Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1320 / 3599
(#) zoly15 válasza SALáta hozzászólására (») Aug 17, 2010 /

Képzelem milyen szeme lehet
(#) Ricsi89 válasza SALáta hozzászólására (») Aug 17, 2010 /

Régebben nekünk is volt mindenféle szárnyas állatunk. Volt ilyen japán kakas is és tényleg elég fura egy állat.
Tegnap meg voltam faterral egy húsüzemben gépet javítani. A "szerelő" aki minket hívott egy 25A-es biztosítékot egy 6-os csavarral akart helyettesíteni. Szórakoztak a géppel több órát, mi odamentünk és egy bő óra alatt megcsináltuk. Ők meg leégettek két trafót egy hibás graetz miatt. A mai nap is hasonlóképpen zajlott, de többet nem írok, mert kapok egy warn az off offolásáért.
(#) zoly15 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Aug 17, 2010 /

Off-Off--->On. Te tehát végül is Onolásért kapnál Warnt
(#) Ricsi89 válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 17, 2010 /

Jah, nem lehet ezt már érteni.
Egyébként hogy tudok egy mappában lévő fájlokra rákeresni, amiben egy adott szöveg található? Oprendszer win7. Szóval az lenne a lényeg ,hogy van egy mappám tele szöveges fájlokkal és azokat kellene megkeresni, amelyekben szerepel egy bizonyos szövegrészlet.
(#) Action2K válasza Ricsi89 hozzászólására (») Aug 17, 2010 /

Keresésekben, van olyan sor, hogy fájlokban keres. "Keresendő szöveg:"
(#) Ricsi89 válasza Action2K hozzászólására (») Aug 17, 2010 /

Win7-ben hol a keresés? :hide: Én csak az ablakok fejlécében látom a keresés helyét, ahová beírok valamit és megkeresi az adott fájlt, mappát. Olyan keresőt, ami az xp-ben is van, olyat nem találok.
(#) Stadi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Aug 17, 2010 /

Nos, a Win7 alapból keres a fájlokban is. Ha indexelt helyen keresel. Ha nem, akkor ezt a funkcionalitást külön be kell kapcsolni. Amúgy elég ostoba a keresője, szórészletet nem talál meg, csak ha két * közé rakod a keresőszót.
(#) Ricsi89 válasza Stadi hozzászólására (») Aug 17, 2010 /

Érdekes ez a kereső. Beírom ,hogy "registered=" idézőjelek nélkül, erre kihozza az összes fájlt. Viszont ha utána írom amit még kellene(itt egy 0-ás szám), akkor már nincs egy találat sem. :no: Amit keresnem kellene, az a "registered=0" kifejezés lenne. Ezt viszont nem találja.
(#) Stadi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Aug 17, 2010 /

"registered*0" vagy "*registered*0*" legyen a keresett kifejezés.
(#) Ricsi89 válasza Stadi hozzászólására (») Aug 17, 2010 /

Köszi, így már jó. Mennyire meg tudják bonyolítani a keresést.
(#) papcsi95 hozzászólása Aug 17, 2010 /

Jó estét mindenkinek!
Fordult már elő valakivel hogy beleejtette a robogója tankjába a robogója kulcsát .Még ha nem is fordult elő akkor is valaki tudna mondani módokat a kiszedésére?(Szerencsére végre valamit nem én rontottam el hanem apa)
(#) SzervízMacska válasza papcsi95 hozzászólására (») Aug 17, 2010 /

Vastagabb merev drót végére hajlíts kampót, hátha sikerül kihorgászni. Vagy leszereled a tankot, és a tartalmát kiöntöd egy vödörbe...
(#) terabyte válasza papcsi95 hozzászólására (») Aug 17, 2010 /

Kős egy drótra egy mágnest és lógasd bele a tankba az majd összeszedi.
(#) papcsi95 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 17, 2010 /

Köszi mindenkinek a segítséget és azért nem próbálkoztam még a mágnessel,mert én is arra következtettem hogy a mágnes rácuppan belülről a tankra és az is ott marad.
(#) szamóca válasza papcsi95 hozzászólására (») Aug 17, 2010 /

...aztán jön a tankból kulcskiemelő mágneskiszedő kiszedésének kérése.
(#) radocziandras hozzászólása Aug 17, 2010 /

Sziasztok!
Van valakinek téhóm családi DSL netje és családi Sat tv-je?Mert mi igencsak szemezünk vele, mert a mostani netszolgáltató 4800ft ért adja az 1 megabites netet, téhóm meg ugyanennyiért a 15 megásat, aminek 5 megabit a garantált sebessége.De ez csak akkor ennyi, ha veszünk cserpákostévét, ami meg 2800ft ötven valahány csatornára,az itteni kábeltévé meg harmincvalahány csatornát ad 3600 ft ért.Kérdés:Van -e annyira jó a téhóm e csomagja hogy megérje lecserélni?

Amúgy a DSL net hogy megy?A sima egyszerű 2 eres telefonkábelen beviszik egy modembe, onnan meg UTP-vel megy a routerbe/gépbe?Vagy hogy megy ez?Előre is köszönöm segítségeteket e bonyolult témában!
(#) Norberto válasza szamóca hozzászólására (») Aug 17, 2010 /

Azt csak egy nagyobb és / vagy erősebb mágnessel lehetne kivitelezni.

A végén az egész család és rokonság egész mágnesgyűjtménye bent landolna a tankban.

Ezek után már csak az lenne a feladat papcsi95, hogy olyan motort készíts, ami mágnest eszik, nem benzint.
(#) 7805 válasza radocziandras hozzászólására (») Aug 18, 2010 /

Üdv

Nekem is volt 1 időben t-home net d-link modem et adnak hozzá 2 eres telefon kábel megy bele és úgy utp tovább nekem csak aletöltési seb 1.20-mb/s a feltöltés 0.12-mb/s volt -csalódtam a t-home ban...
A UPC-az egész türhető náluk antennakábellal és úgy modemmel megy net az simán bírta 3-4 mb/s ot torrentezésnél.
A digi ben nem csalódtam korrektek 3000-ft /fél éves hűségnyilatkozattal telefon ha vonalast hívsz ingyenes 54-csatornás tv internet 80/25-30-mb/s olyan 9-10-mb/s a letöltési seb ftp-ről sata 3-as hdd-vel és a 30/20-as csomagunk is van ami 3 gépre van osztva jobb minőségű tp-link routerral és még így is bírja a 30/20 at ha törentezés megy az összes gépen is!

* A D-link modemet ha nem használod húzd ki! Fél évente cseréltettem...

A képen a jelenlegi sebességem látod torrentezés közben.-és még megy egy másik gép is másik szobában.speedtest
(#) nagy hoho válasza Stadi hozzászólására (») Aug 18, 2010 /

Ne, hogy má macskatáp! Kakaspörköltről nem hallottatok?
Szerintem egy csúzlival belehetne fogni a száját.
(#) klemo86 hozzászólása Aug 18, 2010 /

Hihetetlen… A tizen-egynéhány év alatt összegyűjtögetett dolgaimat fájó szívvel meghirdetem, és nem kell senkinek semmi jó cucc? Egyszerűen elképesztő… (Picasa-t kéne neki csinálnom, lehet, hogy egyszerűbben mennének a dolgok )
(#) Stadi válasza nagy hoho hozzászólására (») Aug 18, 2010 /

Szája az nincsen neki kérem szépen, csak csőre.
(#) Stadi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 18, 2010 /

És hátul?
(#) 06smici válasza radocziandras hozzászólására (») Aug 18, 2010 /

Nekem is volt téhóm-om. Hát elég nagy sz*r volt. A net szeretett elmenni (igaz csak néhány másodpercre), de elég idegesítő tudott lenni. Most nekem is ez a digis van amivel megvagyok teljesen elégedve.És még talán olcsóbb is valamennyivel. Ha nálatok is ki van építve a diginek a hálózata akkor azzal jobban járnál.
(#) radocziandras válasza 06smici hozzászólására (») Aug 18, 2010 /

Ismerősnek ugyan olyan van, amilyet én nézegetek, azt mondja, hogy nincs vele baj mostanában.Mondta hogy régebben csinált furcsa dolgokat, de mostanára már jobbak lettek állítólag.Rokonnak a téhóm tévéjük van nincsen vele baj.Meg ha valami történik is, egy órán belül kint szoktak lenni, körbenéznek mivan.

Szerk:Ebben a városrészben nem nagyon van digi, csak a központban van,úgyhogy ez marad.
(#) Georgee válasza 06smici hozzászólására (») Aug 18, 2010 /

Nekem T-online optikai net van meg vagyok vele elégedve, gyors a letöltés nem szokot megszakadni a kapcsolat
(#) Ricsi89 válasza radocziandras hozzászólására (») Aug 18, 2010 /

A lényeg az, hogy ha t-s műholdas tv-t akarsz, akkor minden tv-hez kell beltéri, és az annyiszor sok pénz. Mi is akartunk, de mondták, hogy mennyi a beltéri és inkább maradtunk a kábeltv-nél. A net téhóm-os, 2 megás, nem a legjobb, nem a leggyorsabb, de más nincs. Itt falun nincs semmi, nem sok választás van. Debrecenben ahol eddig albérletben voltam, ott fele ennyiért volt digis net és 10szer gyorsabb volt.
(#) radocziandras válasza Ricsi89 hozzászólására (») Aug 18, 2010 /

De a beltéri ingyen van, ha 1 év hűségnyilatkozatot aláírom és veszek mellé még egy netet vagyeg telefont is.Közben voltam az ismerősnél, kipróbáltam a netjét, nem akadt meg neki, meg gyors is volt.Szerintem nem olyan rossz.De a pudling próbája az evés majd rájövünk, jó-e...

Amúgy meghack-eltem a routert Fúrtam egy marék lukat a tetejére és tettem a procijára meg a memóriájára pici bordát
(#) zolika60 hozzászólása Aug 18, 2010 /

Nincs valakinek véletlenül ismerőse az IBM Lenovo szervízben? (Bp.XI. ker. Neumman János u.)
(#) sooty válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 18, 2010 /

Az nekem is jól jönne, eltört az S9e bébim teteje
(#) Ricsi89 válasza radocziandras hozzászólására (») Aug 18, 2010 /

Tudtommal ingyen nem adnak semmit. Szerintem az nem ingyen van, hanem bérled csak tőlük, ami benne van a számlában, mint a vezetékes telefonnál. Ott is van bérleti díj, ha 10 éve van már telefonod, akkor is(feltéve ha ők adták "ingyen").
Következő: »»   1320 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem