Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Lehet hogy rosszul kentem be.
Értem én, hogy mi a baja Köbzolinak! Hiányzik a Te billentyűzetedről a kérdőjel...
Helyesen: Lehet, hogy rosszul kentem be? Szerintem pedig: Elképzelhető, hogy nem megfelelően kentem fel a hővezető pasztát a procira? Idézet: „persze Palma De Majorkán a luxusvilládban folynak, a mesedélutánok.” Lehet, hogy közel vagyok hozzá? Ezeket a sirályokat ma reggel, a ködös napfelkeltében fotóztam. Még mondja valaki, hogy Esztergom nem tengerparti város. Víz van bőven! Persze ott is, ahol nem kéne. Ezek a felvételek a 111-es út melletti szántóföldeken készültek. Az állandó nagy esőzések miatt esélye sincs felszáradni. Ja, amúgy ez az a hely ahol a múltkori "katasztrófatörténetem" átéltem. Bővebben: Link
Nagyon durva!
Pl. a Táj2.jpg képről meg nem mondanánk, hogy ez nem egy tó, hanem szántóföld. :eek2:
Nos, mikor eljöttünk, az összes gazdátlan, de még használhatónak ítélt dolgot összeszedtük, és Norberto magához vette őket. Köztük a vágódeszkádat is. Persze nem tudtuk, hogy a Tiéd.
Mindenkinek az albumában ott van, az a durva
Akkor Zoli egymaga több ember cuccát hagyta szanaszéjjel. Micsoda szétszórtság...
Még hogy "rámpirított" Errefelé ez azt jelenti hogy "rámvert, rám ütött" stb
Honnan tudod, hogy nem volt az asszony kezében a sodrófa?
Végül is lehet hogy igazad van Nyújtotta volna a tésztát a vágódeszkán, de hol a vágódeszka?
Felétek a tésztát is vágódeszkán nyújtják? Eléggé energiatakarékosak akkor arra az emberek.
Hogyne! Kicsi tészta - kicsi deszka...
... kicsi ember(ek).
Nem! Csak a két dolog (sikálófa és vágódeszka) közötti távolságot töltöttem ki és mondatba öntöttem Errefelé van gyúródeszka
Idézet: „Errefelé van gyúródeszka” Amit mifelénk nyújtódeszkának hívnak...
A kínai kávéfőzőktől mentsen titeket az elektronika szelleme.Most cseréltem kapcsolót benne. Ami gyárilag a vizet kapcsolja hogy gőzként vagy kávéként jöjjön ki és annak a MŰANYAG tengelyén van egy pöcök ami megnyom egy kapcsolót És nem eltörött a tengely... Kapcsoló már van benne új de persze hogy a víz nem arra folyik amerre kéne
Ahány hely, annyi szokás vagy szólás Ezt a kakast nem értem (szomszédban) van hogy reggel 8 kor ébreszt, ma már reggel 5 kor ébresztett. Ez oké. De most is "ébreszt"
Na jó, de van olyan hely a Földön, ahol épp most van reggel. Ezt a kakas is tudja és mindenkit ébreszteni akar.
Ez egy globális kakas.
Biztos valaki a környékben esti műszakos…
Lehetséges. Ampervadasznak el kéne postáznom a kakast
Elképzelhető, hogy rövid úton szárnyas ízesítésű macskatáp lenne belőle.
De legalább nem nekem kell összepréselnem
|
Bejelentkezés
Hirdetés |