Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én nemrég jöttem be a műhelyből, eddig kint voltam és pakoltam a biteket! :yes:
Akkor nem a Google-el és youtube-al volt a gond, hanem valószínű globálisan volt valami gond. Elzárták a Magyarország felé jövő Internet és telefonvonal csapot.
Vagy lehet már a telefonvonalakat is a google kezeli
Mégis csak itt vagyok?!
Ejnye benyjnye! Eddig nem írtatok, szégyelljétek magatokat! Akkor egy munkahelyi téma: Ma mai napom, igen jó volt. Megettem egy egész köszörűtárcsát, ne kérdezzétek, hogyan! Egyszerűen, rajtam múlott a CKD sorsa! Bocsánat a brutális minőség miatt, ebből a telefonból nemigen tudom kivarázsolni a képeket.
Szerintem elfelejtettük, hogy a csekkek befizetési határideje már nem a rajtuk feltüntetett dátum. Késve fizettünk, így hátralék mutatkozott a számlánkon, ezért korlátozták a szolgáltatást...
Idézet: „Megettem egy egész köszörűtárcsát” Nem volt kicsit száraz magában? Idézet: „Bocsánat a brutális minőség miatt, ebből a telefonból nemigen tudom kivarázsolni a képeket.” Így viszont egész jók lettek a képek.
Valamiért nem enged képet feltölteni. Mi lehet a gond? Sohová máshová se mtudok persze feltölteni, mert még megoldás a blogom lehetett volna, majd idelinkeltem volna, de aztán az is ba...szik.
Topi írt egy képminőség-felismerő kiegészítést, nem tudtad?
Ezt mind megértem, ezekszerint akkor a blogomon is járt?
Véletlenül beléptem a NÁZÁhoz. Minden titkos tervet letudok töleni (éppen azt nézem a műhóddal, hogy épp a gép előtt ülsz és gépeled az új hozzászólást.), de feltölteni oda se tudok semmit!.
Persze, gondolta, hogy úgyis szükséged lesz rá. :yes:
Viccet félretéve, nem tudom miért nem tudok sehová a világon feltölteni sehová semmit. Egyszerűen 0 byte rx/tx a forgalom, mintha valami blokkolná a forgalmat.
Azzal is bepróbálkoztam, hogy letiltom a tűzfalat, vírus védelmet, webvédelmi komponenst de egy nagy ló.... sikerült elérnem. Jóéjt nektek, majd akkor holnap rakok majd fel egy képet, már lefárasztott ez a fájlmelléklet mizéria. Jóéjt nektek, és legyetek rosszak.
Ne felejtsd el megitatni a macskapárnát ilyen melegben. Megvan még?
Ez nagyon jó volt!
Igen! Egyre csak melegebb van!
Jujj! ez így háromnegyed 2kor kicsit durva volt!
Egy szívtranszplantációkor milyen esélyek vannak? Valaki tudna kicsit mesélni?
Édesapámat tíz éve műtötték. Mondjuk nem szívtranszplantáció volt, "csak" billentyűt és ereket cseréltek. Viszont azóta is rendben van. Manapság kis túlzással rutin számba mennek ezek a műtétek. :yes: Természetesen a lelki családi támogatásra is szükség van.
Nagyon remélem, hogy nem lesz semmi baj.
Üdv!
Ha valaki jártas az e-bay-ről való rendelésben és szokott rendelni is onnan az írjon már nekem PÜ-t. kellene 1-2 dolog és ezért nem akarok regisztrálni, paypalt csinálni, stb....
Hali!
Két hétig nem leszek netközelbe, irány Kárpátalja, Erdély! Szóval fogjátok vissza magatokat, hogy ne sokat kelljen majd visszaolvasnom! Aki ez idő alatt szintén nyaral, annak jó pihenést, a többieknek pedig kevés melót és jó fórumozást! Üdv! Lehet, még holnap délelőtt sikerül benéznem pár percre.
Szia! Jó mulatást! Ha már szó esett a távollétről akkor én is 2 napig távol leszek. Én a "szabadságot szombat-vasárnapra veszem ki". Sajnos nem pihenés. Nagyanyámhoz kell menni megeszkábálni a pincécskéjét. Betonozás malterozás..
De úgy hogy ez a hetem teljes egészében a festés körül forgott Hétfő falfestés. Kedd ajtó ablak. Szerda-csütörtök-péntek mit ad isten ablakfestés.. Hála istennek már nincs több ablak De olyan helyre megyek a hétvégén hogy nem hogy net nincs, de még mobil térerő sem..
Bízzunk benne. Nem egy mandula műtét és egész életen át tartó gyógyszer szedéssel jár. De jók az esélyek. Szorítok neked én is, hogy sikerüljön a rokonodnak vagy ismerősödnek.
Néha nem árt megszabadulni minden kütyütől és kikapcsolódni, nem foglalkozni semmi ilyen dologgal. :yes:
Irigyellek. Ebben a nagy melegben semmihez sincs kedve az embernek. Arra pedig jó nagyokat lehet túrázni.
Ezek a fránya bogarak. Mindig rászáll ilyenkor este 1-2 a monitorra és maszatolódik a képernyő (mármint ha agyonnyomom őket). Előbb meg reflexből a kurzort húztam volna oda. Ez már az álmosság jele
|
Bejelentkezés
Hirdetés |