Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Na az én JLT pákám ilyen lett.Most találtam meg a képet.A doboz teteje azért nincs még rajta mert a pákatartót arra akarom még felszerelni.A poti alá majd gravíroztatok táblácskát.
Sziasztok!
Elkészült az első PIC-es kapcsolásom a BIGCLOCK. Köszönet mindenkinek a segítségért és bocsi a szar fotóért,majd teszek fel jobb képet is. Üdv.
Jó ez az AVI amit eredetileg feltettél. Te le tudod játszani, mert a Samsung videokamerád feltette a codec-et. De más nem. Úgy ahogy én sem.
Fél órámba tellett mire kiderítettem milyen kódolás és megoldottam hogy ne csak lejátszani tudjam, hanem átkódolni valami mindenki által lejátszható formába! Fél órát vett el az életemből a Samsung hülye különcködése... Módosítottam a hozzászólásodban a mellékletet
Még jó,hogy ilyen sok formátum létezik a videókban Mi lenne velünk ha csak pár darab létezne
Nekem is! Gond nélkül.. Pedig nincs semmilyen Samsung cuccom..
Nálam a lejáccásról a pówerdvd 6 gondoskodott
Én csak annyit fűznék hozzá hogy megpróbáltam én is lejátszani,nem jött össze.Mostmár megy,ezúton is szeretnék köszönetet mondani Topinak hogy megoldotta a problémát...
Sziasztok!
elkészült életem első fényorgonája! hála ezért Travoltának aki mint tanácsokban mint okosságokban mint pedig noszogatásban segített... a dobozolás még hátra van amit nem tudom hogy miből fogom megoldani de majd kitalálok valamit. nem szép a panel... első gyártmány...(jó második mer az első az nem sikerült de egyre megy) abban is sokat segített Travolta.: megint csak köszi
jah ügyes!
színes izzókkat is kap a cucc??
majd ahogy a pénztárca engedi! most kimerült a rendszer... még 200 Ft ér vettem ezeket a kis porba fingókat... tesztelni ezek is jók ugy gondoltam! meg gondolom is! oszt majd ha lesz egy kis keret akkor veszek nagyobb teljesítményűt csak előbb legyen bele rakva vmi ládikába
köszi szépen
őőő izé hát nem leszek 1 kicsit tolakodó ha kérek szépen 1 nyáktervet ha megvan gépen?
Sziasztok.Ezzel most lettem kész, simson fordulatszámmérő.
üdv.:csikosgabi
Ez a "szocimotoros"-os, vagy saját fejlesztés? Amúgy szép!
(Ha lesz egy kis időd, és kedved, sztem fesd le az előlapot is mattfekete akrillal, baromi sokat dobna a külcsínyén! Vagy legalább tegyél rá valami előlap-félét, amin csak a LED-ek világítanak át! Mondjuk mattfehér plexi...)
Nekem meg a pic éegtőm készült el. Suliba lett kimarva )
plusz még ezek.
no ő szép lett. nem is kicsit! meg a fordulat számmérő is szép... azt had kérdezzem meg hogyan csináltad PIC es? vagy sem ?
Kedves mindenki! Bemutatom az új saját fejlesztésemet!
http://www.hobbielektronika.hu/kapcsolasok/nagy_led_kijelzos_dcf77_...l.html aki órát akkar építeni, az tud választani :hehe:
Topi!
Szép munka! Szabi: Én szeretnék még 1-et... |
Bejelentkezés
Hirdetés |