Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Univerzális távirányító
Lapozás: OK   10 / 49
(#) oregdiak válasza Inhouse hozzászólására (») Márc 26, 2010 /

Szia!
Köszönöm a segitséget, holnap megnézem. Hátha szerencsém lesz.
Üdv.
oregdiak
(#) huke04 hozzászólása Ápr 4, 2010 /

sziasztok! kellene nekem is a kodok a távirányitóhoz vagy is Thomson tv márkához Ha valaki tudna segiteni megköszönném Attila
(#) 79gyuri hozzászólása Ápr 13, 2010 /

hello van egy GRUNDING tvém egy skymaster univerzális távirányito és ehez kelenének kodok ha valaki tud segitcsen elöre is kösz
(#) tetkos38 hozzászólása Ápr 14, 2010 /

Sziasztok.

Egy Philips DVD-hez kellene a beállitási kód. A távirányitó UR 89-es
Köszi
(#) Haba Zoltán hozzászólása Ápr 28, 2010 /

Üdv mindenkinek!

Nekem Samsung tv- hez kellene kód,és nem tudom hány számjegyűnek kell lennie Pl Sony 0028 .Én most itt láttam egy kedves fórumozott aki felvetette a samsung tv kódját az alábbiakban,no de most ha be kell írni a kódot akkor az az egész szám számrendszert érvénybe kell iktatni vagy csak elég az utolsó négy? Köszönöm a megtisztelő válaszaitokat,üdv zoli
(#) oregdiak válasza Haba Zoltán hozzászólására (») Ápr 28, 2010 /

Szólitsd meg a "vasnavigátort" biztosan segít. Nekemezt ajánlotta a LIDLBŐL és még meg se köszöntem. Ezútőn köszönöm a segítségét! A link:
http://profibolt.hu/?page=taviranyito&tv=SILVERCREST&nav=silvercres...anyito
Biztosan fog adni tippet nagyon sok figurán segített , köztük olyan hálátlanon is mint én.
A kóddal kapcsolatosan is van megoldása.
(#) kadarist válasza Haba Zoltán hozzászólására (») Ápr 28, 2010 /

Milyen távirányítóhoz kellene a kód? Mert ahányféle irányító, annyiféle kódszám tartozik egy tévétípushoz.
(#) vasnavigator hozzászólása Máj 2, 2010 /

Sziasztok,

Május 6-tól ismét lesz a Lidl-ben távirányító!
1999-ért!
Ez nem pont olyan, mint amit Én vettem, de biztos jó ez is...
Amint lesz egy kis időm, bescannelem a papírját, és felteszem ide(vagy a gmail docs-ra)

Silvercrest táv
(#) Bones27 hozzászólása Máj 4, 2010 /

Sziasztok!
Vettünk a Thomson DVD-hez egy Vivanco UR 12 márkájú univerzális távirányítót, de nem tudjuk beállítani.Ha valaki tudna segíteni azt nagyon szépen megköszönném.
(#) gth hozzászólása Máj 6, 2010 /

Sziasztok! Vki tudna nekem abban segíteni, hogy mi a Tevion tv kódja?Fontos lenne
(#) kadarist válasza gth hozzászólására (») Máj 6, 2010 /

Milyen távirányítód van?
(#) gth válasza kadarist hozzászólására (») Máj 6, 2010 /

univerzális távirányítót vettünk hozzá és a beállításához írják, hogy irjuk be a tv kódját. de sajnos azt nem találtam meg sehol
(#) gth válasza kadarist hozzászólására (») Máj 6, 2010 /

tudsz akkor segíteni??
(#) kadarist válasza gth hozzászólására (») Máj 6, 2010 /

Adtak hozzá kódtáblázatot? Abban kellene megkeresni a megfelelő kódot. Ha nincs az adott készüléktípushoz kód megadva, akkor az automata keresést próbáld meg.
Mi a távirányító típusa?
(#) northern hozzászólása Máj 12, 2010 /

Üdv!
Vásároltam a Lidl-ben egy Silvercrest RCH7S52 univerzális távirányítót. Tulajdonképpen csak a televízióm távirányítója helyett vettem, mert tönkrement.
Az adott kódtáblázat szerint végigzongoráztam a lehetőségeket és egy megadott kóddal szépen működik is minden funkció.
Azonban egy számomra idegesítő tényező felmerült.
Mégpedig az, hogy csak úgy működik a távkapcsoló, ha a TV-t szeretném kapcsolni, hogy a TV gombot meg kell nyomni, kb. fél perces időközönként. Ennyi idő után, hiába van TV állásban a távirányító, nem tudok vele semmit kapcsolni. Magyarán ha pl. a csatornákat váltogatom, egy fél percig tudok kapcsolgatni, utána újra meg kell nyomnom a TV gombot, hogy működjön.
Kíváncsiságból beállítottam a VRC gombra egy videó magnót és az tökéletesen funkcionál, nincs ez a folyamatos félperces leállás.
Valakinek esetleg van ilyen irányú tapasztalata, ötlete, hogy mi lehet a probléma?
Esetleg hibás lehet a távkapcsoló?
Ezt leszámítva tökéletesen működik, csak idegesítő, hogy ha adott esetben át akarok kapcsolni másik csatornára, elsőként a TV gombbal kell kezdenem.
(#) vasnavigator válasza northern hozzászólására (») Máj 12, 2010 /

Szia,

Próbáld meg azt, hogy a TV-t beprogramozod a SAT gombra is, hátha...Amennyiben nem használsz SAT-ot.
Nekem modjuk nincs ilyen problémám, mert a TV az TV, a SAT az meg Digi beltéri. Tehát esetemben csak bekapcsolom a TV-t, átnyomom SAT-ra, és a csatornákat ott váltom, a hangerő pedig a TV-t viszi. Amit tanítanom kellet neki, az az, hogy a TXT gombra a Digi TXT-t kapcsolja be!(Meg a DVD-n a tekerés gombot nem tudta egyből)

Még egy észrevétel: szétszedni még nem mertem, nehogy eltörjem, elkezdtem méregetni, hogy miért kell bele 4 AAA-s elem, és a következőre jöttem rá:

Baloldali kettő, jobboldali kettő sorbakötve, majd ezeknek a + és - kivezetése lepárhuzamosítva. Tehát esetemben elég csak 2 elem bele. Egy hónap alatt megevett 4 db AAA-s elememet, és azt sokallom, most kiderül, hogy meddig bírja majd. Gondolom kapacitás növelés volt a céljuk, hogy lepárhuzamosították őket, vagy nem tudom...(De akkor miért nem csinálták meg AA-s ra???)

Na mindegy.

Üdv. Vasnavigator.
(#) northern válasza vasnavigator hozzászólására (») Máj 13, 2010 /

Szia!
Köszi a választ! Sajnos a SAT gombra nem tudom a TV-t beprogramozni, pedig az automata keresővel végiglapoztam az összes kódot. Egyedül az AUX gombra sikerült, de ott ugyancsak előjön a félperc utáni felejtés.
Gyanítom a TV-m típusa miatt is gond lehet(Thomson) mert hallottam, hogy itt valami ugrókódot vagy mit használnak... nem értek hozzá sajnos, ez csak tipp részemről.
Nekem programozni szerencsére nem kellett, igaz csak a videót és a tv-t próbáltam ki, de ezeknél tökéletesen működik minden funkció, még programozni is tudok és a txt gombok is működnek.
Ez az elem téma érdekes, mert az enyém alapból 2 db AAA elemes. Kíváncsi vagyok meddig bírja, igaz még nincs egy hete, hogy vettem. Ha gyorsan fog merülni, akkor a gomb és kijelző világítást ki fogom kapcsolni.
(#) Ede72 hozzászólása Máj 14, 2010 /

Sziasztok!
Nem tudom jó helyen vagyok e de ha valaki tudna segíteni megköszönném.
Vettem egy Philips SRU 5130 univerzáli távirányítót, ami 1 perc alatt kalibrálta tévémet (SAMSUNG) és a DVD-t (JVC) de sajna a digitális beltérimet nem izgatja (INTEK HD TV)
Nincs véletlenül valakinek valami jó ötlete, hogyan lehetne összehozni a kettőt?
köszi előre is
(#) Dergita hozzászólása Máj 15, 2010 /

HOME Univerzális távirányító, 8in1 (URC 21) távírányítóhoz a Digi tévé beltériéhez volna szükségem kódra.
Sajnos automatán nem talál semmi használhatót és a kezelési útmutatóban sincs semmi.

Köszönöm előre is aki tud segíteni!!
(#) vasnavigator válasza Dergita hozzászólására (») Máj 17, 2010 /

Szia,

Én anno URC-22C -vel próbáltam a Hyundai beltérit, nem sok sikerrel... Nekem sem találta meg automata keresési módban (a listában sem szerepelt a típus...)

Én azt mondom: Silvercrest a Lidl-ből...

Üdv.
Vasnavigator
(#) peeet22 hozzászólása Máj 17, 2010 /

Üdv!

Vettem ezt a SilverCrest csodát... na most sem a számítógép tv tuner kártyájának a távirányítóját nem tudtam vele összehozni (mindíg kidobott azzal hogy FAILED), sem a Windows Media Centerrel nem tudom működésbe hozni:S esetleg valami tipp?
(#) vasnavigator válasza peeet22 hozzászólására (») Máj 17, 2010 /

A használatiban írja nekem, hogy ha Failed van, akkor többször kell próbálni... A DVD-m meg a Digim TXT-jét nekem is csak 3.-ra sikerült tanítanom... PC-re nem is próbáltam, nincs is vevőm. (csak telefon kommunikációhoz TFDS 4500)
(#) peeet22 válasza vasnavigator hozzászólására (») Máj 17, 2010 /

nekem a tv tuner-hez a vevő de már érzékelte de nem jó:S
(#) vasnavigator hozzászólása Máj 30, 2010 /

Sziasztok,

Végre eljutottam odáig, hogy be scanneltem az URC 801-es távirányító kódjait!

Akinek kellenek , le tudja tölteni, hátha más távokhoz is jók ezek a kódok...
(#) vasnavigator hozzászólása Jún 2, 2010 /

Amit még találtam:

Silvercrest honlap
(#) Fótos Imre hozzászólása Jún 4, 2010 /

HEITECH univerzális távirányitó kód kellene THOMSON tv-hez!
(#) kadarist válasza Fótos Imre hozzászólására (») Jún 4, 2010 /

Szia!
Itt válaszd ki a azt a típust, ami nálad van, és töltsd le a kezelési utasítását (View Details-->Download File). A leírásban benne vannak a kódok.
(#) Bones27 hozzászólása Jún 14, 2010 /

Helló!
Mégegyszer megkérdezem, hátha azóta sikerült valakinek beállítani a Vivanco UR 12 univerzális távirányítót DVD-hez?
Előre is köszi a segítséget!
(#) Infinity23 hozzászólása Jún 24, 2010 /

Sziasztok! A Philips SBC RU 252-es távirányítómban lemerült az elem, vagy nem tudom mi történt vele, de most már nem tudom irányítani vele a Clatronic márkájú tévémet. Esetleg tudna valaki segíteni hogy hogyan állíthatnám be újra? Előre is köszönöm!
(#) Infinity23 hozzászólása Jún 24, 2010 /

Vagy legalább azt hogy hogyan lehet benne elindítani az automatikus kód keresést. Fontos! Nem tudom kezelni a TV-t!
Következő: »»   10 / 49
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem