univerzális távirányitó kód kellene THOMSON tv-hez!
Szia!
Itt válaszd ki a azt a típust, ami nálad van, és töltsd le a kezelési utasítását (View Details-->Download File). A leírásban benne vannak a kódok.
Helló!
Mégegyszer megkérdezem, hátha azóta sikerült valakinek beállítani a Vivanco UR 12 univerzális távirányítót DVD-hez? Előre is köszi a segítséget!
Sziasztok! A Philips SBC RU 252-es távirányítómban lemerült az elem, vagy nem tudom mi történt vele, de most már nem tudom irányítani vele a Clatronic márkájú tévémet. Esetleg tudna valaki segíteni hogy hogyan állíthatnám be újra? Előre is köszönöm!
Vagy legalább azt hogy hogyan lehet benne elindítani az automatikus kód keresést. Fontos! Nem tudom kezelni a TV-t!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |