Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1257 / 3599
(#) Norberto válasza szamóca hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

Azt a sunyi mindenét!

Az iWiW-es adatlapján is ott vannak a képek között hapro Mester Hiraga-járól fotók...

hapro! Ezek után vízjelezned kéne a képeidet, a kép közepén, halványan, de azért láthatóan. :yes:
(#) Müszi válasza Norberto hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

Nekem is az tűnt fel először, lop a gyerek rendesen
(#) hapro válasza Doncso hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

Na jó!, csak ott én nem vagyok tag. De talán most bepróbálkozom ismét...
(#) Müszi válasza hapro hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

Ha kell igényelek neked egy meghivót :yes:
(#) Norberto válasza hapro hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

Pl. egy ilyesmi vízjelet el tudnék képzelni...
(#) szamóca válasza Norberto hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

Idézet:
„Ezek után vízjelezned kéne a képeidet, a kép közepén, halványan, de azért láthatóan.”

Minek Norbi Kiszedi!

Jáúcaú.JPG

(#) Norberto válasza szamóca hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

A kép közepéről bajosan...

Csatoltam egy újabb vízjeles verziót.
(#) hapro válasza Norberto hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

A párom fiókjáról írtam már neki. Régebben vízjeleztem a képeket, de nem tartottam fontosnak, viszont most már ismét fogom, csak baromi sok meló lesz, mert több száz kép, vagy talán már eléri az ezret is, ha az összes honlapomat nézem, nem beszélve arról, hogy akkor az weblapon is kell kóbászolni még mindig, mert html programozás, és ismét meg kell mutatni neki az újképek helyét, és elnevezését megtanítani vele...majd egyszer.
(#) zoly15 válasza Norberto hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

A sunyi mindenit ennek a tagnak Norberto: Mivel csinálod ezeket a vízjeleket? Lassan már mindenki vízjelezni fog hogy ne éljenek vissza... :no:
(#) hapro válasza szamóca hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

Paintben?
Ezt próbáltad már?
Photoshop CS5 contantawar fill...
Nézd csak meg a videót! Én már próbáltam Bővebben: Link
(#) Norberto válasza zoly15 hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

Vízjelezés: a szöveget Microsoft Word-del dobtam gyorsan össze 4 kattintással + ACDSee 2.0 Pro, ezzel pedig vízjelként raktam a képre az előbbi szöveget

Van direkt erre a funkcióra (vízjelezés) kihegyezett lehetősége.

A Photoshop nagyon jó program, csak ehhez az egyszerű művelethez túl komplex és "durung", szerintem.
(#) leocska66 hozzászólása Júl 18, 2010 /

Hello.
Van 1 mini iphoneom ami ugye egy 2 simes clone telo.
Semmi gond nincs vele , de nem jöttem rá ,hogy hogyan lehet vele telefonálni.Ha telószámot írok be úgy jó ,de hogy telókönyből , hogy lehet azt nem tudom.
Ezért kérem ,hogyha valaki találkozott ilyen telefonnal osszameg vele.Tudom nem elektronikai kérdés , de nagyon fontos lenne.
Köszönöm
Tibi
(#) zoly15 válasza Norberto hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

Köszönöm szépen!
(#) El_Pinyo válasza hapro hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

Szia!
Nem akarom különösebben védeni a srácot, de láttad a honlap főoldalának alját? Csak mert ott fel van tüntetve a Te, valamint Attila86 weboldalának címe is, valamint egy kis leírás: "Az oldalam rengeteg linket és képet tartalmazhat ami más fejlesztők kész munkái és sehol nem állítom hogy az én termékeim csak után tudom építeni őket !"
(#) Stadi válasza El_Pinyo hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

Ez akkoris megtévesztés, másrészt pedig az iWiW-re nincs odaírva.

hapro: A Photoshop tud kötegelt feldolgozást, ami azt jelenti, hogy egy adott könyvtár összes képén végre tud hajtani egy megadott műveletsort. Rövid előkészítés után már csak néhány kattintás az egész. Ha a képek neve, mérete nem változik, a weblapjaidon sem túl macerás a csere. Ez a videó elég jól mutatja, mit hogyan érdemes csinálni.
(#) bencikusz hozzászólása Júl 18, 2010 /

HEHE! Olvassátok el a kommentet a bss elektronikán
Válaszolt jocyi!
Bővebben: Link
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Júl 18, 2010 /

Sziasztok, jóreggelt mindenkinek!

Nem semmi egy sárc, hogy így összelopkodja a képeket, kapcsolásokat.
(#) El_Pinyo válasza Stadi hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

Mondtam, hogy nem kívánom védeni a delikvenst, pusztán pontosítok reagálva arra, hogy nincs feltüntetve a forrás a honlapján. Az iwiwet csak most lestem meg, meg a bss dolgot is, azokra valóban nincs mentség.
Sajnos ilyen az internet, ez benne van a pakliban. Nem egyedi eset.
(#) vagnerjazon hozzászólása Júl 18, 2010 /

Jó estét mindenkinek!

Itt Tapolca északi oldalán van egy mező, és gondoltam, kimegyek fényképezni, és ezt a két "rejtélyt" sikerült lekapnom. A 237-es képet reggel 6 körül csináltam, bal oldalt az égen látható két fényes valami (a jobb oldali elég halvány), és ez önmagában nem nagy dolog, viszont csináltam még egy képet ugyanarról, kb. 2 másodperccel később, és azon már semmi nyoma. A másik képet az előbb csináltam, azon a kép tetején van valami, és az ezt követő képen már ez sincs rajta. Sajnos egyiket sem láttam szabad szemmel, de nem hiszem, hogy kosz lenne az optikán, mert nem úgy néz ki. Vajon mi lehet?
(#) saraha válasza vagnerjazon hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

Az egyértelműen UFO ,mint általában az összes ilyen felismerhetetlen kép.De elkaptad rendesen
(#) _ampervadasz_ válasza vagnerjazon hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

Szia. Érdekes egy jelenség annyi szent.

A fényképeződ sem utolsó (Fine$Pix AX200). Annyi biztos nem a fókuszlencse mozgató mechanikáról visszaverődött fény, vagy valami hasonló, mert ahhoz túl hosszú és egyenes az a csík, a másik, hogy a kompaktgépednek, meg eléggé kicsi a lencséje, így nagyon csekély esélye lenne az előbbi feltevésemnek.
(#) vagnerjazon válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

Ez remélem csak vicc, mert látszik egyértelműen, hogy az égen van a dolog, messze.

Annyi biztos, hogy a felhőréteg, és a fényképező között ment el az a fehér valami.

Esetleg nem vakuztál véleten?
(#) saraha válasza vagnerjazon hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

A 268-ason tuti bogár van még a lábai is látszanak a másik meg egy gigantikus fülpiszkáló
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

Nem vagy semmi te sem.

Szerintem vakuzott egyet, és lekapott egy szúnyogot miközben a hipertérmeghajtójával fénysebességre kapcsolt.
(#) vagnerjazon válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

Nem volt vaku, mellesleg most vettem észre, hogy olyan mintha színe is lenne, méghozzá zöld-fehér/szürke-piros.

Szerintem a kompaktgéped lencséjének színtörése miatt van szerintem.
(#) vagnerjazon válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 18, 2010 /

Lehet... Majd megpróbálom, hogy fényképezek máskor is, de jobban nyitvatartom majd a szemem, hogy lássam, tényleg van-e ott valami.

Tudom! Széttárta a kezét, és azt mondá: légy őhőhhőhh... - és közben köhögött egyet, mert toktorokfájása volt az elmúlt 5 nap munkája miatt miközben a földet teremtette.

ÁÁÁ, nem ér, utólag módosítani. Vagy csak nem vettem észre a legyes poént .
Következő: »»   1257 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem