Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1290 / 3599
(#) zolika60 válasza poros hozzászólására (») Aug 2, 2010 /

Köszönöm. Próbálkozom.
(#) wifiman hozzászólása Aug 2, 2010 /

(#) _ampervadasz_ válasza wifiman hozzászólására (») Aug 2, 2010 /

Ejj ez nagyon szép. Már le is mentettem.
(#) kadam válasza wifiman hozzászólására (») Aug 2, 2010 /

Ez nem Jackson egyik száma? Valamiért úgy hallom.
(#) 7805 hozzászólása Aug 2, 2010 /

Üdv
boccs az off ért

Érdeklődni szeretnék hogy valaki ismer -e egy olyan progit amivel egy mp 4 nek a rejtett file ait meg lehet nézni pl a játékokat stb köszönöm előre is..
(#) zenetom válasza 7805 hozzászólására (») Aug 2, 2010 /

Hali!
Mi az az "mp 4" ?
(#) 7805 válasza zenetom hozzászólására (») Aug 2, 2010 /

Üdv

Xpert mini Mp3/ Mp4 player így érthetőbb?
(#) wifiman válasza kadam hozzászólására (») Aug 2, 2010 /

Dede. Az övé. Ez a manus feldolgozza a már meglévő számokat. Nemis rosszul
(#) zenetom válasza 7805 hozzászólására (») Aug 2, 2010 /

Ja, hogy magának a lejátszónak...
Nincs gyári szoftver hozzá?
(#) 7805 válasza zenetom hozzászólására (») Aug 2, 2010 /

Nem igazán talállok hozzá gyári softvert de éppen ezzel vana bajom hogy elégég csúnyácska szegény
(#) nagy hoho hozzászólása Aug 2, 2010 /

Van valaki aki vegyszerbolt közelében lakik és tudna nekem segíteni? Nátrium acetátra lenne szükségem.
(#) idlob válasza 7805 hozzászólására (») Aug 3, 2010 /

Ezekben nem rejtet fájlokként vannak a "programok", hanem a készülék firmware-jébe van "égetve". Néhány korai s1 klónt verziót lehetett még módosítgatni az s1res programmal, a szoftvert azonban nem fejleszti tovább a gazdája, így elég lutri, hogy működik-e a te készülékeddel. A firmware tartalmazza a bootloadert is, ez azért veszélyes, mert ha nem sikerül tökéletesen kiolvasni/mosdósítani/visszatölteni, akkor a készüléked menthetetlenül használhatatlanná válik.
(#) SzervízMacska válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 3, 2010 /

Esetleg koronafúró? :hide:
(#) lapose válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 3, 2010 /

Szia!

Talán itt: Bővebben: Link
(#) zolika60 válasza lapose hozzászólására (») Aug 3, 2010 /

A lyukfúró szerszám rendbenvan. A bele illeszkedő darab előállítása a probléma. Azt gondoltam (lehet, hogy naívan) ez is egy kapható dolog mint a csapoló tipli. Vagy létezik olyan szerszám ami kivágja. Ennek a nevére volnék kíváncsi. Nézegetem az asztalos oldalakat. de még nem jutottam eredményre. Mennyivel egyszerűbb volna az élet, ha elektronikai kérdésem volna.
(#) Doncso válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 3, 2010 /

Lényegébe neked egy fa karika kellene, egy kör? Ezt körfűrésszel kivághatod. :hide: . Egyébként érdekes a feltevés, így hirtelen azt mondanám, van az a szerszám ami szintén kört vág a fába, ilyen hajlított fűrészlap az oldala,fúrógépbe lehet fogni, de annak is a közepén egy fúrószár van, az vezeti meg, de ha ilyennel vágsz egy fakarikát, akkor is ott van a közepén még egy kisebb juk, azt meg befoltozni fa csappal? De az meg már hogy néz ki? Ilyenre gondolok. Bővebben: Link
(#) zolika60 válasza Doncso hozzászólására (») Aug 3, 2010 /

Ha álványos gépbe fogod, a fúrószár kihagyható belőle. De sajnos ezzel a tehnikával nem lehet olyan pontos dugót vágni. Pedig valahogy csinálják, mert láttam ajtón meg ablakon ilyen javítást. Azért próbálok rájönni hogyan működik a dolog, mert hajópadlót raktam az egyik szobába és néhány helyen kiesett a csomó.
(#) hapro válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 3, 2010 /

Van dugó készítő fúró, és göcsfúró a becses nevén, vagy forstner fúró (vagy aminek nevezzük). Ezek vannak sok méretben, és jó drágák. Ni: Bővebben: Link

Egyébként nem tudjátok hol van ez a "gyár"...ide mennék dolgozni: Bővebben: Link
(#) hapro válasza nagy hoho hozzászólására (») Aug 3, 2010 /

Megnézem, de ez egy kicsi bolt itt mellettünk, és leginkább festékbolt, de amolyan mindenes is egyben, hátha...

zolika60: most nézem az eredeti kérdésedet...menj el a mogyoródi út elejére, talán 5 a házszám, a kisvakond szerszámkereskedésbe, és ott találsz ilyet. Az a legjobb faipari szerszámbolt pesten. Vackokat nem árulnak, és nincsenek elszállva árügyileg sem! ami nem utolsó szempont, mindent be tudnak szerezni, és lehet velük beszélgetni
(#) hapro válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 3, 2010 /

Dehogynem..írtam: dugókészítő fúró.
(#) zolika60 válasza hapro hozzászólására (») Aug 3, 2010 /

Köszönöm. Megpróbálom ott.
(#) SzervízMacska válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 3, 2010 /

Én megmondom, barátom! Faeszterga. :yes:
(#) zolika60 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Aug 3, 2010 /

Az is lehetne, ha nem az eredeti dszkát használjuk. Mert azt nem kőnnyű szálirányra merőlegesen befogni. Bár tán nem lehetetlen, meg is kérdezem az esztergályos ismerősöm.
(#) poros válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 3, 2010 /

Vagy tíz éve vettem olyan 20 ezer körül. Egyébként eladó mert nincs rá szükségem. :hide:
(#) Dióda válasza poros hozzászólására (») Aug 3, 2010 /

Mondjuk ez faipari maró speciel.

Amugy az eredeti kérdésre csak annyit hogy ki lehet fúrni a görcsöt szépen majd egy úgynevezett koronafúróval bele passzolót kivágni máshonnan.
Ezzel spec az a probléma ha a deszka colos vagy annál vastagabb mert olyan nagy koronát még nem láttam.
Ott már a belevalót kiszúrószerszámmal kell előállítani vagy egy esztergán legyártani.
Óva intek mindenkit a korona fúró kézifúróban való használatától. Az volt a marha aki azt kitalálta. Már bocsánlat de életveszélyes. Csak asztali vagy állványos fúróban szabad használni.
Ugyanigy a kiszúró szerszámot is.
Ha valakit érdekel keressen meg és lerajzolom hogy néz ki és egy vasas simán le tudja gyártani.
Én kiszúróval szoktam a hangdobozokon a hangsugárzó helyeket kivenni és tökéletes .
(#) poros válasza Dióda hozzászólására (») Aug 3, 2010 /

Speciel én valamikor akác fa játszó terekhez készítetem elemeket akkor volt rá szükségem.
Egy régi orosz 300wattos kézi fúróval fúrtam ki a bekorhadt ághelyeket és 5 centis padlóból a bele való dugót ugyan azzal a 300 wattos fúróval.
(#) Dióda válasza poros hozzászólására (») Aug 3, 2010 /

Állat ! Teh-teh-teh fúrógyilkos!

Nem azt mondtam hogy nem lehet de nem biztonságos .
Bár amatőr körökben sokszor megcsinálunk olyant ami életveszélyes és nem szabályos.
(#) SzervízMacska válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Aug 3, 2010 /

Ez csak 100W-os...
(#) Action2K hozzászólása Aug 3, 2010 /

Cö-cö. van ilyen is: Bővebben: Link
(#) poros válasza Dióda hozzászólására (») Aug 3, 2010 /

Szegényke Ő az áldozat ha valamilyen barbár munka van. Ha mesélni tudna :violent: , ebben még benne van az anyag igazi MADE IN RUSZKI. :boxer:

SDC10155.JPG

Következő: »»   1290 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem