Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1289 / 3599
(#) Norberto válasza Action2K hozzászólására (») Aug 2, 2010 /

Köszi, utánajárunk!
(#) Ricsi89 válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Aug 2, 2010 /

A HTC a legjobb pda mobil gyártó. Rengeteg tapasztalat van a hátuk mögött, nagyon rég óta csinálnak már ilyeneket. Nekem is volt HTC telóm, most meg egy általuk tervezett és készített, de SonyEricsson emblémás telóm van.
(#) (Felhasználó 4577) válasza Müszi hozzászólására (») Aug 2, 2010 /

Én HTC Trinity.
Wizard-ot szerettem volna, de nincs benne GPS és csak 200MHz-es. A Trinity pedig valamivel kisebb is.
(#) (Felhasználó 4577) válasza Ricsi89 hozzászólására (») Aug 2, 2010 /

Szerintem is ez a legjobb. Mára már a Nokia is elvesztette a minőségét. Van itthon egy 3310-es, a legelső mobil a családban, majdnem 10 éves, de azóta is telefon, semmi baja sincs.
(#) 7805 hozzászólása Aug 2, 2010 /

üdv

Nemtudom mit mondjak Eztnézzétek
(#) zoly15 válasza 7805 hozzászólására (») Aug 2, 2010 /

Azért a srác már tud valamit
(#) 7805 válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 2, 2010 /

Műanyag vödörrel elég keményen nyomja
(#) zoly15 válasza 7805 hozzászólására (») Aug 2, 2010 /

Legalább nem a szemétre megy
(#) zolika60 válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 2, 2010 /

Dehogynem csak előbb szétveri őket. Elég rendes készlet volt mellette felhalmozva.
(#) _ampervadasz_ válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 2, 2010 /

Ha olyan könnyen eltudnék aludni.

Ismerek olyan embert aki 10 perc alatt mély álomba képes magát küldeni, viszont ő sem képes felkelni reggelt.
(#) _ampervadasz_ válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 2, 2010 /

Idézet:
„Jaj, hát hogyan lehet úgy elaludni, hogy 5:21-kor már fent vagy?”

Úgy, hogy reggel 4.37 kor megy a busz, és ahhoz már fel kéne kelni legkésőbb 4.10 kor.
(#) zolika60 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Aug 2, 2010 /

Az rettenetes. Nekem csak 6 körül kell kelnem, de az is nagyon korán van.
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 2, 2010 /

Ebben igazad van, aláírom, de nekem akkor sem megy a felkelés. Ráadásul engem kb 8 éve keltettek fel reggelente.
(#) _ampervadasz_ válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 2, 2010 /

Erre van egy híres mondásom: Ez van ezt kell szeretni.
(#) zoly15 hozzászólása Aug 2, 2010 /

Ha már felkelés.. Én ma annyira vártam a szkópot hogy már reggel 5:30 tól ébren vagyok. Holott elterveztem hogy csak 8 kor fogok felkelni. Nem tehetek róla, ilyen vagyok, ha valamit nagyon várok ébresztő sem kell..
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Aug 2, 2010 /

Nem tudom miért lett eltávolítva a hozzászólásom, hiszen nem elektronika jellegű volt a kérdés, hanem egy email magyarról angolra való lefordítása amihez egy magyarázatot fűztem, ami úgymond mindennapi jellegű dolog, olyan mint amikor vennék egy fitnesz gépet és adatlapot kérnék hozzá, de ahhoz hogy feltudjam venni a forgalmazóval a kapcsolatot kéne egy tolmács.
(#) (Felhasználó 4577) válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Aug 2, 2010 /

Én válaszoltam is, meg is írtam az angol e-mail-t, csak el kellett volna küldened. Azt hittem, hogy Te törölted és töröltem én is.
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 2, 2010 /

Köszi a segítséget, de az online webfordítókkal, már ráfáztam csúnyán egypárszor, ezért lett volna szükségem a humán fordítóképességre.
(#) mineral hozzászólása Aug 2, 2010 /

Sok minden elfér itt az off-ban. És sok minden van is. Kiegészíteném egy kis cukisággal.

Bővebben: Link

Nekem nagyon tetszik. Biztos vannak még apaság előtt álló pákások.
(#) _ampervadasz_ válasza mineral hozzászólására (») Aug 2, 2010 /

Ez nagyon jó! Nekem nagyon tettszik.
(#) zolika60 hozzászólása Aug 2, 2010 /

Nem tudom, van-e köztetek asztalos, vagy ezekhez a dolgokhoz értő? Arra lennék kíváncsi tudja-e valamelyikőtök hogyan hívják azt a technikát amikor egy deszka felületen a kiesett csomó helyén kifúrják (marják) a csomóhelyét és egy pont a lyukba illő darabbal pótolják? Vagy, hogy hol szerezhetők be az ehhez való szerszámok? Próbáltam guglizni, de ne jutottam eredményre. :no:
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Aug 2, 2010 /

egy kis segítséget szetnék kérni.

Volt korábban szó arról, hogyha beütök a cmd -be egy parancsot és egy cimet ,akkor megmondja, hogy hány állomáson ment keresztül.

A baj az hogy elfelejtettem a parancsot és a szintaxist is.

Valaki tudna feltudná frissíteni az emlékezetem?

köszönöm.
(#) klemo86 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 2, 2010 /

Szeretnék felmenni Pestre egy pár hangfalért, csak fél órája lemondták a fuvart, és holnap esetleg szerdán vagy csütörtökön nagyon fontos lenne felmenni értük. Benzinköltség alap. Persze sose ér rá semmi ismerősöm, meg hasonlók
(#) mineral válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Aug 2, 2010 /

tracert www.hobbielektronika.hu

Zikszpé alatt. Volt op. rendszer ahol Iptracert kell/kellett írni

Több infó tracert /?

(#) zolika60 válasza klemo86 hozzászólására (») Aug 2, 2010 /

Egy futárszolgálat nem jó? 4-5000 Ft-ért leviszik egy nap alatt. szerintem a benzin többe kerül. Szívesen segítenék, de én Valkón lakom.
(#) _ampervadasz_ válasza mineral hozzászólására (») Aug 2, 2010 /

Köszi a gyors választ, így már eszembe jutott.
(#) klemo86 válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 2, 2010 /

Itt csak egy probléma van, meg is kéne hallgatni, mert akármi akármilyen szép és jó, azért nem árt vigyázni, ha használtan vesz ilyet az ember (Máshogy nem megy…) Max felmegyek vonattal, aztán lepostáztatom…
(#) poros válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 2, 2010 /

Hozzáértő nem vagyok de nekem is van ilyenem az AKE kft nél vásároltam egy készletet. Nem tudom mi a hivatalos neve,ennek az eszköznek de próbálj meg ezen a linken rákeresni.http://www.ake.hu/
(#) zolika60 válasza klemo86 hozzászólására (») Aug 2, 2010 /

Jobb a futár mint a posta, mert házól házig viszi. Nem is drágább és a csomagolással sem kell annyit vacakolni. Ráadásul egy nap, vagy kevesebb.
(#) poros válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 2, 2010 /

Talán dugózó készlet?
Következő: »»   1289 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem