Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Köszi a Dícséretet!
Majd jövőre marha pörköltös jégkrémet készítek és majd a fagyasztó ládából adagolom. ![]()
Nincs mit! Igazán megérdemled!
![]() ![]() ![]()
he_tal_153.jpg képen jól látható, hogy a két kollégánk ugy megy mint aki jól végezte a dolgát! Ajj de kár, hogy nem lehettem ott
![]() A csoportképet úgy kellett volna, hogy mindenki pákával pózol!
Feltennéd ide is a fotókat? Legyenek egy helyen, ha lehetőség is van rá!
Köszi!
Szakács a szakmám 9 évet vendéglátóztam mindenféle helyeken.
DS csati van még ha kell...
Jó volt a találkozó, köszönjük a szervezését. Sajnos a babgulyásról lemaradtam, külön köszönet hapronak a fuvarért, oda nem találtunk volna BKV val.
Na hali mindenki! Nagyon jól sikerült ez a találkozó, nekem elsőre nagyon tetszett. Csak kár hogy a végér már nem tudtam ottmaradni. Jóvolt, jövőre is legyen
![]()
Klasz volt a találkozó, köszönet a szervezőknek, és vaszilnak a jó kajáért. Én először voltam ilyen jellegű rendezvényen, és nagyon tetszett. Jó volt a társaság, meg az a sok "kacat", meg a gulyás is.
![]() [OFF]Nem lehetne csinálni a "Hírek Cikkek stb." mellé egy "Képek"-et is, a 2009, 2010 taliról?
Nagyon finom volt. Őszinte elismerésem. Bár egy kicsit forró volt így volt lehetőségem részben evőpálcikával is enni.
![]()
Ezúton szeretnék köszönetet mondani mindenkinek! Egy újabb felejthetetlen élménnyel lettem gazdagabb, amit majd az unokáimnak is mesélni fogok. Szeretnék külön köszönetet mondani Molnár Gergőnek a fuvarért.
Bár senkivel sem tudtam nagyokat beszélgetni, így is tartalmas és klassz dolgokat láttam és hallottam. Nagyon jólesett, hogy sokan gondoltam rám és külön megleptek egy-egy ajándékkal. A kajába Eszterem is besegített, szinte egész délelőtt pucolt és aprította az alapanyagokat. A kaja szuper volt, Vaszil mester egyénisége külön megfűszerezte. Köbzolink és Gafly mester közreműködése nélkül, nem készülhetett el volna a kaja. Tényleg nagyon jó volt beszélgetni és együtt lenni Veletek! Köszönöm mindenkinek! ![]()
Tudom már honnan voltál ismerős!
A Hungáriának van egy ilyen 1985-ös száma hogy Halló Vaszil! ![]()
Sajnálom hogy a per 2 őm nem jött el, beneveztem volna magamhelyett a beültető versenyre, forrasztani tud
![]()
Jó volt a találkozó (a babgulyásról nem is beszélve).
![]() - A versenynek mi lett az eredménye? - Az indukciós hevítő nagyon tetszett. Már régóta érdekel, ezért előbb-utúbb építek egyet ![]()
Sziasztok!
Gratulálok a szervezőknek, nagyon ügyesen megszervezték ezt a szombati napot és Vaszil, Köbzoli bácsi, Gafly gulyása nagyon finomra sikerült. A beültető verseny pedig szerintem az egyik legnagyobb ötlet volt. Szerintem nagyon jól sikerült, gratulálok! Üdv:Hódbond
Valaki el tudná küldeni priviben a beültetőverseny leírását? Kíváncsi vagyok, hogy én is meg tudtam -e volna csinálni?
[OFF]Vaszil.mp3 ![]()
Most próbáltam ki a reakcióidő mérőt. A 6-os eredmény jónak számít?
Tegnap fogalmam sincs, hogyan, de én nulla értéknél megállítottam egyetlen egyszer a versenyen, tehát nem végigpörgött s úgy lett nulla.
![]() Azért a 2-es idő se rossz! Jé, most is megcsináltam néhány próbából! ![]()
Ha idő előtt nyomod, akkor is nullát mutat (ezt tegnap megállapítottuk). A legkisebb érvényes idő az 1ms
![]()
Értem, akkor így viszont 5 ms a legjobb időm.
![]()
Azért az egyáltalán nem rossz, mivel az átlagember 20ms körül "nyomkod".
Sziasztok! Az általam készített képeket feltöltöttem ide is! (Bár még nem látható, de a technikai részleteket nem ismerem!). Az oldalamon az ott készült videók is elérhetőek, szépen sorban töltöm fel őket!
LhanziHET 2010 videók
Ez teljes egészében látszott! Várunk jövőre is
![]() Idézet: Nem mentünk, hanem jöttünk „he_tal_153.jpg képen jól látható, hogy a két kollégánk ugy megy mint aki jól végezte a dolgát!” ![]()
Hali!
Az az ingyen elvihető cuccok(?) között volt, én raktam el, a doboza miatt, de ha Neked nagyon kell, feladom postára. :yes:
Igen, és köszönöm!
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |