Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Mondjuk gépre van, de az a baj, hogy nekem papíron kellene.
Nekem is, mert a műhely "2-vel lentebb van"
![]()
Tuti, hogy nem a meghajtóba van beépítve, mert memória nélkül nem megy, meg a proci is melegszik. Ebbe sima mezei dvd író van, mint bármelyik másik laptopban. A hangerőt állítani a billentyűzeten kell, mint amin a rendszerhangerőt is. A win nem tölt be, lehet nem érzékeli a videókártyát és elakad, vagy már a bios nem találja a hardvert vagy hasonló és azért nem megy tovább. A vinyó felpörög, pár másodpercig olvassa és kész.
Üdv!
Én éppen az előbb játszottam egy hasonló tüneteket produkáló géppel. Win XP volt rajta. A gép odáig jutott el, hogy bekapcsoltad, vinyó felpörög-kattog, ezután semmi, a monitor jelet sem kapott, a gépen is csak a zöld led világított. Megoldás: HDD kábelek cseréje. Volt már ilyen problémám Win 7-es géppel is, ott is ugyan ez volt a megoldás. Ezek asztali gépek voltak, tehát laptopban nem tudom mit használ ha megmozgatod egy kicsit a HDD-t, vagy esetleg kicseréled egy teszt erejéig.
Vinyó nélkül Ubuntu cd-vel sem csinált semmit. Direkt kipróbáltam vinyó nélkül, de semmi. Ja igen. Vinyó nélkül, xp cd-t betettem és olvasta folyamatosan befelé. Egy ideig olvasta, majd gondolom hiányolta a vinyót.
![]() Szerk.: Amúgy is ha szétszedve minden kézmeleg, langyos a gpu meg jéghideg, akkor valami gond ott van.
Ez úgy ahogy jó lenne, csak nincs lábkiosztás. Bővebben: Link De azért jobb a semminél.
Nem rossz! De valóban jó lenne egy lábkiosztás is..
szervezzünk be pár embert, mindenki megcsinál 1 oldalt, azt jónapot
![]() ![]()
Én másként gondolom. Megcsinálni egy rajzot amin megvannak a variációk (BCE, EBC, CBE, stb) aztán az ábrákat beszámozni. Majd ezt a számot a félvezető mellé odaírni
![]()
Tudja esetleg valaki, hogy a Nokia 5800-ámat hogyan tudnám rávenni, hogy megjelenítse az albumborítókat? Kettőt magától megjelenít úgy, hogy az album mappájában van egy "Folder.jpg" nevű képfájl. De ha én bemásolok egy képet majd átnevezem ugyan erre, akkor azt nem mutatja! Ötlet?
![]()
Úgy tudom, hogy az album borító képe a fájlok tulajdonságaihoz van beírva. kell egy program, ami tudja ezeket szerkeszteni és menni is fog. Itt egy videó, ott a program neve is, amivel bele lehet tenni. Bővebben: Link
Wow, na erről van itten nagyba szó.
![]() ![]()
A következő képen elrejtettek egy autót: Link. A szemfüles megtalálót sajnálattal tájékoztatom, hogy egy, akarom mondani, két sokkal fontosabb részlet viszont elkerülte a figyelmét...
![]() ![]()
Ezt mitől? Vákuum? Egyébként Jó reggelt mindenkinek!
![]()
Sziasztok, jóreggelt mindenkinek.
Így már értem a dolgot. ![]()
Ez nem rég volt a Time Wrap-ben.
Megtöltötték a tartály belsejét forró gőzzel és hirtelen lehűtötték a külsejét. Ezzel a nagy tartállyal nem volt olyan látványos, de a sima hordóval nagyon látványos volt, mert egy pillanat alatt összeugrott.
Sziasztok, egy nagyon kedves kolléga felhívta a figyelmemet, hogy a 92/3 és 92/4-es Hobbi Elektronika újságba vannak általános tranyó katalógusok lábkiosztással, nekem megvannak ezek a számok, de hiányoznak belőle a katalógusok, valakinek esetleg nem lenne meg?
Üdv. Doncso
Szia.
Nekem van ebből egy Katalógus nevű gyűjteményem,ha kell azt elküldhetem a mail-edre 22MB.
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni mert óriási bajba vagyok. A lakkfilcből kifolyt a festék és ráfolyt a kültéri csempére. Hígítóval próbáltam leszedni de sajnos alig jött belőle valami. Ezt valahogy lelehet szedni vagy anyumék kifognak herélni? ![]() ![]() ![]()
Az még hagyján, de nekem ez is magas:
Idézet: „Jel-zaj arány: >-103dB, 'A' súly 2/3 teljesítménynél” Mi az a "súly" én azt hittem eddig,hogy az a tömeg...vagy valamit nem jól tudok?
Az a szörnyű,hogy van is az ilyesmiknek piaca :eek2:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |