Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Drukkolunk neked
![]() Eddig életemben egyetlenegy olyan paprikával találkoztam, amitől első harapásra kiömlött a szememből a Niagara ![]() Majd jövőre meglátjuk
Én is drukkolok, mert palántaként vettem és jó lenne, ha nem zöldborsó nőne rajta végül, vagy TV paprika
![]()
Azt hiszem megvan a győztes. Hányadik próbálkozásra sikerült?
Összességében fogalmam sincs, csak az előbb megint összedugtam, játszani vele egy kicsit, és második kísérletre ezt a számot dobta a nyerőgép. :yes:
Ezek szerint átjutott a sugárzott kozmikus energia, amit beépítettem a képembe az előbb!
![]() ![]()
Úgy látszik :wilting: :guluszem1:
Erre a gondoltál a "bigyo" val ? Mert akkor elárulom hogy egy HD44780 kompatibilis 2x40 karakteres zöld LED háttérvilágitásos lcd kijelzöt rejt meg néhány gombot és valahol a penel kapcsolása is megvan visszarajzolva.
Én már közbe leszedtem a kijelző adatlapját is...
Szervusz!
Hát amaz is jó helyen van, használjátok nyugodtan, legkésőbb a 3. találkozón megleptek vele... Nem vall rám ez a szana-szét hagyom a cuccaim stílus, de meg kell hagyni, nagy sietség lett a végén, hogy elérjük a vonatot, de a túl nagy tömegellenállás miatt lekéstük...
Most néztem meg két különbözö kivitelü ebben szereplö lcd és mind a kettön azonos a szám PVC400201.
zenetom, Sarok Adrián, sooty, Stadi és a találkozó többi tisztelt résztvevője, akikről jó fényképek készültek, vegyétek a fáradtságot légy szíves, és töltsetek fel az adatlapotokra fényképet, hogy megjegyezzük egymás arcát. Ez nem szépségverseny, hanem egy szükségesség, ami szerintem teljesíthető...
Ugy érzem jó lehetett a hangulat! Nekem is el kéne menni de sajnos nincs rá lehetőségem!
![]() ![]()
Óhajod részemről teljesítve (egyébként snoopy dekoratívabb volt)
![]() ![]()
[OFF]
Hali! Kéne egy kis segítség... Hiába tallózom ki a képet, és kattintok a módosítás gombra, nem jelenik meg az új kép.
Nyomj a böngésződben CTRL+F5. Vagy töröld a cookie-kat.
[OFF]Ááá, nem ez a gond. (kipróbáltam)
Vagy neked megjelenik az új képem? A kép 216 KB, 960 * 960, és JPG.
[OFF]Próbából feltöltöttem egy http-s képet, ez működik. Szóval feltöltöm a képemet az egyik tárhelyemre.
Idézet: „(max. 200KB, CSAK JPG!)” ![]() ![]()
![]() Idézet: Rám pedig sajnos jellemző (látnátok a szobámat „Nem vall rám ez a szana-szét hagyom a cuccaim stílus [...]” ![]() ![]() ![]()
Üdv mindenkinek! A találkozó nagyon jó volt. Nagyon jó volt a hangulat is. Én először voltam a találkozón és rég éreztem magam ilyen jól és felejthetetlen élményben volt részem. A beforrasztóversenyen megépített kapcsolás most is remekül működik. Külön köszönet illeti:
- A szervezőket akik gondoltak a legapróbb részletekre is. - Freedomocskának valamint zoly15-nek a fuvarért. ![]() - A szakácsokat a finom ebédért. :finom: - A moderátorokat a mosolyukért. :yes: - és a társaságnak a vidám hangulatért. Akik lemaradtak a találkozóról azok nagyon sajnálhatják mert nagyon jó volt.
Szerintem azt megnyerném... Mindig hever a szobában 2-3 javítani való szétszedve, a többi kütüről nem is beszélve.
Elküldjem mailban a képeket? :hehe:
Ha gondolod, de készülj fel, hogy akkor én is küldök :nemtudom:
Igen, pontosan erre gondoltam, ezt nevezte el a köznyelv a helyszínen "bigyó"-nak a tombola-sorsolás során.
(Egyébiránt ez mi lenne amúgy? ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |