Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   91 / 199
(#) zenetom válasza vaszil29 hozzászólására (») Aug 14, 2010 /

Én is köszönök mindent, Neked is! :yes:
De lassan megyek aludni, majd álomvilágban találkozunk
Jóéjt mindenkinek!
(#) vaszil29 hozzászólása Aug 14, 2010 /

Rátok vagyok a legbüszkébb, hogy mind ezt összehoztátok!
gratula!
(#) vaszil29 válasza szamóca hozzászólására (») Aug 14, 2010 /

Látod! mondtam, hogy felprogramozom a babot!!!
(#) szamóca válasza vaszil29 hozzászólására (») Aug 14, 2010 /

A progi most adja a PUKK kódot.
(#) Szebence válasza vaszil29 hozzászólására (») Aug 14, 2010 /

Valóban nagyon finomat főztél, mind a tíz ujjam megnyaltam utána! Elismerésem
(#) rockersrac hozzászólása Aug 14, 2010 /

Valaki a vége felé ott hagyott/felejtett(?) egy elég érdekes órát. Köbüki valami olyasmit mondott, hogy hozzam el, mert nincs gazdája, én meg elfelejtettem elhozni! Szóval, ha tényleg nincs gazdája, és valaki az utoljára eljövők közül eltette, én lehet igényt tartanék rá, de CSAK ha nincs gazdája, és nem kell annak aki esetleg elhozta! Egyébként jó volt a találkozó nagyon, sok cucchoz jutottam hozzá, talán aminek leginkább örülök az az volt, hogy sikerült egy nagyon jó kis fémházra szert tennem, ami telljesen tökéletes lesz a múlt börzén konténerből kihalászott trafónak, meg sikerült DS 121-130 aljzatot, és komplett csatlakozó pár beszerezni, úgyhogy örülök nagyon! Jó volt végre "pár" emberrel élőben is találkozni, bár kicsit a nevekkel még bajban vagyok, de ez remélhetőleg holnapra elmúlik!
(#) vaszil29 válasza szamóca hozzászólására (») Aug 14, 2010 /

Ja ja!! én is kezdem tanulmányozni a metán hajtást
"már rágyújtani sem merek, mert repül a lakás!!"
(#) vaszil29 válasza Szebence hozzászólására (») Aug 14, 2010 /

Óhhh Köszi!
Nem én voltam!! "a tűz"
(#) papcsi95 hozzászólása Aug 14, 2010 /

Végre én is hazaértem.
Nagyon ujjat nem tudok mondani hiszen már szinte mindenki elmondott minden jót előttem. Nagyon jó volt az egész találkozó köszönöm a szervezőknek és a szakácsoknak a finom kaját(tényleg nagyon fincsi volt).
Remélem hogy jövőre is el tudok menni.
(#) interferi válasza rockersrac hozzászólására (») Aug 14, 2010 /

Én egy trafot vettem ki abbol a dobozból, a multkor.
(#) hapro hozzászólása Aug 14, 2010 /

Szerintem is jobb volt mint a tavalyi. köszi a szervezést, szamócának meg privátban írom meg a címemet, hogy hova küldje a másik garnitúra HIVI hangszórót. Egye fene elfogadom, ha küldesz mélyeket is hozzá, nem kell nagy elég ha csak olyan 13-16cm-es, és figyelem, 20-asnál nagyobbat még a világért se küldjél!!
(#) Freedomocska hozzászólása Aug 14, 2010 /

A mii kis csapatunk is szerencsésen hazajutott . Köszönök mindent , jó érzés volt ott lenni ...jó éjt és üdv mindenkinek -- Free .
(#) Topi hozzászólása Aug 14, 2010 /

Én is feltöltöttem a helyére a fotókat!

Köszönjük mindenkinek a részvételt, örülök hogy ilyen szép számmal összegyűltünk.
Rengeteg kacat volt, rengeteg vidám ember, és nagyon jó kaja! Ezt ismét köszönöm Valszil29, Köbzoli és Gafly kollégának.

Aki nem jött, az bánhatja!
(#) Norberto válasza Topi hozzászólására (») Aug 14, 2010 /

Miért nem lehet jelentkezni a találkozóra fent a linken?
(#) (Felhasználó 5823) hozzászólása Aug 14, 2010 /

Sziasztok! Én is ugyan azt írhatom mint a többiek, szuper volt! Pár kép egyenlőre (100) és holnap videók!

He találkozó 2010

Lhanzi
(#) F-romi hozzászólása Aug 15, 2010 /

Mar most kossek fel a szervezok a gatyajukat... jovore meg tobben leszunk...
(#) SzervízMacska hozzászólása Aug 15, 2010 /

Már a macska is hazaszaladt. Ismételve az előttem szólókat köszönöm a szervezést, a három mesterszakács remek munkáját és a tombola-nyereményeket. Remekül sikerült a mai nap. 78 éves Édesanyám elsőre 12-es reakcióidőt produkált. De most hagyjatok békén, mert megyek VF3-as, vagy Viktor-Szisztem-Hőmérős totyikot olvasgatni...
(#) sooty hozzászólása Aug 15, 2010 /

Szerencsésen megérkeztem Miskolcra. A találkozó szupervoltamper, tehát a szervezőktől és a résztvevőktől is szuper teljesítmény Mégegyszer köszönet mindenkinek, akik lehetővé tették ezt a nagyszerű bulit!
(#) zoly15 válasza CIROKL hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Te is ott voltál? Sajnos nem találkoztunk!
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Jéé, ez milyen ismerős.. Egyébként, mindenki aki nem jött sajnálhatja! Nagyon jó hangulat volt
(#) zoly15 válasza vaszil29 hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Kalapom emelem előtted és a főztöd előtt! :kalap: Nagyon finom volt! Csak ahogy mondtam, lehetne hidegebben is főzni
(#) zoly15 válasza Topi hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Ha szabad megtudni, idén mennyi volt a létszám?
(#) Action2K válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Én ugyan nem voltam ott, de szerintem nem az étel hőfokával volt gond, hanem a Te éhségeddel. Nemdebár?
Jó olvasni, hogy milyen jó volt Nektek. Remélem, jövőre már én is eljutok végre.
(#) hapro válasza SzervízMacska hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Te nyerted az egyik vf3 nyákot?
(#) CIROKL válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Sajnos nem , én itthonról izgultam veletek !
(#) zoly15 válasza Action2K hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Hőfokával? Az nem kifejezés! Fújtam egy kanálnyit kb 2 percig, gondolom hogy már biztos ehető.. Eszem jóízűen, egyszer csak süt... Gyorsan ittam rá mint hűtőközeget.. Egy picit megégett a nyelvem.. De semmi komoly..
(#) zoly15 válasza CIROKL hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Áhá! Mert a névtábládat nem láttam senkin
(#) szamóca válasza CIROKL hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Voltál ám emlegetve! :yes:
(#) zoly15 válasza szamóca hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Ez a fotód milyen jól sikerült (de a többi is jó) csak sajna nem tudom eldönteni hogy ez melyik fórumtárs Először csak néztem hogy elindulsz aztán fotózol
(#) CIROKL válasza szamóca hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Ja gondom mint fekete bárány
Következő: »»   91 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem