Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Azt a sunyi mindenét!
Az iWiW-es adatlapján is ott vannak a képek között hapro Mester Hiraga-járól fotók... hapro! Ezek után vízjelezned kéne a képeidet, a kép közepén, halványan, de azért láthatóan. :yes:
Nekem is az tűnt fel először, lop a gyerek rendesen
Na jó!, csak ott én nem vagyok tag. De talán most bepróbálkozom ismét...
Ha kell igényelek neked egy meghivót :yes:
Pl. egy ilyesmi vízjelet el tudnék képzelni...
Idézet: „Ezek után vízjelezned kéne a képeidet, a kép közepén, halványan, de azért láthatóan.” Minek Norbi Kiszedi!
A kép közepéről bajosan...
Csatoltam egy újabb vízjeles verziót.
A párom fiókjáról írtam már neki. Régebben vízjeleztem a képeket, de nem tartottam fontosnak, viszont most már ismét fogom, csak baromi sok meló lesz, mert több száz kép, vagy talán már eléri az ezret is, ha az összes honlapomat nézem, nem beszélve arról, hogy akkor az weblapon is kell kóbászolni még mindig, mert html programozás, és ismét meg kell mutatni neki az újképek helyét, és elnevezését megtanítani vele...majd egyszer.
A sunyi mindenit ennek a tagnak Norberto: Mivel csinálod ezeket a vízjeleket? Lassan már mindenki vízjelezni fog hogy ne éljenek vissza... :no:
Paintben?
Ezt próbáltad már? Photoshop CS5 contantawar fill... Nézd csak meg a videót! Én már próbáltam Bővebben: Link
Vízjelezés: a szöveget Microsoft Word-del dobtam gyorsan össze 4 kattintással + ACDSee 2.0 Pro, ezzel pedig vízjelként raktam a képre az előbbi szöveget
Van direkt erre a funkcióra (vízjelezés) kihegyezett lehetősége. A Photoshop nagyon jó program, csak ehhez az egyszerű művelethez túl komplex és "durung", szerintem.
Hello.
Van 1 mini iphoneom ami ugye egy 2 simes clone telo. Semmi gond nincs vele , de nem jöttem rá ,hogy hogyan lehet vele telefonálni.Ha telószámot írok be úgy jó ,de hogy telókönyből , hogy lehet azt nem tudom. Ezért kérem ,hogyha valaki találkozott ilyen telefonnal osszameg vele.Tudom nem elektronikai kérdés , de nagyon fontos lenne. Köszönöm Tibi
Szia!
Nem akarom különösebben védeni a srácot, de láttad a honlap főoldalának alját? Csak mert ott fel van tüntetve a Te, valamint Attila86 weboldalának címe is, valamint egy kis leírás: "Az oldalam rengeteg linket és képet tartalmazhat ami más fejlesztők kész munkái és sehol nem állítom hogy az én termékeim csak után tudom építeni őket !"
Ez akkoris megtévesztés, másrészt pedig az iWiW-re nincs odaírva.
hapro: A Photoshop tud kötegelt feldolgozást, ami azt jelenti, hogy egy adott könyvtár összes képén végre tud hajtani egy megadott műveletsort. Rövid előkészítés után már csak néhány kattintás az egész. Ha a képek neve, mérete nem változik, a weblapjaidon sem túl macerás a csere. Ez a videó elég jól mutatja, mit hogyan érdemes csinálni.
Sziasztok, jóreggelt mindenkinek!
Nem semmi egy sárc, hogy így összelopkodja a képeket, kapcsolásokat.
Mondtam, hogy nem kívánom védeni a delikvenst, pusztán pontosítok reagálva arra, hogy nincs feltüntetve a forrás a honlapján. Az iwiwet csak most lestem meg, meg a bss dolgot is, azokra valóban nincs mentség.
Sajnos ilyen az internet, ez benne van a pakliban. Nem egyedi eset.
Jó estét mindenkinek!
Itt Tapolca északi oldalán van egy mező, és gondoltam, kimegyek fényképezni, és ezt a két "rejtélyt" sikerült lekapnom. A 237-es képet reggel 6 körül csináltam, bal oldalt az égen látható két fényes valami (a jobb oldali elég halvány), és ez önmagában nem nagy dolog, viszont csináltam még egy képet ugyanarról, kb. 2 másodperccel később, és azon már semmi nyoma. A másik képet az előbb csináltam, azon a kép tetején van valami, és az ezt követő képen már ez sincs rajta. Sajnos egyiket sem láttam szabad szemmel, de nem hiszem, hogy kosz lenne az optikán, mert nem úgy néz ki. Vajon mi lehet?
Az egyértelműen UFO ,mint általában az összes ilyen felismerhetetlen kép.De elkaptad rendesen
Szia. Érdekes egy jelenség annyi szent.
A fényképeződ sem utolsó (Fine$Pix AX200). Annyi biztos nem a fókuszlencse mozgató mechanikáról visszaverődött fény, vagy valami hasonló, mert ahhoz túl hosszú és egyenes az a csík, a másik, hogy a kompaktgépednek, meg eléggé kicsi a lencséje, így nagyon csekély esélye lenne az előbbi feltevésemnek.
Ez remélem csak vicc, mert látszik egyértelműen, hogy az égen van a dolog, messze.
Annyi biztos, hogy a felhőréteg, és a fényképező között ment el az a fehér valami.
Esetleg nem vakuztál véleten?
A 268-ason tuti bogár van még a lábai is látszanak a másik meg egy gigantikus fülpiszkáló
Nem vagy semmi te sem.
Szerintem vakuzott egyet, és lekapott egy szúnyogot miközben a hipertérmeghajtójával fénysebességre kapcsolt.
Nem volt vaku, mellesleg most vettem észre, hogy olyan mintha színe is lenne, méghozzá zöld-fehér/szürke-piros.
Szerintem a kompaktgéped lencséjének színtörése miatt van szerintem.
Lehet... Majd megpróbálom, hogy fényképezek máskor is, de jobban nyitvatartom majd a szemem, hogy lássam, tényleg van-e ott valami.
Tudom! Széttárta a kezét, és azt mondá: légy őhőhhőhh... - és közben köhögött egyet, mert toktorokfájása volt az elmúlt 5 nap munkája miatt miközben a földet teremtette.
ÁÁÁ, nem ér, utólag módosítani. Vagy csak nem vettem észre a legyes poént .
|
Bejelentkezés
Hirdetés |