Fórum témák
» Több friss téma |
Nagyon szép! Gratulálok! Hány munkaórával készítetted el a dobozok famunkáját? Vágtad, vagy vágattad?
Köszönöm! cncvel vágattam ki az oldallapokat,a hátlapot és a tölcsért kézzel vágtam méretre. Nem tudom megmondani hogy hány órám van benne de elég sok,sajnos nem értem rá minden nap, így lassan haladt a dolog.
De azóta új projekt indult és már csak festeni kell szintén.képeket csatoltam! RCF LF18N451 es hangszórók vannak a ládákban ami látható a képeken! 1500 w rms... piszok nagyot szól!
Szépen dolgozol, meg kell hagyni!
Saját példánynak gyártod, vagy valakinek? Mekkora végfok ami ezeket meghajtja rendesen, vagy mi az ami ezeket meghajtja?
Most nézem, hogy Sopron...az faipari nagyhatalom.
Köszi!
Saját célra készülnek! Hitec audio ha800 al fogom hajtani őket hídban (1900w 8ohm ) Egyenlőre még járatom őket, a végfok 1-1 csatornájára kötve 550w 8ohm , de így is táncoltak a poharak a lakásban...
Milyen mélyre tud lemenni ez a láda? Amugy tényleg szépen dolgozol,jódolog is fával foglalkozni
Ember, Te tényleg nem aprózod el Nagyon szép mélyek, és a végfogpark is! Csak egy rack-ben mégjobb lenne (Nyilván a könnyebb szállítás miatt vannak külön… Így kezelhetőbbek a vadak )
Jó ismerni ilyen fontos embert aki a volt fesztivált hangosítja...vagy csak ellen bulira készülsz?
Egy gyári ládát próbáltam koppintani,arra 35hz volt írva,de mivel kicsit más hangszórót tettem bele aminek 4.5 " a lengője, lehet mélyebbre is megy. Igen, szeretek a fával dolgozni, a fém után elég könnyű!
Igazából még tervbe van véve 2 db ugyan ilyen sub, és azért van 4 db hitec végfok, hogy mind a 4 et hídba hajthassam! Vannak még kisebb végeim is, amivel a toppokat hajtanám pl.:collins mp1200 és tamp 1400
Szó sincs ilyesmiről! Oda kicsit kevés lenne ez. Amikor legutóbb voltam Oldalanként 16 db meyer láda volt ha jól emlékszem, és középen is volt egy kupac! Meg persze a line array 30 méter magasból lógott
Persze nem a lengőcséve méretei határozzák meg, milyen mélyről indul az átvitel.
Szia. Nagyon állat a mélyládád! Mire fogod használni öket? Tudnád mellékelni a terv-rajzot?
Virágokat fogok bele ültetni
Viccet félretéve, Élőzenét és discot fogok hangosítani velük! Nem szeretném felrakni ide, e-mailben szívesen elküldöm bárkinek! Ma próbáltam sal 50100 as hangszóróval is , hatalmasat szólt azzal is! Meglepődtem!
Pedig anélkül nem derül ki a lényeg.
Engem is érdekelne a terv. gabor488@citromail.hu címre elküldheted, ha nem jelent nagy gondot.
fery92@gmail.com koszonom elore is.
Üdv. A mellékelt top és mélyládáról van e valakinek tapasztalata , véleménye ? Előre is köszönöm.
Az már biztos, hogy nem lesz olcsó. Meg a tölcsér iránykaraktere így kicsit megkérdőjelezhető.
Nekem a Monacor SP38/300NEO nagyon jól bevált tölcsérben (még egy tízessel olcsóbb volt, amikor én vettem)…
Nekem a váltója tetszik , az izzólámpákkal.
A sub pont sub tartományban gyengélkedik , én inkább mélyládának nevezném.De ez nem jelenti azt, hogy nem jó.Aktív hangváltó kell hozzá, de a 200 Hz már túl magas mert a két doboz szélesen átfedi egymást.
A topládát csak szimpla mélyközéppel gondoltam megépíteni. Az fogott meg benne hogy 100 dB az érzékenysége , kellően kicsi és könnyű ,ami nagyon fontos.A mélyláda is kellően kicsi , max 25 kiló lehet.Összegezve: nagy hang , jó hang ,kis méret és tömeg , nem olcsón ,Én általában az ár-érték viszonyt nézem , de itt a probléma is , nem ismerem ezeket a hangszórókat , mennyit higgyek el a ráít adatokból?
Monacornál úgy a felét. Az kb -3dB-t jelent.
Sziasztok.
Mnc driverekröl mit tudtok mondani? Tudom, hogy nem egy nagy komolyságú cucc... de sajna most elég gyenge az anyagi helyzet, és zenekarik topládáinkba döglődnek a magasak MNC 33354 MNC 33355 Ezeket néztem.
Egy kísérletet kéne tenni a HT 101 tölcsérrel.
Ha már ilyen sok munkád volt vele, és úgyis szélessávban üzemel, jobb hangszórót is kaphatott volna szegény.
Mármint a tőlcsérekre gondoltal vagy a mélyekre.
Sélesávba ami hangszórók vanak,kaptak 2-2+pilért. Sóval egy hangszorón 3pilér van igy keményeben szolnak.
Ja, és nem két szál szerencsétlen piezóval menne…
|
Bejelentkezés
Hirdetés |