Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   93 / 199
(#) deguss hozzászólása Aug 15, 2010 /

Kedves Mindnyájatok!

Ottmaradt a beültetett panelem és két oldalcsípő fogó, egy jobb állapotú kék nyelű, és egy elég ramaty zöld nyelű. Esetleg ha valaki elhozta, jelezze kérem.
(#) deguss válasza Sarok Adrián hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

A kijelzés századmásodpercben történik, hogy tudjátok, mit is jelent a "2-es". Tehát 20ms.
A leírást, kapcsolási rajzot hamarosan feltöltjök, a részletes eredménylistát azonnal.
(#) SzervízMacska válasza hackerfish hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Parancsolj!
(#) szamóca válasza deguss hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Kedves deguss!

A Paneled nálam van. A fogókat pedig odavittem egy pákaállomással együtt az asztalra ahol a zsíros kenyerek voltak reggel. Mi eljöttünk, tehát az ottmaradottak tudnak infóval szolgálni a fogódat illetően.
(#) deguss hozzászólása Aug 15, 2010 /

A beforrasztóverseny helyezései

(a név mellett a működő áramkörig eltelt idő percben)

1. Norberto 27.5
  2. deguss 28.5
  3. Tom025 30
  4. KTobi 37
  5. Ballage 37.5
  6. Sarok Adrián 38
  7. lhanzi 39
  8. varttina 40
  9. interferi 41
  10. titi 41
  11. levi 42
  12. potyo 44
  13. zoly15 49
  14. _ampervadász_ 51
  15. hodbond 51
  16. sooty 53
  17. levi16 54
  18. simpi 59
  19. SALáta 59
  20. vagnerjazon 61
  21. papcsi95 74
  22. lui144 120
  23. SzervízMacska 180 (kajával)
  24. DuMatyi 210 (sok-sok mókával)

A fődíj, egy új Voltcraft multiméter, Szervízmacska felajánlásával, Tom025-nek lett odaítélve.
Gratulálunk az elért helyezésekért. Reméljük mindenkinek sikerült a versennyel örömet szerezni..
(#) SALáta válasza deguss hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Dani! Zoly15
(#) Topi hozzászólása Aug 15, 2010 /

Mellékelve küldöm a beültető versenyre készült áramkör dokumentációját.

reakcio.pdf

(#) DuMatyi válasza deguss hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Az adatokból látszik, hogy még fejlődnöm kell. Sajnálatos módon egyelőre képtelen vagyok kettő output perifériát egyszerre kezelni (Duma-tyi és forrasztás). Ígérem, hogy ezen a hiányosságomat a lehető legrövidebb időn belül pótolom, és jövőre nem csak hogy beszélek, hanem forrasztani is fogok.

Vaszil29-nek és segítőinek (Köbzoli, Gafly, Pucuka - elnézést, ha valakit kifelejtettem volna) külön köszönet jár az estebédért. Amíg mi szabadon beszélgettünk, addig ők bizony keményen dolgoztak értünk. Tegnap nálunk csülök volt pékné módra, ma pedig levezetésként segít hozzászokni a "diétás" koszthoz a tegnapi nap után. Most is, ha a babgulyásra gondolok, rendesen összefut a nyál a számban. A csülök csak árnyéka annak.
(#) deguss válasza szamóca hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Köszi Szamóca, akkor jó helyen van.
Majd ha Sopron felé jársz, hozd magaddal kérlek! Egy látogatásra és hideg üdítőre már most meg vagy hívva.
Addig remélem sikerül ezt a hevítőt is felturbóznom olyan 1 kW teljesítményig, és lecsökkenteni 1kg-ig, akkor most nem fájna a tenyerem, a karom, és lenne a dobozon vagy 15 ütődés.
Egyébként lekéstük a kiszemelt vonatot is, végül 2 óra téblábolás a Keletiben, és hipp-hopp kicsit hajnai 1 előtt már otthon is voltunk..

Tényleg nagyon jó volt a találkozó, jól éreztem magam.
(#) szamóca válasza deguss hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

A Rózsakertben megejthetjük ha még egyszer arra járok.
(#) hackerfish válasza SzervízMacska hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Köszönöm! Felettébb jópofa leírás.
(#) DuMatyi válasza deguss hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Deguss, azt a két órát, ha előre tudjátok, akkor a Bókayban is eltéblábolhattátok volna.
(#) rockersrac válasza (») Aug 15, 2010 /

Akkor én miért nem a 87-es számot kaptam, mivel87-es vagyok? Én a 80-as számot kaptam amúgy (gondolom utalva ezzel a vicceim által előidézett ,, fájdalom skálára" Egyébként egy apróság: az egyes vili clubos póló az kihez tartozik? Mert elfelejtettem sajnos a nickjét! =(
(#) DuMatyi válasza rockersrac hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Szakadt punk, kérlek olvass vissza. Én a nicknévben lévő számra utaltam.
(#) Frankye válasza rockersrac hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Az "1-es villis pólós srác" Csukló volt a HobbiVasút fórumról, Topi hívta meg előző este, és Ő örömmel jött is.

Én is hazaértem este 10-re, miután Szamócát és a főzőüstöt hazaszállítmányoztam, majd a második fordulóval Travoltának visszavittem az utánfutót és a hűtőt. A közreműködőknek ezúton is köszönet a fentebb említett eszközökért! (Szerencsére az utánfutó kábelfejét Travolta egy remek mozdulattal, mintegy 10 másodperc alatt sikeresen kiszabadította az autóból. Apropos! Travolta! Sikerült a fejben a kábeleket visszakötögetni?)

Esztinek köszönet a sütiért, és a főzésben segítségéért, a kajáért mind a három szakácsmesternek kiemelt köszönet (Köbüki barátomnak pedig, hogy idén nem "borogatott", így Viktornak és nekem is sikerült idén ennünk! (Bocs, Zolikám, de tudod, ezt nem lehet kihagyni, mint Topinak a DCF vevőt és a kék LCD kijelzőt, tudod... :hehe: )

Ezen felül kiemelt köszönet illeti Norbit, aki rengeteg szervezőmunkát vett a nyakába, Danit, aki a pákafüggők versenyét szervezte, a tombola-felajánlókat, akik ajándékaikkal (különös tekintettel a máig ismeretlen rendeltetésű "bigyó"-ra! Aki rájön, mire való, legyen szíves megosztani velünk is!) színesebbé és élvezetesebbé tették a rendezvényt. Köszönetet érdemel természetesen Topi, és a HEStore "csapata", kiemelten a rendezvény színvonalát jelenlétével emelő (és a férfitársak őszinte hódolatát méltán bezsebelő!) Mariann! Végül, de nem utolsó sorban köszönöm valamennyi résztvevőnek, aki ott volt - és azoknak is, akik bármely ok miatt nem tudtak/akartak eljönni! - a részvételt, a figyelmet, mindent. (Mert csak 3 smile engedélyezett hozzászólásonként...)
(#) vicsys hozzászólása Aug 15, 2010 /

10-ből 10-es kép: Bővebben: Link Ez mekkora! Köszönjük Topi! Kép: Hivatkozás
(#) szamóca válasza Frankye hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Neked egy nagyon nagy köszönet a multitranszportálásokért! A buli nem jöhetett volna létre, ha nincs a Frankyetrans!
Idézhetném a reklám szlogent.
(#) szamóca válasza vicsys hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Tudtam hogy ezt ki nem hagyjátok.
(#) Topi válasza vicsys hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Idézet:
„Topi egészen profi profilokat is csinált, ami ritkaság, mert nagyon jó érzék kell a jó pillanat elkapásához”

Idézet:
„10-ből 10-es kép: Bővebben: Link Ez mekkora! Köszönjük Topi!”

Mivel elsősorban fotózásnál ha arra kerül a sor termékfotókkal foglalkozom, így a teleobjektívvel fotózás most nekem friss volt. A tele is frissen két nappal a találkozó előtt érkezett meg.
Mivel az illetők a teleobjektív miatt nem tudták hogy róluk készül a kép, így jobbak lettek, sokkal természetesebbek. Nohmeg ugye a mélységélességgel való játék meg sokkal jobban kiemeli a személyt a háttérből.

Még tanulgatnom kell, más az ember és természet fotózás, mint a termék fotózás.

Ettől függetlenül köszönöm a dicséreteket.

Én inkább KTobi sokkal jobb képeire lennék kíváncsi.
(#) vicsys válasza szamóca hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Szerintem, innentől kezdve 2x is meggondolják a fórumozók, hogy veled vitatkozzanak...
(#) varttina válasza rockersrac hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

A 88-as számot kaptam. Vettem is egy zacskónyi E88CC-t.
(#) vicsys válasza varttina hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Értem már ezt a számmisztikát! Tehát ezért nyerten a tombolán három darab 7294-es IC-t, mert a tombola számom 71-es volt. Mint azt tudjuk, a zodiákus naptár szerint ezek a számok adják a bolygók együttállását, melyből konvergálható a születési évem, évezred nélkül...
(#) Stadi hozzászólása Aug 15, 2010 /

Én is feltöltöttem a képeimet. Itt jegyezném meg, hogy tapasztalatom szerint IE8 alól nem megy a feltöltés (csak egy Browse gomb van, és a file kiválasztása után nem történik semmi), Firefox-ból viszont hibátlan.

Köszönöm a szervezők kiváló munkáját, a szakácsoknak és segítőiknek az ízletes ételt, a nyeremények felajánlóinak az adományokat, valamint a résztvevőknek - miként azt mondani szokás -, hogy jelenlétükkel emelték az esemény fényét.
(#) deguss válasza Stadi hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Neked pedig köszönjük a sok "ingyen elvihető" cuccot, amit úgy nézem nem is örökítettek meg a fényképek!
Két akkut hoztam és egy pár kábelt, az akkuk nagyon jók, egy tartalékvilágításba kellettek, a kábelok meg majd felhasználásra kerülnek.
(#) Norberto válasza deguss hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Minden, ami megmaradt a legvégére, az nálam van jelenleg.

A zöld, nem túl egészséges mozgású csípőfogód az tuti itt van, meg még 1-2 más is maradt ott... kicsit később teszek fel képet is róluk.
(#) DuMatyi válasza Norberto hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

...a vaterára.
(#) Norberto válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Az mibe volt?

Úgy rémlik, egy kis méretű dobozt letámasztottunk egy ilyen mellé a főépület mellett, túl nehéz lett volna hazacipelnem.
(#) zoly15 válasza deguss hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Tehát 13. lettem Nem tudom miért, de itthon gyorsabban ment volna. Valószínűleg az izgalom, a sok új arc és még hasonlók hatottak rám negatívan.. :hide: De nem bánkódom, jól éreztem magam
(#) Frankye válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Peeerszeeee... :hehe:
"Fogd rá a nyuszira, és igyál még egy pohárral!"
Azért minden résztvevőnek gratulálok!
(#) zoly15 válasza Frankye hozzászólására (») Aug 15, 2010 /

Jó, akkor elmondom Félek a járőröző modiktól ó De most komolyan, ideges voltam...
Következő: »»   93 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem