Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Rá van írva Lánc - meg motor, ami húzgálja (színpadtechnika) Amúgy tényleg szépek!
Igen. A képen látszik is, hogy mi van benne. Azt kellett volna írni, hogy chain hoist, de az nem fért ki....
Oké hogy emelő. De mire jó ez egy színpadon?
Ha a traverzeket összeépíted, egyesével viszed fel a hátadon a többszáz Par reflektort, Line Array hangfalak mázsáit, és a hasonló berendezéseket? Nem! A földön összeszereled, és a komplett hidakat emeled a helyére, aztán csak rögzíteni kell felmászni Ugye hogy egyszerűbb?
Helló mindenkinek. Én is próbálkozok építeni dolgokat. Megmutatnám a két elkészült "alkotásom". Az egyik Atilla86-által tervezett labortápegység, a másik szintén Attila86-tervezte forrasztóállomás II. nagyon köszönöm a kapcsolásokat és nagyon jó az oldalad Lenne egy olyan kérésem hogy csak halkan röhögjétek ki a dobozolás minőségét
Helló. Az egyik ismerősöm faterjától kaptam, aztán gondoltam elhasználom oda ahova való. Ettől kicsit egyedibb lett. Action2K: Köszönöm, próbálkozok jót alkotni
Attól eltekintve, hogy ezek a csavarok NEM oda valók, semmi gond nincs vele! Próbálkozásnak túl jó
Ha hiszed, ha nem azok oda valók (ha a labortápra gondoltál) A doboz alja fa, meg a felső rész két végén elől/hátul van 1-1 fa merevítő, amihez hozzá van csavarozva a tető meg az eleje/hátulja. Ezért kell bele facsavar. Kicsit primitív, de strapabíró.
Ezt tök komolyan gondolod, hogy az oda van kitalálva?
Süllyesztett fejű helyett "D" fejűt tegyél ilyen helyekre…
Elnéztem! Bocsánat.:peace: Azt hittem hogy a facsavar az érdekes. Ezeket is csak találtam a műhelyben, nem vettem (még a faterom cuccaiból maradt). Bár talán még lehet orvosolni egy pl: 2mm-el nagyobb fúróval való megfúrással és az akkor beljebb lehet csavarni a csavarokat. Majd ha újrafestés lesz, lehet megcsinálom, meg teszek rá hord.fület. És köszönöm a csavar típust, nem tudtam mi a neve. Megint tanultam
Idézet: „Az áramkörökre kimondottan van szilikon amivel be lehet önteni,” Igen. Szilorka SG, és a szilor KFT gyártja.
"facsavar" is van "D" fejjel, el se hiszed, mennyire más lesz az egész, ha kicseréled őket
Akkor az is lesz Köszönöm a tippet, holnap veszek is hozzá
Az a "D" fejű csavar az lencse fejű csavar
Egyébként ha aláteszel egy alátétet már jobban néz ki, meg többet is tart.
Ott a pont, és alátéttel sem nézne ki túl bizalomgerjesztően. Várjuk a gazda reakcióit a csere után
Az igen jó anyag abból lehet öntőformát is csinálni műgyanta öntéséhez
Azért én maradok a szilikon guminál ,ha már műgyanta a téma :smoke:
Például a mellékelt képen látható tetőt mozgatja. Fel és le
Vagy azt hogy emelő, és az kifért volna...
Csakhogy ez nem emelő....hanem láncmotor.
A funkciót kifejezné és magyarul van. Egyébként akár darunak is hívhatnád.
A szilorka 2 komponenses szilikon gumi, katalizátor hatására szilárdul meg, nagyon jól össze kell keverni és nem árt vákumolni. Te milyen anyagot használsz helyette, lehet hogy már elavultak az ismereteim, rég nem öntöttem már szerepjátékhoz kockákat
Novia (Polychem) nél kapható formagumit.
Ezt nem létszükséglet vákumolni ,bár még tökéletesebb lehetne. 1 kg =8250Ft katalizátorral együtt ,4-6 óraután bontható a forma. Tökéletes formavisszaadó ,viszont a gyanta (Biresin G26) idővel megeszi sajnos. |
Bejelentkezés
Hirdetés |