Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Régebben nekünk is volt mindenféle szárnyas állatunk. Volt ilyen japán kakas is és tényleg elég fura egy állat.
Tegnap meg voltam faterral egy húsüzemben gépet javítani. A "szerelő" aki minket hívott egy 25A-es biztosítékot egy 6-os csavarral akart helyettesíteni. Szórakoztak a géppel több órát, mi odamentünk és egy bő óra alatt megcsináltuk. Ők meg leégettek két trafót egy hibás graetz miatt. A mai nap is hasonlóképpen zajlott, de többet nem írok, mert kapok egy warn az off offolásáért.
Off-Off--->On. Te tehát végül is Onolásért kapnál Warnt
Jah, nem lehet ezt már érteni.
Egyébként hogy tudok egy mappában lévő fájlokra rákeresni, amiben egy adott szöveg található? Oprendszer win7. Szóval az lenne a lényeg ,hogy van egy mappám tele szöveges fájlokkal és azokat kellene megkeresni, amelyekben szerepel egy bizonyos szövegrészlet.
Keresésekben, van olyan sor, hogy fájlokban keres. "Keresendő szöveg:"
Win7-ben hol a keresés? :hide: Én csak az ablakok fejlécében látom a keresés helyét, ahová beírok valamit és megkeresi az adott fájlt, mappát. Olyan keresőt, ami az xp-ben is van, olyat nem találok.
Nos, a Win7 alapból keres a fájlokban is. Ha indexelt helyen keresel. Ha nem, akkor ezt a funkcionalitást külön be kell kapcsolni. Amúgy elég ostoba a keresője, szórészletet nem talál meg, csak ha két * közé rakod a keresőszót.
Érdekes ez a kereső. Beírom ,hogy "registered=" idézőjelek nélkül, erre kihozza az összes fájlt. Viszont ha utána írom amit még kellene(itt egy 0-ás szám), akkor már nincs egy találat sem. :no: Amit keresnem kellene, az a "registered=0" kifejezés lenne. Ezt viszont nem találja.
"registered*0" vagy "*registered*0*" legyen a keresett kifejezés.
Köszi, így már jó. Mennyire meg tudják bonyolítani a keresést.
Jó estét mindenkinek!
Fordult már elő valakivel hogy beleejtette a robogója tankjába a robogója kulcsát .Még ha nem is fordult elő akkor is valaki tudna mondani módokat a kiszedésére?(Szerencsére végre valamit nem én rontottam el hanem apa)
Vastagabb merev drót végére hajlíts kampót, hátha sikerül kihorgászni. Vagy leszereled a tankot, és a tartalmát kiöntöd egy vödörbe...
Kős egy drótra egy mágnest és lógasd bele a tankba az majd összeszedi.
Köszi mindenkinek a segítséget és azért nem próbálkoztam még a mágnessel,mert én is arra következtettem hogy a mágnes rácuppan belülről a tankra és az is ott marad.
...aztán jön a tankból kulcskiemelő mágneskiszedő kiszedésének kérése.
Sziasztok!
Van valakinek téhóm családi DSL netje és családi Sat tv-je?Mert mi igencsak szemezünk vele, mert a mostani netszolgáltató 4800ft ért adja az 1 megabites netet, téhóm meg ugyanennyiért a 15 megásat, aminek 5 megabit a garantált sebessége.De ez csak akkor ennyi, ha veszünk cserpákostévét, ami meg 2800ft ötven valahány csatornára,az itteni kábeltévé meg harmincvalahány csatornát ad 3600 ft ért.Kérdés:Van -e annyira jó a téhóm e csomagja hogy megérje lecserélni? Amúgy a DSL net hogy megy?A sima egyszerű 2 eres telefonkábelen beviszik egy modembe, onnan meg UTP-vel megy a routerbe/gépbe?Vagy hogy megy ez?Előre is köszönöm segítségeteket e bonyolult témában!
Azt csak egy nagyobb és / vagy erősebb mágnessel lehetne kivitelezni.
A végén az egész család és rokonság egész mágnesgyűjtménye bent landolna a tankban. Ezek után már csak az lenne a feladat papcsi95, hogy olyan motort készíts, ami mágnest eszik, nem benzint.
Üdv
Nekem is volt 1 időben t-home net d-link modem et adnak hozzá 2 eres telefon kábel megy bele és úgy utp tovább nekem csak aletöltési seb 1.20-mb/s a feltöltés 0.12-mb/s volt -csalódtam a t-home ban... A UPC-az egész türhető náluk antennakábellal és úgy modemmel megy net az simán bírta 3-4 mb/s ot torrentezésnél. A digi ben nem csalódtam korrektek 3000-ft /fél éves hűségnyilatkozattal telefon ha vonalast hívsz ingyenes 54-csatornás tv internet 80/25-30-mb/s olyan 9-10-mb/s a letöltési seb ftp-ről sata 3-as hdd-vel és a 30/20-as csomagunk is van ami 3 gépre van osztva jobb minőségű tp-link routerral és még így is bírja a 30/20 at ha törentezés megy az összes gépen is! * A D-link modemet ha nem használod húzd ki! Fél évente cseréltettem... A képen a jelenlegi sebességem látod torrentezés közben.-és még megy egy másik gép is másik szobában.speedtest
Ne, hogy má macskatáp! Kakaspörköltről nem hallottatok?
Szerintem egy csúzlival belehetne fogni a száját.
Hihetetlen… A tizen-egynéhány év alatt összegyűjtögetett dolgaimat fájó szívvel meghirdetem, és nem kell senkinek semmi jó cucc? Egyszerűen elképesztő… (Picasa-t kéne neki csinálnom, lehet, hogy egyszerűbben mennének a dolgok )
Szája az nincsen neki kérem szépen, csak csőre.
Nekem is volt téhóm-om. Hát elég nagy sz*r volt. A net szeretett elmenni (igaz csak néhány másodpercre), de elég idegesítő tudott lenni. Most nekem is ez a digis van amivel megvagyok teljesen elégedve.És még talán olcsóbb is valamennyivel. Ha nálatok is ki van építve a diginek a hálózata akkor azzal jobban járnál.
Ismerősnek ugyan olyan van, amilyet én nézegetek, azt mondja, hogy nincs vele baj mostanában.Mondta hogy régebben csinált furcsa dolgokat, de mostanára már jobbak lettek állítólag.Rokonnak a téhóm tévéjük van nincsen vele baj.Meg ha valami történik is, egy órán belül kint szoktak lenni, körbenéznek mivan.
Szerk:Ebben a városrészben nem nagyon van digi, csak a központban van,úgyhogy ez marad.
Nekem T-online optikai net van meg vagyok vele elégedve, gyors a letöltés nem szokot megszakadni a kapcsolat
A lényeg az, hogy ha t-s műholdas tv-t akarsz, akkor minden tv-hez kell beltéri, és az annyiszor sok pénz. Mi is akartunk, de mondták, hogy mennyi a beltéri és inkább maradtunk a kábeltv-nél. A net téhóm-os, 2 megás, nem a legjobb, nem a leggyorsabb, de más nincs. Itt falun nincs semmi, nem sok választás van. Debrecenben ahol eddig albérletben voltam, ott fele ennyiért volt digis net és 10szer gyorsabb volt.
De a beltéri ingyen van, ha 1 év hűségnyilatkozatot aláírom és veszek mellé még egy netet vagyeg telefont is.Közben voltam az ismerősnél, kipróbáltam a netjét, nem akadt meg neki, meg gyors is volt.Szerintem nem olyan rossz.De a pudling próbája az evés majd rájövünk, jó-e...
Amúgy meghack-eltem a routert Fúrtam egy marék lukat a tetejére és tettem a procijára meg a memóriájára pici bordát
Nincs valakinek véletlenül ismerőse az IBM Lenovo szervízben? (Bp.XI. ker. Neumman János u.)
Az nekem is jól jönne, eltört az S9e bébim teteje
Tudtommal ingyen nem adnak semmit. Szerintem az nem ingyen van, hanem bérled csak tőlük, ami benne van a számlában, mint a vezetékes telefonnál. Ott is van bérleti díj, ha 10 éve van már telefonod, akkor is(feltéve ha ők adták "ingyen").
|
Bejelentkezés
Hirdetés |