Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Ha sikerül addig intéznem tetőcsomit, akkor Gubán Gabi nem kicsi hangfalait is visszük, főként a nem kicsi GU81-éhez, hogy , ha leégetünk vele valamit, akkor az ne a Cirok Laci 5w-os hangszórója legyen... Nos én is viszem a már tavaly látott KODA hangfalaimat, mert azokon érzi jól magát az erősítőim garmada... Nekem nem lenne gond a külön terem, GG-nek, ha mutatni is akar teljesítményt, akkor meg elengedhetetlen is a külön terem! Aki társalogni akar megtalálja a másikat, akárhova bújik el! Nem muszáj a főteremben zsúfolódni, és egymás zenéjét elnyomni, mert akkor bekötném a 100w-osat, és senki nem marad Diana Krall nélkül... ![]() Visszatérve a cuccok védelmére, csak talál mindenki valakit, aki vigyáz a cuccára! Én tavaly vittem érdeklődő jellegű felvigyázó embert, pont ezért, pedig én is kiraktam nem kevés portékát... Ha már itt tartunk, mit vigyek vajon a tavalyi felhozatalból? Gondolom használt elektrolit kondik nem kellenek senkinek, talán a trafókból elfér néhány no meg némi üvegmennyiség ami kellhet még valakinek. Szerintetek?
> Na megyek dobozolni, hátha elkészül addigra.
Már legalább két napja azzal szívok hogy: 1. kipakolok 2. nekifogok 3. elkezd esni az eső ![]() 4. aztán bepakolok és reménykedek ![]() 5. és így tovább (goto 1)
Tessék nagy erőkkel dolgozni és minnél több szép dolgot hozni a hátizsákban ! Egy kis eső ide vagy oda az nem tesz semmit .
![]()
Kisit megkésve, de nem elkésve, ezúton "hivatalosan" is közzéteszem a tali plakátját. Letölthető PDF-ben
Bátran lehet terjeszteni a linket, s reklámozni vele a talit. Ha valaki hibát talál benne, kérem szóljon.
Nekem nagyon tetszik, mindössze egy javaslat. a HIGH END-et nem lehetne lecserélni szimpla audiofilre ? Ne értsd félre, tudom mennyi remekmű lesz ott, nem azért, csak maradjuk szerények. Szerintem.
Meg a tipegő topogót szeretném ha nem lenne !
"több helységben"? Szegeden is lesz?
![]() Esetleg helyiségben ![]() ![]()
A személyes tulajdonok védelmével kapcsolatosan. Valószínűleg nagyon nagy hülyeség, de esetleg feljegyezni, hogy ki, mivel érkezett, majd távozáskor ellenőrizni?!
![]()
És azt ki "updételi", hogy ki kivel mit cserélt el, vagy adott el neki?
![]()
Köszi, javítottam, csak most épp nem tudom feltölteni.
Gondolom mindenki magának ,, ápdételi " hogy mit adott el, mit vett![OFF]Vagy lehet azért vetette fel Zoli ezt, mert ő maga akarja csinálni ezt a feladatot?
![]() ![]() ![]()
Zolikám, ez halott dolog, jóhogynem már majd megmotoznak, ha megyek haza.
![]()
6-ig még talán eltudok számolni ha minden igaz hát még huszon valamennyiig ?, meg aztán mindenki vigyázzon a saját dolgaira ennyi az egéssz .
A rendezvény végén meg ha kevesebb lessz mint az eljején akkor még jobb mert az autó gyorsabban megy hazafelé. ![]() Idézet: „A rendezvény végén meg ha keveseb lessz mint az eljején akkor még jobb mert az autó gyorsabban megy hazafelé. ” Erre emlékezz!! ![]()
Azt nem mondtam kinek ?
Doncso te is hozod akkor a PCL86 pp - ét ,full bedobozolva ? Alig 3 hét addig még összedobod ! ![]()
Lacikám, deszkán biztos ott lesz, de hogy full bedobozolva azt nem ígérem.
Idézet: „Azt nem mondtam kinek ?” Most esett le. ![]()
Az szép volna ha valaki a forró csövet kikapná az erősítőmből.
![]()
Nekem van egy titkos fegyverem, Matyinak hívják, oda fogom állítani, és majd szóval tartja a tolvajt amíg odaérek. Utánna, halálra fogom röhögtetni Matyival az embert, na abból majd tanul!
Én meg a Doncso mellett leszek kiállító.
![]() Valami csak csurran-cseppen a Matyi fegyver hatásából nekem is ezek szerint.
Zolikám! Laci közénk akar állni!
![]() Cirokl: Persze Lacikám, annyi szívfájdalmam lesz csak, hogy a te gyönyörűségeid mellett eltörpülnek majd az én építényeim. De sok jó csöves kis helyen is. Azért örülnék neki, mert összevethetném az én PCL-emet a tiéddel.
Hát ja ez a PCl -es dolog érdekel !
Meg aztán már csak egy dolog aggaszt ha mi hárman egy termben akarnánk lenni akkor lehet ki kell nyittatni a torna csarnokot is !
Van egy ötletem: Cirok Laci kiteszi a portékáit, mi meg közé csempésszük a mieinket, aztán ha kérdi valaki, hogy hol vannak a termékeink, csak hányavetin abba az irányba mutatunk, hogy "ott".
Vagy még esetleg lui144-et ha elhívjátok, még garantáltabb a siker! MÉG MATYINÁL IS TÖBBET TUD DUMÁLNI! (saját tapasztalat)
![]() ![]() ![]()
Ejha, hirtelen megnőtt a népszerűségem
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |