Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Igazad van, voltam a boltabn, a netes oldaluk egy picit félrevezető.
Lehet direkt van így, hogy ott megrendeled és majd jön a meglepi, ha jön a számla. És ha bármi ellenvetésed van, azt mondják majd, hogy miért nem olvastad el az apróbetűs részt, meg tuti van valami bevált módszerük erre.
Egyedül a netes modemért nem kell fizetni.
Nem vagyok Győri de talán tudok segíteni.
A beltéri azért van ingyen, mert Te a hűségnyilatkozattal biztos használójuknak számítasz. A hűségnyilatkozatban az is benne van, hogy ha Te előbb felmondod, akkor "fájdalomdíjat" kell fizetned (ők szerződésbontási díjnak hívják). Ez cirka 30-50 eFt. Ez kb a hardver ára vastagon fogó ceruzával. - beltéri egység, vagy mindegy minek hívjuk. E mellé még jön a hátralévő hónapok összesített havidíja is. Amennyiben ők mondják fel, akkor semmi nem kötelezi őket feléd való bármilyen szolgáltatásra vagy díjfizetésre - ugye a kimaradt hónapok... Na ezt hívják tisztességtelen piaci magatartásnak.
Senkinek semmi?Bővebben: Link
Ne haragudjatok, hogy türelmetlenkedem, de így csak néha lopott időben tudok HE-zni. :no:
Mostanában több lehangoló képet, hírt tettem be ide. Ideje egy kis pozitívumot is publikálni.
A képek a kertünkben készültek.
Jóreggelt. Szépek a képek, kell ez a vidám békés hangulat egész napra. (legalább)
Dagadt lepke.
Az valami kolibrihelikopterlepke, olyan repülési helyzetváltoztató képessége van mint egy UFO-nak. Nem látok a szénásnáthámtól. Most jött ki rajtam.
Hát, az a lepke olyan mint a névadója. Ő egy éjszakai bagolylepke. Láttál már sovány baglyot? Vacsorázni járnak a kertünkbe már évek óta.
No igen, az időjáráshoz képest elég jó ez a termés.
Igen, először én is kolibrinek hittem, mikor messziről láttam. Piszok gyorsan repül, tud tolatni és olyan hosszú szívókája van mint a kolibri csőrének. Aztán a nyár során megszokta a jelenlétem, s egyre közelebb mehettem, végül még egy makrófotónak is pótolt tegnap. Amúgy 2-3 cm-es.
Voltatok a szénakazalban hempergőzni? :hide:
Gratula!
A szendert (ha jól tudom, így hívják) nem egyszerű lefotózni, mert megy, mint a ménkű. Ez pedig ráadásul egy igen jól sikerült makró!
Köszi!
Idézet: „megy, mint a ménkű.” Nekem mondod! Most hogy írod, megnéztem, és igen ő egy kacsafarkú szender. Bővebben: Link
:fetrengőszmájli: Ami nem egy szakadt szmájli.
Hadd dicsekedjek egy kicsit én is:
A minap a szálkai versenyünkön lőttem ezt a képet. A sporttársnő épp oldott, amikor fotóztam. Lehet látni a vágódó íjkarok és az ideg bemozdulását, továbbá látható hogy "a nyílvessző nyoma ott maradt a levegőben". Aznap szerencsém volt, öt kirepülő nyílvesszőt sikerült megörökítenem! Remélem, a képméret miatt nem billentenek farba a modik...
Köszi!
Na, még két kedvencem. Ezek még a verseny előtti bemelegítéskor készültek. Aznap én nem is lőttem, kifejezetten a fotózással bíztak meg. Több mint 600 képet készítettem. 400 meg is maradt belőlük.
Ma délelőtt meghalt a kis sarokcsiszoló(direkt nem flexet írtam). Faterom nagyban vágja vele a vasat, egyszer csak nagy füst, szikra, meg minden ami ezzel jár és arra sem volt idő, hogy kihúzzuk, kikapcsoljuk a megszakítót már le is nyomta. Lehajítottuk az udvar közepére, mert eresztette magából a füstöt fél órán keresztül. Szétszedtem, a szénkefék szó szerint szénné égtek, a műanyag házba fogatott szénkefetartó kb 4mm-t arrébb vándorolt, állórész elfüstölt, kommutátor szintén. Még a szénkefét tartó fém ház is megolvadt. Ezek után muszáj lesz megcsinálni a 20 éves orosz nagyflexet, aminek a hátsó csapágya repült szét és szétvágta az állórész tekercsét is több helyen. :yes: Az legalább nem döglik meg egy kis terhelés hatására.
A csájnai sarokcsiszoló, de az orosz az mán flex?
Így van. A kínai csak csiszolásra jó, a nagy meg flexelni is tud.
Akartam kérdezni, hogy aztán hogyan tesszük fel a falra? De már nem kérdem. :eek2:
Ma újra voltunk haverral a Méh telepen (a további képek is a mai termések) :hide:
Ezt nem értem. Eddig azt hittem, hogy a MÉH telep az a kaptár.
Milyen ismerős az a két akksi a képeken...
Fenébe! Lebuktam :no: Vajon miért ismerős neked?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |