Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szia. Sziasztok.
Idézet: „Mindenesetre jó érzés mikor tudatosul az emberben , hogy van még cirka 12 órája mondjuk HE-t olvasgatni. ” Annyi szent.
Köszi az már megvan, de magyar feliratot sem találok... Mellesleg szinkronosan kellene, az lenne az igazi. Anno a TV6-on ment.
Én a vízüveget hallottam, hogy amit azzal bevonsz az "tűzálló" lesz. Vagy Teflon, az azt hiszem 3-400 fokig tűzálló műanyag.
Ezt azért nem mondanám.
Kettő héttel ezelőtt, sikerült összebányásznom 12 darab (!!) műszert, de végül egyet sem vihettem el. A dolog úgy nézett ki, hogy bementem az ominózus telepre. Először is amikor régebben voltam ott, akkor még négykor zárt, akkor meg már délután kettőkor, ami azt jelentette, hogy durva 10 perc maradt mindenre. Mondja nekem a hölgy, hogy itt elől van két fakk ehhez ne nyúljunk, amúgy körülnézhetünk. Ez is történt, és összesen 12 darab döpréz műszert kibontottam, kismegszakítót, sőt egy 0,3kW -os frekiváltót. Egyszer csak jön a tulaj nagy bőszen, hogy mit csinálunk itt. Vázoltam neki a helyzetet, és a nő azt mondta ő csak azt mondta körülnézhetünk igen ám, csak nem magában hanem azt mondta: ehhez a két valamiez nem piszka, és nézzünk körül. Amiből azt vettem le, hogy ahhoz már nyúlhatunk ami nem az a két terület. Aztán a 10 perces bontás közben, kb 36 fokban, mindent ott kellett hagynom. De nagyon dicsértem, áldottam a családját a telepvezetőnek. Akkor is elhatároztam, hogy akkor elmegyek egy másik méhtelepre. El is mentem, majd amikor elmondtam emberünknek hogy milyen célzattal jöttünk ide, azt hitte, hogy közben japánul beszélünk hozzá, mert ő még soha sem látott, olyat hogy ilyen, meg olyan elektronikai alkatrész bontás. Olyat is kérdezett tőlem, hogy rendelkezek e kereskedői engedéllyel! Ekkor azért egy hatalmasat néztem, mert akkor gondoltam, ha bemegyek a teszkóba, és kihozok két tucat tejet, akkor, nekem ahhoz kereskedői engedély kell, mert meg kellett keresnem, vagy mi? Csak ne hogy megbüntessen a fogyasztóvédelem, mert romlott tejet vettem! ÁÁÁ! Őrület. Természetesen azt hiszem, hogy a főmuftival beszélgettem, mert az arany nyaklánca, vastagabb volt, mint az én koszorú erem. Öt szóval kifejezve: Ez nem az én napom (volt).
Látom, itt nem sűrűn fordul meg Shafli "kolléga": azért nem hihetetlen, hogy ahol jár, azt a témát x időre be kell fagyasztani, vagy valamit nagyon gyorsan kezdeni kell vele?
Csaljuk gyorsan ide, az off úgy sem volt még befagyasztva!
Én fogadni mernék, hogy részben direkt csinálja, szórakoztatja magát.
Amíg Ti itt "elmélkedtek", addig festettem egy lámpaernyőt... Fekete alapon jobban mutatna, de mégis csak egy lámpaernyő... :whistle:
Ez nagyon jó lett! Világítás közben hogyan mutat?
Szerintem is szép (én viszont attól függetlenül feketét is adtam volna neki, ilyen kificamodott ízlésem van ). Lámpának lámpa, csak fénye nem sok lenne
Háááát, nem az igazi... Végül is csak egy próba volt. Most fújtam életemben először lángnyelveket. A nagyrészét szabadkézzel. Azért, nem lett olyan rossz, elsőnek...
Hali!
Lenne egy gyorsan megválaszolandó kérdésem. Van egy 55v trafóm de nekem csak 15v kel!!! Hány ohm-os ellenállást tegyek,hogy meg legyen a 15v??
Ez itt off-nak számít. Egyébként sehányasat. Ez függ az áramfelvételtől. Esetleg egy soros előtét ellenállás meg egy zener segíthet de itt is tudni kell a fogyasztód áramfelvételét.
Fogd meg, aztán tekerd le a többit.
Kösz -,-
Gyantázott fémházas toroid. Kb 1A áram felvételem van.
Feszültségosztás, feszosztás ellenállatokkal
Hogyan fújtad ezt? Kannával? (festékspray)
AC vagy DC kell? 2 lehetőség:
- Veszel egy normális 230/15- ös traffancsot, vagy - Tekersz egy 55/15V-os trafót. - Harmadik (non plusz ultra megoldás) keresel egy olyan step down IC-t, ami bírja a bemenetén a 80V-ot és a kimenetén tud 1A-t.
Nem. Ez kérlek airbrush. Van fent a honlapomon még 1-2 kép, ha kíváncsi vagy.
Áhá! Hogy mini kompresszor és festékszóró Az állam leesik
Urak, ennek a számnak tudja valaki a címét? Bővebben: Link
Az az érdekes benne, hogy épp én kértem, h. csináljanak vele valamit.
De ma este nagyon jól fog a radír úgy látom. Biztos új még, bejáratás kell neki (h . audiofil legyen).
Egy kis segítséget szeretnék kérni, hátha valaki bennfentesebb nálam, valami repair manual-os oldalon...
Szóval egy digitális fényképezőgéphez lenne szükségem javítási útmutatóra, hátha akad valaki, aki rálel a megfelelő PDF fájlra. A nyelv lényegtelen, felőlem lehet orosz is vagy spanyol, német, angol, bármi... Minolta Dimage 7i Ehhez lenne szükségem egy úgyenvezett repair manual-ra vagyis repair guide-re.
Kérés nélkül is megy az, ez ilyen spéci cucc - valami dolga akad, akkor körbeszántja az egész monitort
David Guetta - Summer Moon
(a szövegéből egy részt beírtam a Google-ba, mert nagyon ismerős volt, és olyan David Guettás, de a kollekciómban nem találtam…)
Parancsoljatok.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |