Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1318 / 3599
(#) shalafi.66 válasza szamóca hozzászólására (») Aug 16, 2010 /

Bentről a városból nem látszott a tölcsér mondjuk, kint volt a város szélén, az egyik felvételen látszik is a 20kV-os szabadvezeték környékén.

A miskolci ismerősöm fent van szkálypon, szóval van, ahol megmaradt a kapcsolat.
(#) szamóca válasza shalafi.66 hozzászólására (») Aug 16, 2010 /

Az Avason a 3.ütemben nincs, most beszéltem a haverommal telefonon.
(#) zoly15 válasza szamóca hozzászólására (») Aug 16, 2010 /

Itt már elvonult a vihar szerencsére. Még tombolt, addig lementem a műhelybe Azt inkább nem mondom hogy mit csináltam mert még nevetség tárgya lennék
(#) zolika60 válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 16, 2010 /

Miért? Bebújtál a szekrénybe?
(#) Szebence hozzászólása Aug 16, 2010 /

Sziasztok!

Remélem van köztetek nagy horgász aki tud nekem segíteni!

Az lenne a kérdésem, hogy amurt milyen damillal vagy zsinórral lehet kifogni?
Először egy erős damillal próbáltuk, aztán váltottunk selyemzsinórra, de mind a kettőt rendszeresen elrágja...
Mi a tapasztalataitok, mivel lehet eredményesen amurt fogni?

Előre is köszi a segítséget!
(#) zoly15 válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 16, 2010 /

A műhelyben nincs szekrény
(#) klemo86 válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 16, 2010 /

Egy betonbunker "az ellen nem véd"? Dehogynem! Az egy olyan "objektum", ami vihar ellen véd…
(#) Szebence válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 16, 2010 /

Rendben, köszi a tippet

Üdv!
(#) zoly15 válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 16, 2010 /

Na jó, elárulom. Mikor már nem villámlott csak esett. Vizsgálódtam egy kicsit. Szkóp bekapcsolt bemenetre egy hangszóró és "mikrofonként" használtam El voltam vele kb 1 órát
(#) szamóca válasza Szebence hozzászólására (») Aug 16, 2010 /

Előkét kell alkalmazni és kész. Bár én nem horgászok. :peace:
(#) Ricsi89 válasza klemo86 hozzászólására (») Aug 16, 2010 /

Akkor ha jön a nagy vihar átugrok hozzá a "szomszédba".
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 16, 2010 /

Tényleg, kevertem a cső alá egy új etvaszt Kikapartam a régit alóla. Jól befolyattam alá. Majd papír ragasztóval rögzítettem hogy beleüljön a "tokba", A hideg és párás időre gondolva, hajszárítóval felmelegítettem 2X olyan melegre hogy nem mertem megfogni. Most már úgy megkötött mint az atom Köszönöm a receptet
(#) klemo86 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Aug 16, 2010 /

Én itt az emeleten elvagyok, nincs nagyobb fa az ablak előtt, részemről nem gáz Bár egy B+C+D-s villámvédővel nyugodtabban lennék Ugyanis itt a legnagyobb viharban is van net (zöld pipáéknál), a szünetmentesemmel meg egy óra hosszáig elvagyok, ha áramszünet lenne… Ha a vízszolgáltatást éri valami, az se baj, vizet nem szoktam inni, a medence meg kint van Kb ennyi… A gázzal meg nincs gáz, úgyse kell mostanában fűteni - viszont melegvíz csak a napon lenne kint!
(#) freechat hozzászólása Aug 16, 2010 /

Érdekes gyógyszert találtam szerintem pontosan az elektronikásoknak találták ki:AMBROXOL

Pár idézet a készítmény használati útmutatájóból:

"A készítmény ambroxol (brómhexin-származék) tartalmú, nyákoldó, köptető hatású gyógyszer"

"a fokozott nyákelválasztás a légutakban súlyosbíthatja a tüneteket"

"elfolyósított nyák kiköhögését gátolják"

Lehet csak nekem új, de amikor megláttam jót röhögtem rajta
(#) klemo86 hozzászólása Aug 16, 2010 /

Csövesek ide! :hide:
(#) radocziandras válasza Szebence hozzászólására (») Aug 16, 2010 /

Rakhatsz rá előkét.Az direkt erre való vastag és atomerős zsinór,a ragadozóhalak sem tudják elrágni ,pedíg azoknak van rendes foguk nem úgy mint az amurnak.Az amurral amúgy is vigyázni kell, puhára kell állítani a féket, mert az amurnak szokása, hogy kimegy a nyílt vízre és húz mint egy traktor.És ha látszólag is elfáradt, ne próbáld meg kiszákolni.Ha meglátja a merítőt egyből ránt akkorát, hogyha kemény a féked vége a zsinórnak.Amúgy lehet kapni ilyen vékony gumicsövet, amit rá kell húzni a zsinórra és arra nyomni az ólmot, mert ha a csupasz zsinórra nyomod, az még pluszban gyengíti a zsinórt mert ellapítja.A fonott zsinórnak meg elnyírja a szálait.De olyan ólom is létezik, nem is drága, alapból benne van ez a gumicső.Ha az ólomnál szakadt el, javaslom, tegyetek rá gumit.Nekem speciel sosem rágta még szét a zsinórt, nekem 30 as fonott zsinórom van, de ilyen még nem volt, pedíg húztam már ki 12 kilós amurt is,utána el is lehetett hajítani az orsót.Egyébként úgy tudom, hogy ennek a halnak nincsen csak garatfoga,azzal meg nem bírja elrágni a zsinórt.De az biztos, hogy nagy teherbírású szerelék kell hozzá.
(#) klemo86 válasza freechat hozzászólására (») Aug 16, 2010 /

Ez fura, vegyük sorra: feloldja a NYÁK-ot, és még köphetnéked is lesz tőle; a NYÁK-ot elválasztja a légutakban (ehhez biztos egy szélcsatornát kéne építeni, máshogy nem tudom elképzelni), és még durvább hatása van így a cuccnak; aztán ha véletlen az elfolyósított (1-es pontban leírtak) lenyeled, akkor azt már nem fogod tudni kiköhögni, és mutálódni fogsz, vagy valami egészen furcsa folyamatok fognak végbemenni (eddig se volt egyszerű a történet, ebből következtettem ilyesmire) :zavart2: Tényleg nem semmi…
(#) freechat válasza klemo86 hozzászólására (») Aug 16, 2010 /

És gondolj bele ez még csak a kezdet.
Szerintem ilyenből lettek a terminátorok is.
Lenyelték a NYÁK-ot majd ráitták ezt a gyógyszert és kész is...

Na ezért nem szeretem a gyógyszeripart.
Mindenféle szír-sz*rt összeszednek és kész a baj
(#) Szebence válasza radocziandras hozzászólására (») Aug 16, 2010 /

Nagyon szépen köszönöm a válaszod! Részletesen leírtál mindent, amire kíváncsi voltam.

További szép estét mindenkinek!
(#) klemo86 válasza freechat hozzászólására (») Aug 16, 2010 /

Egyszerűen felháborító… És a Terminátornak is mi lett a vége? Na mi? És ilyeneket legálisan be lehet szerezni… Ha ezt az MKKP megtudja!
(#) nagy hoho válasza szamóca hozzászólására (») Aug 16, 2010 /

De jó látni ezt a gépet, nekem ugyan ilyen van csak több a forgács az asztalon. Holnap megnézem az adattábláját.
(#) klemo86 hozzászólása Aug 16, 2010 /

Four Fathers - Sárga bohóc… Az intró csak a jelenet kedvéért van. (A következő képi- és hanghatások megzavarhatják a nézők nyugalmát.) (A következő film csak szülői felügyelettel tekinthető meg.) (A kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg kezelőorvosát, pszichiáterét.)
(#) nagy hoho válasza Szebence hozzászólására (») Aug 16, 2010 /

Az amur növényevő és nincs foga, tehát nem tudja elrágni a damilt. A damil mérete 0,3, 0,35 mm legyen. Az orsón van fék azt úgy kell beállítani, hogy a zsinór ne tudjon elszakadni.
(#) Action2K válasza szamóca hozzászólására (») Aug 16, 2010 /

Az 1000 éves város is megmozdult. Megcsúszott a föld Esztergomban.
Ezen a helyen nőttem fel, gyerekkoromban ezekben a több száz éves utcákban szaladgáltunk, "bandáztunk".

Elhangzik a riportban Hajósi Adrienne geológustól:
„Ha a víz beépül az agyagba, megduzzad, az egyes rétegek különbözőképpen duzzadnak meg, emiatt helyi csúszások is bekövetkezhetnek. Ha valaki agyagos környezetben építkezik, akkor úgy tervezzen, hogy felkészüljön az ilyen váratlan helyzetekre is.
Könyörgöm, egy 1000 éves város belvárosáról beszél. Szinte az összes ház műemlék ott. Mire tervezzenek az örökösök?
(#) wolverine14 hozzászólása Aug 17, 2010 /

Sziasztok vettem egy gigabyte g-power lite procihűtőt ,és szerintetek ezek jó adatok :bootolás közbe max: 42°C ,alapjárat: 32°C ,és játék közbe max: 52°C
(#) zoly15 válasza Action2K hozzászólására (») Aug 17, 2010 /

Ez nagyon szomorú Kegyetlen ez a természet
(#) wolverine14 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 17, 2010 /

Azt kérdeztem, hogy jó adatok e ezek
(#) wolverine14 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 17, 2010 /

nem te olvastad félre ,hanem én írtam rosszul.
(#) hadnagyakos válasza wolverine14 hozzászólására (») Aug 17, 2010 /

Hát nem nagyon...
Nekem Artic Cooling Freezer 7 Pro-m van, azzal 40 fok fölé soha nem megy.
(#) szamóca válasza hadnagyakos hozzászólására (») Aug 17, 2010 /

"Apa kezdődik" Idézhetném. Megint ámítástechnika.
Következő: »»   1318 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem