Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Én is köszönök mindent, Neked is! :yes:
De lassan megyek aludni, majd álomvilágban találkozunk ![]() Jóéjt mindenkinek!
Rátok vagyok a legbüszkébb, hogy mind ezt összehoztátok!
gratula! ![]()
Látod! mondtam, hogy felprogramozom a babot!!!
![]() ![]()
Valóban nagyon finomat főztél, mind a tíz ujjam megnyaltam utána! Elismerésem
![]()
Valaki a vége felé ott hagyott/felejtett(?) egy elég érdekes órát. Köbüki valami olyasmit mondott, hogy hozzam el, mert nincs gazdája, én meg elfelejtettem elhozni! Szóval, ha tényleg nincs gazdája, és valaki az utoljára eljövők közül eltette, én lehet igényt tartanék rá, de CSAK ha nincs gazdája, és nem kell annak aki esetleg elhozta! Egyébként jó volt a találkozó nagyon, sok cucchoz jutottam hozzá, talán aminek leginkább örülök az az volt, hogy sikerült egy nagyon jó kis fémházra szert tennem, ami telljesen tökéletes lesz a múlt börzén konténerből kihalászott trafónak, meg sikerült DS 121-130 aljzatot, és komplett csatlakozó pár beszerezni, úgyhogy örülök nagyon! Jó volt végre "pár" emberrel élőben is találkozni, bár kicsit a nevekkel még bajban vagyok, de ez remélhetőleg holnapra elmúlik!
![]()
Ja ja!! én is kezdem tanulmányozni a metán hajtást
![]() "már rágyújtani sem merek, mert repül a lakás!!" ![]() ![]()
Végre én is hazaértem.
Nagyon ujjat nem tudok mondani hiszen már szinte mindenki elmondott minden jót előttem. Nagyon jó volt az egész találkozó köszönöm a szervezőknek és a szakácsoknak a finom kaját(tényleg nagyon fincsi volt). Remélem hogy jövőre is el tudok menni. ![]()
Én egy trafot vettem ki abbol a dobozból, a multkor.
Szerintem is jobb volt mint a tavalyi. köszi a szervezést, szamócának meg privátban írom meg a címemet, hogy hova küldje a másik garnitúra HIVI hangszórót. Egye fene elfogadom, ha küldesz mélyeket is hozzá, nem kell nagy elég ha csak olyan 13-16cm-es, és figyelem, 20-asnál nagyobbat még a világért se küldjél!!
A mii kis csapatunk is szerencsésen hazajutott . Köszönök mindent , jó érzés volt ott lenni ...jó éjt és üdv mindenkinek -- Free .
![]()
Én is feltöltöttem a helyére a fotókat!
Köszönjük mindenkinek a részvételt, örülök hogy ilyen szép számmal összegyűltünk. Rengeteg kacat volt, rengeteg vidám ember, és nagyon jó kaja! Ezt ismét köszönöm Valszil29, Köbzoli és Gafly kollégának. Aki nem jött, az bánhatja!
Miért nem lehet jelentkezni a találkozóra fent a linken?
![]()
Sziasztok! Én is ugyan azt írhatom mint a többiek, szuper volt! Pár kép egyenlőre (100) és holnap videók!
He találkozó 2010 Lhanzi
Mar most kossek fel a szervezok a gatyajukat... jovore meg tobben leszunk...
![]()
Már a macska is hazaszaladt. Ismételve az előttem szólókat köszönöm a szervezést, a három mesterszakács remek munkáját és a tombola-nyereményeket. Remekül sikerült a mai nap.
![]() ![]()
Szerencsésen megérkeztem Miskolcra. A találkozó szupervoltamper, tehát a szervezőktől és a résztvevőktől is szuper teljesítmény
![]() ![]()
Te is ott voltál?
![]()
Jéé, ez milyen ismerős.. Egyébként, mindenki aki nem jött sajnálhatja! Nagyon jó hangulat volt
![]()
Kalapom emelem előtted és a főztöd előtt! :kalap: Nagyon finom volt! Csak ahogy mondtam, lehetne hidegebben is főzni
![]()
Ha szabad megtudni, idén mennyi volt a létszám?
![]()
Én ugyan nem voltam ott, de szerintem nem az étel hőfokával volt gond, hanem a Te éhségeddel. Nemdebár?
![]() Jó olvasni, hogy milyen jó volt Nektek. Remélem, jövőre már én is eljutok végre.
Te nyerted az egyik vf3 nyákot?
Sajnos nem , én itthonról izgultam veletek !
![]()
Hőfokával? Az nem kifejezés! Fújtam egy kanálnyit kb 2 percig, gondolom hogy már biztos ehető.. Eszem jóízűen, egyszer csak süt...
![]() ![]() ![]()
Áhá! Mert a névtábládat nem láttam senkin
![]()
Ez a fotód milyen jól sikerült (de a többi is jó) csak sajna nem tudom eldönteni hogy ez melyik fórumtárs
![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |