Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   90 / 199
(#) zenetom hozzászólása Aug 14, 2010 /

Időkép szerint egy darabig nyugi lesz, reméljük egész nap.
Lassan indulok én is, jó utat mindenkinek!
(#) Attila86 hozzászólása Aug 14, 2010 /

Elosztót vigyek? Ha lessz ott, akkor inkább nem bontanám ki...
(#) szamóca válasza Attila86 hozzászólására (») Aug 14, 2010 /

Abból sohase elég.
(#) interferi hozzászólása Aug 14, 2010 /

Lassan én is elindulok.
(#) vtsoftware hozzászólása Aug 14, 2010 /

Helyzetjelentés?
Van-e valaki aki ott netezik?
(#) Georgee válasza vtsoftware hozzászólására (») Aug 14, 2010 /

Erre én is kiváncsi vagyok.
(#) tbence3 hozzászólása Aug 14, 2010 /

Egy online live kamerát simán üzembe lehetett volna helyezni
Lássuk mi is folyok ott ha már nem tudunk ott lenni.
(#) sound hozzászólása Aug 14, 2010 /

Majd egy pár képet rakjatok fel kérlek, sajonos nem tudtam elmenni.
(#) kocsgab002 válasza sound hozzászólására (») Aug 14, 2010 /

Most értem haza, nagyon jó volt a találkozó, bánhatja a ki nem jött Nagyon finomakat ettünk...Egy-két kép, sajnpos többre nincs időm.
(#) csuklo válasza Norberto hozzászólására (») Aug 14, 2010 /

Hálás köszönet a szervezőknek és a szakácsoknak a nagy nagy erőfeszítést!

Üdv Tamás
(#) CIROKL válasza csuklo hozzászólására (») Aug 14, 2010 /

Szerintem meg lazán vezényelték a szervezők !
(#) lewi hozzászólása Aug 14, 2010 /

A szakácsot dicsérni tudom. Bár sajna túl melegen lett kiosztva az étel. Most már csak annyit érzek, hogy a nyelvem mint a csiszolópapír, és jól leégett!
Nagyon szépen köszönjük szerintem mindannyian a szervezést!
(#) slogan válasza CIROKL hozzászólására (») Aug 14, 2010 /

Én meg legközelebb nem a végére megyek
(#) Travolta hozzászólása Aug 14, 2010 /

Én is nemrég értem haza a taliról. Csak erősíteni tudom az előttem szólókat. Jó társaság, finom ételek, és hideg sörök és üdítők, valamint jó kávé emelte a nap fénypontját!

Köszönjük a szervezőknek ezt a szép napot!
(#) Gafly hozzászólása Aug 14, 2010 /

> Ami a "melegséget illeti" várható volt hogy az ebéd átcsúszik vacsorába (vagy uzsonna), tekintve a méretetét és azt hogy mikor fogtunk hozzá. Mondjuk előétel volt azért (pl. zsíroskenyér szilvával ). Szerintem a mennyiség ami főzve lett pont elég lett, talán senki nem maradt éhen és sokat kiönteni sem kellett (amikor eljöttem már szinte semmi sem volt az üstben).
> A "Gafly" feliratú fehér hármas elosztóm is meglett (ott volt a bepakolandó de el_sem_vitt cuccok között ).
> A piros műanyag lavórt viszont ott felejtettem...
Szép volt, köszönöm a szervezőknek meg a főszakácsnak (sokat tanultam).
Valamint végre sikerült kicsit bővebben is beszélgetni többekkel is (sajnos nem mindenkivel akivel szerettem volna).
(#) Travolta válasza Gafly hozzászólására (») Aug 14, 2010 /

> A piros műanyag lavórt viszont ott felejtettem...

De én nem! Nálam átvehető az áru!
(#) IMi hozzászólása Aug 14, 2010 /

Haza értem én is. Bár a kajáról lemaradtunk (nem értük volna el a vonatot), ennek ellenére jól éreztem magam.
Azért élőben jobban előjönnek az egyéniségek , azt meg kell hagyni.
Köszönet a szervezőknek!
Hapronak külön köszönöm a fuvart
(#) F-romi válasza lewi hozzászólására (») Aug 14, 2010 /

nem ok osztottak rosszul, te etted tul forron
(#) F-romi hozzászólása Aug 14, 2010 /

bocs, en mindig hulyesegekkel jovok, de talan jovore meg lehetne probalni ottalvosra csinalni a videkieknek. Ahogy irtam/mondtam, IIIkerben meg lehet oldani, akar halozsakos a tornateremben v. a szinhazteremben, vagy valami 1-2 ezer forint/agy aron, es akkor talan nem kell annyira rohanni. Es talan az autosok is kicsit tudnak lazitani, mert ott lehet hagyni a verdat zart terepen, s masnap elvihet Termeszetesen, ezt ingyen megoldhato.
(#) szamóca hozzászólása Aug 14, 2010 /

No hazaérkeztem. Rakok fel pár fotót a találkozóról, ami nagyon rövidnek tűnt. Sok emberrel nem tudtam beszélni, akikkel szerettem volna. Azt hiszem ismét egy jó buli volt. Talán ha 2dl kaja maradt az üst alján.
(#) sturbi hozzászólása Aug 14, 2010 /

Sajnos én nem mentem el, elnézést kérek ez miatt a szervezőktől, és attól, aki esetleg számított rám. Nem akarom mentegetni magam (viharral, elalvással, miegymással), időben felkeltem, és egyszerűen nem volt kedvem elindulni, bütykörésztem, kertészkedtem egész nap.
Örülök, hogy az időjárás kegyeibe fogadta a rendezvényt, és aki ott volt jól érezte magát.
(#) Ballage hozzászólása Aug 14, 2010 /

Nemrég mi is hazaértünk, köszönjük a szervezőknek ezt a jó kis napot. Nagyon jól éreztük magunkat, jót ettünk, beszélgettünk, mulattunk. Remélem jövőre is találkozunk majd személyesen.
(#) interferi hozzászólása Aug 14, 2010 /

Én most értem haza.
(#) zenetom hozzászólása Aug 14, 2010 /

Én most értem haza, nagyon-nagyon szuper volt, "honvágyam" van vissza.
Nekem is rövidnek tűnt, annyira maradtam volna még.
Egy nagy köszönet a szervezőknek!! :yes:
(#) Szebence válasza zenetom hozzászólására (») Aug 14, 2010 /

Én meg pesten maradtam, nem tudtam megoldani, hogy hazaérjek, csak ha legkésőbb 15:00-kor elhagyta, vpéna a terepet. Így most itt vagyok Pesten holnapig. Én is nagyon jól éreztem magam, szuper volt minden!!
(#) zenetom válasza Szebence hozzászólására (») Aug 14, 2010 /

Az a lényeg, hogy minden rendben van.
(#) Gyimate hozzászólása Aug 14, 2010 /

Sziasztok,
Tényleg nagyon sajnálom, hogy nem tudtam elmenni erre a találkozóra sem, pedig szerettem volna. Remélem, hogy jövőre, ha netán ismét lenne eltudok majd menni.
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 14, 2010 /

Idézet:
„azt a kis napszúrást majd kiheverem..”

Szóval amíg mi vért izzadtunk a megerőltető szervezési, és lebonyolítási munkában, Te a hasadat süttetted a napon. És túlzásba vitted. Kérnénk 2000HUF-ot befizetni utólagosan a kasszába napozási díj gyanánt.
(#) vaszil29 hozzászólása Aug 14, 2010 /

Kedves úraim, Kedves barátaim!
A mai napon nagyon jól éreztem magam és sok jó embert ismertem meg. Mindenkinek nagyon köszönöm azt a mérhetelen sok szeretetet és barátságot amit tőletek kaptam. Ürölök, hogy ott lehettem és új embereket (éles elméket) ismrehettem meg. Igazság szerin még mindig a hatása alatt vagyok és meg is iszok pár sört, hogy feltudjam dolgozni
Szóval mindent nagyok köszönök. ("egy élmény volt")

Remélem mindenkinek ízlett a köbzoli és jómagam által kreált fejedelmi étek.
(#) szamóca válasza vaszil29 hozzászólására (») Aug 14, 2010 /

Köszi a főzést neked, Te nagy darab vajszívű elektroszakács!
Következő: »»   90 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem