Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1249 / 3599
(#) Action2K válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Én is megyek, sziasztok!
(#) Stadi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Idézet:
„majd akkor holnap, leszek úgy mint régen.”

Ne fenyegess bennünket...
(#) zenetom hozzászólása Júl 14, 2010 /

Jó reggelt, kedves fórumtársak.
Ti hogy hűtitek magatokat ebben a nagy melegben? Én a múltkor a tűző napon délután 2 órakor tekertem egy 40km-t
Nőtt is a karomon a bőröm kontrasztja
(#) szamóca hozzászólása Júl 14, 2010 /

Tudja akinek szól. Csak fejtse meg.

KSM.JPG

(#) vicsys válasza szamóca hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

A megfejtés: DJ*. A csillag helyére bármilyen szöveg kerülhet. De akkor kicsoda??
(#) (Felhasználó 4577) válasza zenetom hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Én motorozni szoktam. Két hete úgy leégett a karom, hogy csak néztem, pedig csak 1-2 órát motoroztam.
Nekem már hétfő óta strandra mehetnékem van, de három haver közül egyik se ér rá, az egyik dolgozik, a másik csomagot vár aztán szerel, a harmadik meg vonatozik. Egyedül pedig nem buli.
(#) vicsys válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Milyen az a 90%-os csaj? Megfőtt az egyik agysejtje a kettőből??
(#) (Felhasználó 4577) válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Taníts mester!
Az én testalkatommal nehezen fog menni, tiszta hipóreklám vagyok, csak a karjaim vannak lebarnulva, a betegségem miatt egy hónap alatt lefogytam 15 kg-ot.
Úgyhogy inkább csajjal kell mennem, mert amikor leveszem a pólómat a fejét fogva fut a merre lát.
(#) vicsys válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Ugyanmár! Amíg van lósz*r, addig van veréb is! Hidd el, van nálad rosszabb is. Bár a súlyoddal kéne valamit kezdeni, mert ugye a férfi 100kg alatt csak karácsonyfa dísz...
(#) zenetom válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Áh, motorral nem ér, abban nincs semmi kihívás
(#) (Felhasználó 4577) válasza vicsys hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Hát, van olyan haverom is, aki azért nem akar eljönni strandra, mert olyan sovány. Mondtam neki, hogy ne foglalkozzon vele, de makacs, mint én.

Dehogynincs.
2 óra motorozás után már fáj az ember csuklója, fél nap után már az alfele is.

Fú, most eszembe jutott a Mátrás kerékpáros kalandom.
Elmentünk egy haverral autóval, a csomagtartóban két biciklivel. Feltekertünk a hegytetőre 3 óra alatt, mindenhonnan folyt rólunk a víz. A lefelé jövet viszont csak 45 percig tartott.
A lejtő végénél már jól felgyorsultam, a GPS szerint 56-ra, na mondom kipróbálom hogy fog a hátsó fék. Berántottam, satu, volt a bitumen úton egy kis mélyedés, amit alig lehetett látni, belementem, megdobta a biciklit, hirtelen egy pillanatra felkaptam a fejemet és lekapta a menetszél a sapkámat. Mire hátranéztem már meg is álltam, aztán megjött haverom, és kérdezte, hogy mi ez az égett gumi szag.
Egyszer azt akarom kipróbálni, hogy apumat megkérem, hogy vigyen fel Kékestetőre és onnan legurulok, Gyöngyösig simán el lehet gurulni, onnan már tekerni kell.
(#) zenetom válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Akkor rajzold le! Tudod, egy kép többet mond minden szónál
variszabi: irigyellek, bár csak én is hegységben laknék

Sajnos én sem hegységben lakok, de mindennek meg van a hátránya, én igazából nem is bánom. Ismerek olyat, aki hegységben lakik és mindig baja van a vízzel, ami eláztatja a ház falát. Nagyjából 40-50km-re vagyok Kékestől, annyira azért nem kell messze menni.
(#) szamóca válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Idézet:
„2 óra motorozás után már fáj az ember csuklója, fél nap után már az alfele is. Fú, most eszembe jutott a Mátrás kerékpáros kalandom.”
Egyik nagy biciklis haverom elhívta egyszer a csaját egy "rövid" Miskolc- Debrecen túrára. A lány már tudott kerékpározni, a faluban már többször is elment a boltba vele, tehát volt némi tapasztalata.
A lényeg hogy olyan 30km letekerése után mikor megálltak pihenni, a lány ilyet szólt. " ÁÁÁhh! A csuklóm! ÁÚÚ! A Cs.klóm!
(#) vicsys hozzászólása Júl 14, 2010 /

Na ez frankó! Áll a youtube...
(#) (Felhasználó 4577) válasza szamóca hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Én 30km tekerésbe belehalnék. Elég kényelmetlen a biciklim, szétülném a ...met rajta.
Arra jó, hogy a faluba elmenjek vele valahova, vagy a szomszéd városba, de messzebb nem.
(#) szamóca válasza vicsys hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Oszáma betámadta!
(#) (Felhasználó 4577) hozzászólása Júl 14, 2010 /

Létezik olyan NyÁK lap, aminek a pora (fűrészeléskor és fúráskor) nem rákkeltő vagy mérgező?

Ezért nem szeretek NyÁK-ot készíteni, mert a port se egészséges belélegezni és a vaskloriddal ("gyorsamrató") való pacsmagolás se nekem való, fúrni meg aztán végképp nem szeretem, beültetni viszont sokkal jobban szeretem.
(#) szamóca válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

És ha Ő volna túravezetőd?
A hozzászólás módosítva: Júl 21, 2014
(#) (Felhasználó 4577) válasza szamóca hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Hát vele szívesen elmennék.
(#) (Felhasználó 4577) válasza vicsys hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Már nem.
(#) radocziandras hozzászólása Júl 14, 2010 /

Tegnap a dunatv-n volt egy riport, egy kolozsvári osztályfőnök elvitte a gyerekeit egy rövid biciklitúrára.Kolozsvárról letekertek a duna-deltára csekély két hét alat.Egy ilyen túrának nem lehet nekifogni pótalkatrészek és ilyen hulladék ruszkibiciklikkel meg kempingekkel.Volt egy dobozos kocsi, vitte utánuk a sátrakat ,az alkatrészeket, meg a kaját.a társaságból ki volt jelölve két-három ember minden feladatra, szerlők a szamarakat tartották karban, a sátrasok a sátrakat rakták össze, voltak a szakácsok, meg a mosók...azért egy ilyen osztálykirándulásra én is szívesen elmennék, de nem lehetne, a hülye osztályfőnököm, meg a pálzap****k miatt.
(#) (Felhasználó 4577) válasza radocziandras hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Idézet:
„a hülye osztályfőnököm, meg a pálzap****k miatt.”

Nekem általános iskolában csak az utolsó két évben volt normális osztályfőnököm, középiskolában pedig az első egy évben, aztán pedig három év szenvedés. Amit említesz még, azok pedig sajnos mindig is lesznek.

Tudnék mit mesélni. Ezt DuMatyi is megmondja.

Ez a kép volt már?
(#) szamóca hozzászólása Júl 14, 2010 /

(#) zenetom válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Nekem a ~100km-es biciklizés után le kellett cserélni a gyári ülést, no mondjuk már amúgy is rossz állapotban volt, de így visszagondolva a mostanihoz képest egy kínzóeszköz volt
(#) Norberto válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Hasonló a szituáció Dobogókőnél is. Ha odáig egyszer valaki felteker, akkor Esztergom irányába nagyon jó dolga lesz.

Egyébként itt Bp. határában ismerek egy nagyon fainul kiépített lejtőt, ahol egyszer 80 km/h-ra gyorsultam. Nem lehetetlen szerintem a 90 sem, csak jobban rá kell tekerni az elején... :yes:
(#) Norberto válasza szamóca hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Ez nem csak autónál van így!

Biciklisként is szigorúan tilos megelőzni!
(#) (Felhasználó 4577) válasza Norberto hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Idézet:
„Egyébként itt Bp. határában ismerek egy nagyon fainul kiépített lejtőt, ahol egyszer 80 km/h-ra gyorsultam.”

Az igen!
Nekem most hátul olyan lazák a küllőim, hogy szerintem csúnya vége lenne a 80-nak.
(#) vikipapa válasza szamóca hozzászólására (») Júl 14, 2010 /

Itt meg egy másik (szerintem) mester játszik
Következő: »»   1249 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem