Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Időkép szerint egy darabig nyugi lesz, reméljük egész nap.
Lassan indulok én is, jó utat mindenkinek! ![]()
Elosztót vigyek? Ha lessz ott, akkor inkább nem bontanám ki...
![]()
Helyzetjelentés?
![]() Van-e valaki aki ott netezik?
Erre én is kiváncsi vagyok.
Egy online live kamerát simán üzembe lehetett volna helyezni
![]() Lássuk mi is folyok ott ha már nem tudunk ott lenni.
Majd egy pár képet rakjatok fel kérlek, sajonos nem tudtam elmenni.
![]() ![]() ![]()
Most értem haza, nagyon jó volt a találkozó, bánhatja a ki nem jött
![]()
Hálás köszönet a szervezőknek és a szakácsoknak a nagy nagy erőfeszítést!
![]() ![]() ![]() Üdv Tamás
Szerintem meg lazán vezényelték a szervezők !
![]()
A szakácsot dicsérni tudom.
![]() ![]() ![]() Nagyon szépen köszönjük szerintem mindannyian a szervezést!
Én is nemrég értem haza a taliról. Csak erősíteni tudom az előttem szólókat. Jó társaság, finom ételek, és hideg sörök és üdítők, valamint jó kávé emelte a nap fénypontját!
Köszönjük a szervezőknek ezt a szép napot!
> Ami a "melegséget illeti" várható volt hogy az ebéd átcsúszik vacsorába (vagy uzsonna), tekintve a méretetét és azt hogy mikor fogtunk hozzá. Mondjuk előétel volt azért (pl. zsíroskenyér szilvával
![]() > A "Gafly" feliratú fehér hármas elosztóm is meglett (ott volt a bepakolandó de el_sem_vitt cuccok között ![]() > A piros műanyag lavórt viszont ott felejtettem... Szép volt, köszönöm a szervezőknek meg a főszakácsnak (sokat tanultam). Valamint végre sikerült kicsit bővebben is beszélgetni többekkel is (sajnos nem mindenkivel akivel szerettem volna).
> A piros műanyag lavórt viszont ott felejtettem...
De én nem! Nálam átvehető az áru! ![]()
Haza értem én is. Bár a kajáról lemaradtunk (nem értük volna el a vonatot), ennek ellenére jól éreztem magam.
Azért élőben jobban előjönnek az egyéniségek ![]() Köszönet a szervezőknek! Hapronak külön köszönöm a fuvart ![]()
nem ok osztottak rosszul, te etted tul forron
![]()
bocs, en mindig hulyesegekkel jovok, de talan jovore meg lehetne probalni ottalvosra csinalni a videkieknek. Ahogy irtam/mondtam, IIIkerben meg lehet oldani, akar halozsakos a tornateremben v. a szinhazteremben, vagy valami 1-2 ezer forint/agy aron, es akkor talan nem kell annyira rohanni. Es talan az autosok is kicsit tudnak lazitani, mert ott lehet hagyni a verdat zart terepen, s masnap elvihet
![]()
No hazaérkeztem. Rakok fel pár fotót a találkozóról, ami nagyon rövidnek tűnt. Sok emberrel nem tudtam beszélni, akikkel szerettem volna. Azt hiszem ismét egy jó buli volt. Talán ha 2dl kaja maradt az üst alján.
![]()
Sajnos én nem mentem el, elnézést kérek ez miatt a szervezőktől, és attól, aki esetleg számított rám. Nem akarom mentegetni magam (viharral, elalvással, miegymással), időben felkeltem, és egyszerűen nem volt kedvem elindulni, bütykörésztem, kertészkedtem egész nap.
![]() Örülök, hogy az időjárás kegyeibe fogadta a rendezvényt, és aki ott volt jól érezte magát. ![]()
Nemrég mi is hazaértünk, köszönjük a szervezőknek ezt a jó kis napot. Nagyon jól éreztük magunkat, jót ettünk, beszélgettünk, mulattunk.
![]()
Én most értem haza, nagyon-nagyon szuper volt, "honvágyam" van vissza.
![]() Nekem is rövidnek tűnt, annyira maradtam volna még. Egy nagy köszönet a szervezőknek!! :yes:
Én meg pesten maradtam, nem tudtam megoldani, hogy hazaérjek, csak ha legkésőbb 15:00-kor elhagyta, vpéna a terepet. Így most itt vagyok Pesten holnapig. Én is nagyon jól éreztem magam, szuper volt minden!!
Az a lényeg, hogy minden rendben van.
Sziasztok,
Tényleg nagyon sajnálom, hogy nem tudtam elmenni erre a találkozóra sem, pedig szerettem volna. Remélem, hogy jövőre, ha netán ismét lenne eltudok majd menni. Idézet: „azt a kis napszúrást majd kiheverem..” Szóval amíg mi vért izzadtunk a megerőltető szervezési, és lebonyolítási munkában, Te a hasadat süttetted a napon. És túlzásba vitted. Kérnénk 2000HUF-ot befizetni utólagosan a kasszába napozási díj gyanánt. ![]()
Kedves úraim, Kedves barátaim!
A mai napon nagyon jól éreztem magam és sok jó embert ismertem meg. Mindenkinek nagyon köszönöm azt a mérhetelen sok szeretetet és barátságot amit tőletek kaptam. Ürölök, hogy ott lehettem és új embereket (éles elméket) ismrehettem meg. Igazság szerin még mindig a hatása alatt vagyok és meg is iszok pár sört, hogy feltudjam dolgozni ![]() Szóval mindent nagyok köszönök. ("egy élmény volt") ![]() Remélem mindenkinek ízlett a köbzoli és jómagam által kreált fejedelmi étek. ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |