Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Rosszul írtad.
LOOP Kirakni Berakni GOTO LOOP
Amire gondolsz az a kiveszem beteszem Vagy nem? (hasitasi amúgyse kér kódot)
Így nem jó?
REPEAT; Alsó holt pont; Felső holtpont; UNTIL kipusztulok; IF dugattyú=besül THEN Begin (Sikositó) Olajpumpa = ON; End; End.
[OFF]Most miért vagyok letiltva a válaszolásról? Bántottalak?
Sziasztok jó estét mindenkinek.
Müszi! Ez nagyon fájt! Már itt tartunk akkor, ki mit vacsorázott / nassolt? ...csak hogy passzoljon a témához.
Fagylalt. :finom:
Lekvároskenyér.
És a kérdező?
Még semmit, tőlünk akar ihletet nyerni.
Rátapintottál a lényegre, még semmit!
Gondoltam, az itt felsoroltakból majd ihletet kapok. Szerintem veszélyes hulladéknak nevezett virslit, leöntve kukoricával, kecsöppel, telfölell, na meg hozzá kenyér. Ma még nem is ebédeltem, egyszerűen nem éreztem magam éhesnek, csak egy szendvicset ettem egész nap. Persze tudnék sütit is enni, amit megint csak két pohár tejföl, cukor, keksz hozzáadásával készítettem, csak még állnia kell. :finom:
Kontrázok Action: Hol nyalt vissza? Elnézést kérek, nem hagyhattam le. :hide:
Gondolom a cselédlány szobájában és mielőtt megkérdezed: "A szobalánnyal?", előre mondom, nem, az uraság nyal. Remélem 10 után elmehet, azaz elmehetnek.
Pedig az bizony nem jó, minden nap kell enni főtt ételt is és este 7-8 óra után már nem ajánlott enni estére. :yes:
Én már csak tudom, amióta nyelőcső és gyomorvérzésem volt (többek közt a nem ebédelések miatt és késő esti evések miatt és sok idegeskedés miatt), azóta mindenre odafigyelek és helyesen étkezek.
Ez nagyon jó volt.
Ha így kiveséztük a témát, akkor rátérhetünk a hüvely... , hoppá másra gondoltam.
Amúgy gondolkodom, hogy a déli maradékomat megeszem. Tojásos gombás lecsó, petrezselymes krumplival, rántott pipihusival, ecetes ubival.
Én sós földimogyorót kajálok éppen, anyu vett 5 csomival.1 csomag egy kilós A vacsorám meg tőtött paprika volt paradicsomszósszal meg krumplival és kenyérrel. :finom:Itt egy kis zacsi addíg tart amíg kibontom
Köszönöm az aggódást. Próbálok, majd jómagam is erre az útra lépni, és lesz is rá lehetőségem, mert lejárt a próbaidőm, amiből kifolyólag, nagyobb mértékű kafetéra folyik majd be.
Húú, az nagyon finom, bár csak tudnék gázt venni, akkor még főzni is tudnék.
Szerk.: Elfogyott már az egykilós kiszerelés, vagy csak most kezdted?
Tudjuk, van a hüvely, a csappantyú, a lőpor és a lövedék. Ugye erre gondoltál?
Az ecetes ubi az finom :finom: én magában szoktam enni ha csak nasizni akarok uborka+ecet, semmi többb, elrontja az ízét.Utána meginni az ubis ecetet :finom:
Természetesen igen. Attól függ ezt hogyan vesszük. :whistle:
Lassan a felinél járok, de apa egyidőben kezdte velem és már csak a zacsi van
Nálunk, én vagy az asszony főz, nem a gáz. No meg vennéd őt, a rabszolga kereskedelem már tilos.
Idézet: „Lassan a feinél járok ...” Akkor tegyél le majd az ágyad mellé egy ásványvizet, ugyanis egész éjszaka inni fogsz. |
Bejelentkezés
Hirdetés |