Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ejj ez nagyon szép. Már le is mentettem.
Ez nem Jackson egyik száma? Valamiért úgy hallom.
Üdv
boccs az off ért Érdeklődni szeretnék hogy valaki ismer -e egy olyan progit amivel egy mp 4 nek a rejtett file ait meg lehet nézni pl a játékokat stb köszönöm előre is..
Üdv
Xpert mini Mp3/ Mp4 player így érthetőbb?
Dede. Az övé. Ez a manus feldolgozza a már meglévő számokat. Nemis rosszul
Ja, hogy magának a lejátszónak...
Nincs gyári szoftver hozzá?
Nem igazán talállok hozzá gyári softvert de éppen ezzel vana bajom hogy elégég csúnyácska szegény
Van valaki aki vegyszerbolt közelében lakik és tudna nekem segíteni? Nátrium acetátra lenne szükségem.
Ezekben nem rejtet fájlokként vannak a "programok", hanem a készülék firmware-jébe van "égetve". Néhány korai s1 klónt verziót lehetett még módosítgatni az s1res programmal, a szoftvert azonban nem fejleszti tovább a gazdája, így elég lutri, hogy működik-e a te készülékeddel. A firmware tartalmazza a bootloadert is, ez azért veszélyes, mert ha nem sikerül tökéletesen kiolvasni/mosdósítani/visszatölteni, akkor a készüléked menthetetlenül használhatatlanná válik.
Esetleg koronafúró? :hide:
A lyukfúró szerszám rendbenvan. A bele illeszkedő darab előállítása a probléma. Azt gondoltam (lehet, hogy naívan) ez is egy kapható dolog mint a csapoló tipli. Vagy létezik olyan szerszám ami kivágja. Ennek a nevére volnék kíváncsi. Nézegetem az asztalos oldalakat. de még nem jutottam eredményre. Mennyivel egyszerűbb volna az élet, ha elektronikai kérdésem volna.
Lényegébe neked egy fa karika kellene, egy kör? Ezt körfűrésszel kivághatod. :hide: . Egyébként érdekes a feltevés, így hirtelen azt mondanám, van az a szerszám ami szintén kört vág a fába, ilyen hajlított fűrészlap az oldala,fúrógépbe lehet fogni, de annak is a közepén egy fúrószár van, az vezeti meg, de ha ilyennel vágsz egy fakarikát, akkor is ott van a közepén még egy kisebb juk, azt meg befoltozni fa csappal? De az meg már hogy néz ki? Ilyenre gondolok. Bővebben: Link
Ha álványos gépbe fogod, a fúrószár kihagyható belőle. De sajnos ezzel a tehnikával nem lehet olyan pontos dugót vágni. Pedig valahogy csinálják, mert láttam ajtón meg ablakon ilyen javítást. Azért próbálok rájönni hogyan működik a dolog, mert hajópadlót raktam az egyik szobába és néhány helyen kiesett a csomó.
Van dugó készítő fúró, és göcsfúró a becses nevén, vagy forstner fúró (vagy aminek nevezzük). Ezek vannak sok méretben, és jó drágák. Ni: Bővebben: Link
Egyébként nem tudjátok hol van ez a "gyár"...ide mennék dolgozni: Bővebben: Link
Megnézem, de ez egy kicsi bolt itt mellettünk, és leginkább festékbolt, de amolyan mindenes is egyben, hátha...
zolika60: most nézem az eredeti kérdésedet...menj el a mogyoródi út elejére, talán 5 a házszám, a kisvakond szerszámkereskedésbe, és ott találsz ilyet. Az a legjobb faipari szerszámbolt pesten. Vackokat nem árulnak, és nincsenek elszállva árügyileg sem! ami nem utolsó szempont, mindent be tudnak szerezni, és lehet velük beszélgetni
Dehogynem..írtam: dugókészítő fúró.
Én megmondom, barátom! Faeszterga. :yes:
Az is lehetne, ha nem az eredeti dszkát használjuk. Mert azt nem kőnnyű szálirányra merőlegesen befogni. Bár tán nem lehetetlen, meg is kérdezem az esztergályos ismerősöm.
Vagy tíz éve vettem olyan 20 ezer körül. Egyébként eladó mert nincs rá szükségem. :hide:
Mondjuk ez faipari maró speciel.
Amugy az eredeti kérdésre csak annyit hogy ki lehet fúrni a görcsöt szépen majd egy úgynevezett koronafúróval bele passzolót kivágni máshonnan. Ezzel spec az a probléma ha a deszka colos vagy annál vastagabb mert olyan nagy koronát még nem láttam. Ott már a belevalót kiszúrószerszámmal kell előállítani vagy egy esztergán legyártani. Óva intek mindenkit a korona fúró kézifúróban való használatától. Az volt a marha aki azt kitalálta. Már bocsánlat de életveszélyes. Csak asztali vagy állványos fúróban szabad használni. Ugyanigy a kiszúró szerszámot is. Ha valakit érdekel keressen meg és lerajzolom hogy néz ki és egy vasas simán le tudja gyártani. Én kiszúróval szoktam a hangdobozokon a hangsugárzó helyeket kivenni és tökéletes .
Speciel én valamikor akác fa játszó terekhez készítetem elemeket akkor volt rá szükségem.
Egy régi orosz 300wattos kézi fúróval fúrtam ki a bekorhadt ághelyeket és 5 centis padlóból a bele való dugót ugyan azzal a 300 wattos fúróval.
Állat ! Teh-teh-teh fúrógyilkos!
Nem azt mondtam hogy nem lehet de nem biztonságos . Bár amatőr körökben sokszor megcsinálunk olyant ami életveszélyes és nem szabályos.
Ez csak 100W-os...
Cö-cö. van ilyen is: Bővebben: Link
Szegényke Ő az áldozat ha valamilyen barbár munka van. Ha mesélni tudna :violent: , ebben még benne van az anyag igazi MADE IN RUSZKI. :boxer:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |